Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

Vallahi sekerim, etrafimda o kadar cok sevmeyen erkek + seven kiz /yapisan kiz kombinasyonu var ki anlatsam inanmazsin Kimsenin derdi mutlu olmak degil zaten, dertleri bir an once evlenmek sanirsam Bu herifleri de cozemedim, sevmiyorsaniz ne halt yiyorsunuz kardesim?

reddevil nickli bir adAm konu açmıştı geçen sonra engellendi...konu aynı bu
cümle ve ifade şekli aynı bu.... =) mune veya kazen gelsin çözsün =)))

haha, cesurmuş abimiz sen gel kadınların arasına dal, birde özel talepte bulun, en uzmanı, en yetkilisi çözsün derdimi diye

.

Neyi var ki neyini hak etmiyor? Bence bir şekilde tencere kapak bu konular..
Hani severek evlendim sonradan böyle bir duygu bürüdü beni dese anlarım. Ama başından sevmiyormuş ki zaten. Adam bu şekilde kabul etmiş.

6 aya yakın çıkyrduk hoşlanıyordum sadece oda bunu bilyrdu babam bana hakaret edip dışarı atınca tek güvenebilecğm kişi oydu onu ardm oda beni sevdiğini ama bu şeklde arkanı dönüp gştmek istemedğni söyledi gideck br yerm yoktu oda beni ailesnn yanına gtrdı ve 1 ay içnde bir karr almamız lazımdı bnde mantık evliliği yapmayı düşndm ama sevemedm işte.s

nerde o konu yaaa ben bulamadım

hatrlamıyormusun..genç delikanlı 25 yaşında...ben erkeğim dedi burda konu açtı..20 yaşında kızı almış bağrına basmışkız nankörlük yapıp boşamış bunu

18 li yaşlarda bu kadar yaşadığın çaresizlik neydi? Eşin olmasaydı çare olarak neye sarılabilirdin mesela başka?

sen dalgamı geçiyorsun, konuyu açtığında kendin boşanmak istiyordun, şimdide evden kocdu boşanma davası açıcak diyorsun 2dkda, bence sahte bu konu ya bende saf saf okuyorum

boşanmak istyrdum ki eşime soğudum sevemiyorum dedim ama başkasını düşünyrm demedm oda evden kovdu msjda boşanmak istedğni soyledi ben hala kararsızım bu konuda boşanmak istyrm ama aklımda kalbimde başka biri var işte.s

Sevmeyen kız+seven erken ama mantıkları uyan kendini sevmek için zorlayan kızlar. Bu da evde kalmışlık sendromundan kaynaklanıyor bence.. ama bu arkadaşın yaşadığı 18 yaşında çaresizlik her ne ise eşim beni sahiplendi diyor. Yani eşi seviyor her şeyi ile kabul ediyor. Bu bana sonsuz tezat ve kabul edilmez geliyor..

neden ışıkları sondürdünüz?????? burası neresi?????nerdeyim ben???? doktor neyim var benim????nalannn nallannnn nerdesinnnn

haha, cesurmuş abimiz sen gel kadınların arasına dal, birde özel talepte bulun, en uzmanı, en yetkilisi çözsün derdimi diye

.

yok sen yanlış anladın... ben diyorum kazen ya da mune gelsin konu sahbinin foyasını ortaya çıkarsın diye ..adamın öyle talebi olmadı

hatrlamıyormusun..genç delikanlı 25 yaşında...ben erkeğim dedi burda konu açtı..20 yaşında kızı almış bağrına basmışkız nankörlük yapıp boşamış bunu

ay valla hatırlamadım ya dur bakıcam şimdi öle bir başlı hatırlıyorum ama konu içeregini tam hatırlayamadım

Baban neden seni sokağa attı?

Bir kadından dertliyim, kadınlar anlar halimi yine demiş. O da haklı, yazık

vallahi haksızdı okonuyu açan adam..kız buna aşık değilmiş ama kızın ailesinde huzur yokmuş..3 haftada adamın teklifini kabul etmiş...kız öğleye kadar yatıyormuşda adam yinede sesini çıkarmamış...sevmeyince olmuyor demekki..nankörlük değil bu..nankörlükse bile o yaştaki her insan bunu kavrayabilecek sorumluluktadır diye bir şey yok maalesef..

yok sen yanlış anladın... ben diyorum kazen ya da mune gelsin konu sahbinin foyasını ortaya çıkarsın diye ..adamın öyle talebi olmadı

Aaah ok, teşekkürler. Valla iki gündür ard arda o kadar tuhaf konular okudum ki burada, algıda problem yaşamaya başladım galiba.
.

Eee ilk yazarken boşanmayı düşünen bir kadıncağızdı. Ne ara oldu bunlar şimdi??

eşimin boşanma davası açacağını söylemedm benm derdim boşanmak istyrm ama bunu gerçekten yapmalımıyım diye sizlerden fikir alışverişinde bulnmk istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…