Bunlar ne ya valla böyle hayat mı olur? Birini tehdit ederek birinin hayatına nasıl ambargo koyabilir insan?
Diğer kişi de sevilmediğini bilerek onunla geçirilen zamanlar uğruna bunu kabul ediyorsa yani diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten..
Sadece şu denir buna bedenimi alabilirsin ama ruhumu aslaaa
reddevil nickli bir adAm konu açmıştı geçen sonra engellendi...konu aynı bu
cümle ve ifade şekli aynı bu.... =) mune veya kazen gelsin çözsün =)))
nerde o konu yaaa ben bulamadım
Neyi var ki neyini hak etmiyor? Bence bir şekilde tencere kapak bu konular..
Hani severek evlendim sonradan böyle bir duygu bürüdü beni dese anlarım. Ama başından sevmiyormuş ki zaten. Adam bu şekilde kabul etmiş.
nerde o konu yaaa ben bulamadım
ben çocuk iyi biri dedim siz pırlanta yaptınız belki de ilerde ayrılacaktık yine tekrarlıyorum ben çaresiz kaldım o yüzden çocuk arkanı dönüp gitmem istemedi diyorum. ama içimde ona karşı sevgi falan kalmadı niye nalamak istemiyorsunuz.s
bi bey konu açmıştı. konu Sahibi gibi aileden ayrılan veya kovulan bir kızla evlenmiş, sonra haketmediği şeyler yaşamış, ayrılmışlar vs
💑💓
sen dalgamı geçiyorsun, konuyu açtığında kendin boşanmak istiyordun, şimdide evden kocdu boşanma davası açıcak diyorsun 2dkda, bence sahte bu konu ya bende saf saf okuyorum
Vallahi sekerim, etrafimda o kadar cok sevmeyen erkek + seven kiz /yapisan kiz kombinasyonu var ki anlatsam inanmazsinKimsenin derdi mutlu olmak degil zaten, dertleri bir an once evlenmek sanirsam Bu herifleri de cozemedim, sevmiyorsaniz ne halt yiyorsunuz kardesim?
haha, cesurmuş abimizsen gel kadınların arasına dal, birde özel talepte bulun, en uzmanı, en yetkilisi çözsün derdimi diye
.
hatrlamıyormusun..genç delikanlı 25 yaşında...ben erkeğim dedi burda konu açtı..20 yaşında kızı almış bağrına basmışkız nankörlük yapıp boşamış bunu
6 aya yakın çıkyrduk hoşlanıyordum sadece oda bunu bilyrdu babam bana hakaret edip dışarı atınca tek güvenebilecğm kişi oydu onu ardm oda beni sevdiğini ama bu şeklde arkanı dönüp gştmek istemedğni söyledi gideck br yerm yoktu oda beni ailesnn yanına gtrdı ve 1 ay içnde bir karr almamız lazımdı bnde mantık evliliği yapmayı düşndm ama sevemedm işte.s
Bir kadından dertliyim, kadınlar anlar halimi yine demiş. O da haklı, yazık
yok sen yanlış anladın...ben diyorum kazen ya da mune gelsin konu sahbinin foyasını ortaya çıkarsın diye ..adamın öyle talebi olmadı
neden ışıkları sondürdünüz?????? burası neresi?????nerdeyim ben???? doktor neyim var benim????nalannn nallannnn nerdesinnnn
Eee ilk yazarken boşanmayı düşünen bir kadıncağızdı. Ne ara oldu bunlar şimdi??
Aaah ok, teşekkürler. Valla iki gündür ard arda o kadar tuhaf konular okudum ki burada, algıda problem yaşamaya başladım galiba.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?