Evliyim, ama Patronumla bir İlişki yaşıyorum, ve Aşık oldum ona ..

Bak geliyor soldan soldan

Önce şiddet gördüğün için kocanı boşa sonra naparsan yapp

Hemen boşan, eşin hak etmiş. Patronuna açıl ve dilediğin gibi yaşa

(Kocayı, senin gibi ahlaksız birinden kurtarmış oluruz)

Höst..konu başlığını okuyunca direk bunu dedim.valla konu pek gerçek gibi durmuyor ama gerçektede yaşanabilir oyüzden tavsiyem; bence kocanla sevgilini aynı anda idare et.patronun bırakırsa kocan cepte olur.tövbeeee

Her yol var hatunda kürtaj sebebi de belki evlenince çocuk ayak bağı olmasın diyedir. büyük ihtimal.

Hem çalışıyo parasını kazanıyo, hem kocasından dayak yiyo, sonra gidip dayak yediği kocasıyla sevişip çocuk yapıyo, sonra kocasından gizli kürtaj oluyo, sonra da teselli bulmak için patronuyla ilişki yaşıyo ve patronun niyetinin ciddi olup olmadığını merak ediyo Bütün bunlar ancak bi absürt komedi filminde falan olabilir.. İnanmadığımıza şükredin çünkü inansaydık sizin katkısız filtresiz m.l olduğunuza inanmış olurduk!! Siz fakeler hala anlayamadınızmı burdan size malzeme çıkmaz

Evliyken bunu yapmanız cok yanlis şiddet ne kadar igrencse aldatmak da en az onun kadar iğrenç bişey ! Kocaniz yapmış olsa su an bunu bide oyle düşünün

fake konu yine ha gerçek ise adam kocasını aldatan kadınla ciddi olmaz işinizi görürsünüz karşılıklı

yaaaa eşini aldatıp
günaha girme
ya kocan bilse gebertir seni
ya çok üzüldüm
o yüzden hıç bir erkeğin yüzüne bakmam iş yerinde
alnına bakıp konuşurum

vaaay geldin mi uğramaz diyoduk daha

Patron ne dusunuyordur biliyor musun... ""evli oldugu halde kocasini aldatiyor.. ben bunla evlensem beni de aldatir.. en iyisi biraz takılıp birakmak...."
Niye ciddi dusunsun ki senle:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…