- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi Keeleebeek_
-
Canısı beni neden çağırmadın yaa.ben yerimi erkenden aldımyine
ay kıyamam küsme kııız konunun heyecanına kaptırdım kendimi napimCanısı beni neden çağırmadın yaa.
Küstüm senle
dimi yedekte tutsun nolur nolmaziki tane kesmez senin gibi midesi genişi bende muhasebe müdürünü veya satın almacıyı falan da dene ne dersin. ama patron kadar paraları yoktur.
tamam küsmedimay kıyamam küsme kııız konunun heyecanına kaptırdım kendimi napim
dimi yedekte tutsun nolur nolmaz
offf kötü ihtimaller say say bitmiyo ama başına gelirse üzülürmüyüz hayır,ne ekersen aşına o gelir kaşığına demişlerkardeşim benden sana cok büyük bir uyarı bana burdan dediklerin çıktı dersin birisincisi canı ciğeri 5 kuruş patronuna aşık oldun duygularına dem vuramadın anladık fakat olaylar şöyle gelişecek.aşkla kalmayıp bu işi yataga dökeceksiniz.2.bu ilişki gitgide devam edecek3. kocan ne kadar saklasanda herşeyi öğrenecek4) sen o adamdan boşanacakssın o begenmediğin kocası sen tekme yiyiynce mumla arayacaksın 5)o adamda belki de eşinden senin için boşanacak onun karısınında kul hakkını yükleneceksiniz cocukları varsa ortada kalacak 6 eşin öğrendikten sonra ya cinnet geçirecek size silah cekecek yada daha kötü seneryolar olacak 7)bi olasılıkta sen boşandıktan sonra patronun sana tekme atacak 8)yaşasanda ömür boyu vijdan azabından öleceksin yol yakınken dön arkadaşım yapma etme.
izlemede şuanBide konu sahibi cevap yazsa daha iyi olur
tabi belki başka açılardan iyi yönleri vardır binsin sırtına vursun kırbacı
izlemede şuan
Konu büyük ihtimalle fake yorumlar da ciddi değil.konu iğren. yorumlar daha da iğrenç.
Konu büyük ihtimalle fake yorumlar da ciddi değil.
Yaptığının yanlış olduğu hayta iğrenç olduğu zaten ortada ama gerçekliğine inanmıyorum şahsım adına diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?