Evliyim, ama Patronumla bir İlişki yaşıyorum, ve Aşık oldum ona ..

kardeşim benden sana cok büyük bir uyarı bana burdan dediklerin çıktı dersin birisincisi canı ciğeri 5 kuruş patronuna aşık oldun duygularına dem vuramadın anladık fakat olaylar şöyle gelişecek.aşkla kalmayıp bu işi yataga dökeceksiniz.2.bu ilişki gitgide devam edecek3. kocan ne kadar saklasanda herşeyi öğrenecek4) sen o adamdan boşanacakssın o begenmediğin kocası sen tekme yiyiynce mumla arayacaksın 5)o adamda belki de eşinden senin için boşanacak onun karısınında kul hakkını yükleneceksiniz cocukları varsa ortada kalacak 6 eşin öğrendikten sonra ya cinnet geçirecek size silah cekecek yada daha kötü seneryolar olacak 7)bi olasılıkta sen boşandıktan sonra patronun sana tekme atacak 8)yaşasanda ömür boyu vijdan azabından öleceksin yol yakınken dön arkadaşım yapma etme.

offf kötü ihtimaller say say bitmiyo ama başına gelirse üzülürmüyüz hayır,ne ekersen aşına o gelir kaşığına demişler

çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. boğulmamak için de bir köpek balığı yüzgecine tutunmuşsunuz

Konu büyük ihtimalle fake yorumlar da ciddi değil.
Yaptığının yanlış olduğu hayta iğrenç olduğu zaten ortada ama gerçekliğine inanmıyorum şahsım adına diyeyim..

yani fake muhtemelen evet ama. sana o yetmez şunla da yat bilmemne. hoş değil.

boşanıp da niye yapmıyorsunuz bu işleri hiç anlamıyorum. şiddet görüyormuşsunuz eşinizden, nasıl güvenip yatıyordunuz yanında?

arkadaşlar konu sahibi cocuk yaşta sayırlır yaşıtları evlenmiştir bile kör cahil zamanı lütfen ciddi uyarılar yapın hatasını anlasın.bir kişinin ayıbını örtüp onu gittiği felaket yoldan döndürmeliyiz ki rabbimde biize şefaat etsin.lütfen yazın ama uyar ama uymaz kendisine kalmış.hayatın gerçeklerinden belliki bi haber.

Konu gerçekse şayet,

Olaylar dahada çirkinleşmeden o iş yerinden ayrıl. Ömür boyu kendinden tiksinirsin inan. Ve bu diğerlerinin senden tiksinmesinden çok daha fazla canını yakar.

Bunlar geri dönüşü olmayan hatalardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…