Evliyim, ama Patronumla bir İlişki yaşıyorum, ve Aşık oldum ona ..

ev hanımları ! arkadaşlar müge anlı nın programında böyle bir konu çıkarsa bizide bilgilendirin he yakındır çünki

ben inanmıyorum pek gerçekliğine kocasından gizli kürtaj konusu var 2.tiramisu vakası olmadığı ne malum

Evlenip boşanmışı ister mi bilemem ama kocasını aldatan 5 para etmez bir kadını istiyorsa o da ahlaksızın en önde gidenidir!

Allah ıslah etsin seni.

Biraz ağır konuşmuşsunuz. Kimse eşini aldatmak istemez ama başkasına aşık olduysa da nasıl engel olabilir ki hislerine?? belli ki eşiyle arası iyi değil ve bir boşlukta olduğu için başkasına yönelmiş ilgisi. Ben aldatmasını ASLA savunmuyorum ama bu onu 5 para etmez biri yapmaz, biraz empati yapın, sizin ya da en yakınınızdaki birinin de başına gelebilir bu. Hayat bu, her şey insanlar için, kadın da zaten boşanacağım diyor... Ahlak bekçiliğini yapmak bize düşmez.

20 yaşındasın daha evet yanlış bir yola gitmişsin kocanın şiddetide seni ondan soğutmuş belli ki ama herne olursa olsun bu aldatmaktır ve aldatmanın hiç birşekilde affı olamaz bence kocanı istemiyorsan onunla konuşmayo ve ayarımak istediğini söyle yaptığın bu aldatma içinde çok tövbe et bence daha ne diyim bi kadın bence rahat rahat yazamaz bunu erkek olsa neysede kadınlar daha vicdanlı ve düşünceli gibi gelir bana hep...

senin için yırtılıyoruz ordamısın huhu???

evliyken başka adamla flörtleşen bir eşi olsun istiyordur zaten o da eminim...

empati yaptım az bile demişim.. evli barklı kadın başkalarının kollarında mutluyum diyorsa daha da fazlasını hak ediyor.. sevmiyorsa boşansın efendim..
adamadan emin olmadan eldekini kaybetmemek için de tutuyor kendini.. daha da iğrençleşemez ki bi insan!

amaaan hep erkekler mi yapçak diyesim geldi birden :))

o da evli mi? bazen insan zayıf anında oluyor yanlış manlış aklına gelmiyor. karşındaki de bunu bi güzel kullanıyor. eğer bu ilişki sen evliyken ortaya çıkarsa o patronun arkasına bakmadan kaçar benden demesi.

Ah kızlar, bu hikayeye iğrenç diyenler daha hiçbir şey görmemiş, duymamış herhalde.. Daha neler neler var, bu kadının yazdıkları masum kalır yanlarında.. Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum ben.. Aldatmanın, yalanın kadını erkeği yok maalesef..

yani fake muhtemelen evet ama. sana o yetmez şunla da yat bilmemne. hoş değil.
Benim yorumum o değildi tabi ben patronla birlikte olmamış ya bırakırsa diye düşünmüş bizden yardım istemiş ben ,yat bırakırsa anlarsın demiştim. Başkasını da bulabileceğini eklemiştim tabi..
Tamamen saçmalık.

Patronu hic katmayalim, esinden siddet goruyorsan git boşan.

Patronun gozunde de onun basina kalmayacak (evli), gelip geçici bir hevessin muhtemelen.

Olay budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…