- Konu Sahibi Keeleebeek_
-
ben inanmıyorum pek gerçekliğine kocasından gizli kürtaj konusu var 2.tiramisu vakası olmadığı ne malumarkadaşlar konu sahibi cocuk yaşta sayırlır yaşıtları evlenmiştir bile kör cahil zamanı lütfen ciddi uyarılar yapın hatasını anlasın.bir kişinin ayıbını örtüp onu gittiği felaket yoldan döndürmeliyiz ki rabbimde biize şefaat etsin.lütfen yazın ama uyar ama uymaz kendisine kalmış.hayatın gerçeklerinden belliki bi haber.
Evlenip boşanmışı ister mi bilemem ama kocasını aldatan 5 para etmez bir kadını istiyorsa o da ahlaksızın en önde gidenidir!
Allah ıslah etsin seni.
Ben de yerimi alayim bari
Biraz ağır konuşmuşsunuz. Kimse eşini aldatmak istemez ama başkasına aşık olduysa da nasıl engel olabilir ki hislerine?? belli ki eşiyle arası iyi değil ve bir boşlukta olduğu için başkasına yönelmiş ilgisi. Ben aldatmasını ASLA savunmuyorum ama bu onu 5 para etmez biri yapmaz, biraz empati yapın, sizin ya da en yakınınızdaki birinin de başına gelebilir bu. Hayat bu, her şey insanlar için, kadın da zaten boşanacağım diyor... Ahlak bekçiliğini yapmak bize düşmez.
Yok kuzum dogru yerdesin.cok guldum yorumunaSeni burada görünce dedim acaba yanlış yere mi yazdım :))
kurnaza bak birde yatmadım yoksa istediğini alır beni bırakır diyor,
Benim yorumum o değildi tabi ben patronla birlikte olmamış ya bırakırsa diye düşünmüş bizden yardım istemiş ben ,yat bırakırsa anlarsın demiştim. Başkasını da bulabileceğini eklemiştim tabi..yani fake muhtemelen evet ama. sana o yetmez şunla da yat bilmemne. hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?