Merak ettim,eşinizin ailesine de bunları yapıyor musunuz?Kendimden örnek vereyim. ailemin maddi durum pek iyi değil bizim durumumuz çok şükür iyi öyle aman aman bi zenginliğmiz yok ama çok şükür sıkıntı da çekmiyoruz. eşimin ilk maaşından 2000 lira aileme verdik buz dolabı aldılar. erkek kardeşim okuyor kaç defa para gönderdim sayısını bilmem. anneme sürekli para gönderiyorum eşimin bana verdiği harçlıkları. geçen hafta da 1.500 lira para gönderdim anneme. kendine telefon al artan olursa da kardeşimle paylaşırsin dedim. ha ben asla o parayı geri almam. Ama eşimi zor durumda bırakacak şekilde de para göndermiyorum. eşimden ailem için para istemiyorum ben pek para harcayan biri olmadığım için biriktirip kardeşime anneme gönderiyorum
çok şükür eşimin ailesinin durumu çok çok iyi bir ihtiyaçları yok. Ama mal varlığımız ortak ev araba bağ bahçe tarlalar babadan kalan miras vs. hepsini şimdi kaynım kullanıyor. biz müdahale etmiyoruz.Merak ettim,eşinizin ailesine de bunları yapıyor musunuz?
Adınıza sevindim,zira bir koca bu dediklerinizi yapsaydı burada kıyamet kopardı. Rızkınızı ailesine yediriyor diye.çok şükür eşimin ailesinin durumu çok çok iyi bir ihtiyaçları yok. Ama mal varlığımız ortak ev araba bağ bahçe tarlalar babadan kalan miras vs. hepsini şimdi kaynım kullanıyor. biz müdahale etmiyoruz.
hayır bakın yanlış anlaşılan birşey var. Ben eşimden hiç bir zaman ailem için para istemedim buz dolabı hariç. bana verdiği harçlıkları biriktirdim ve gönderdim. eşim bunu sorun edebilecek biri değil. ya da ben kötü niyetli biri olsaydım neden abine bizim hakkımızı yediriyorsun evi arabayı tarla ve bağ bahçelerde ki hakkımızı al mirası da ayır derdim.Adınıza sevindim,zira bir koca bu dediklerinizi yapsaydı burada kıyamet kopardı. Rızkınızı ailesine yediriyor diye.
Bende eşimin ailesine verdiğimiz haklarımızı konu açşam ne yorumlar gelir kocan nasıl tüm herşeyi ailesine yediriyor diyeAdınıza sevindim,zira bir koca bu dediklerinizi yapsaydı burada kıyamet kopardı. Rızkınızı ailesine yediriyor diye.
İyi düşünmüşsünüz , evet olabilir .
Esimden cekinmeme sinir oluyorumO paranın sizin geçiminize katkısı nedir önemli olan o ,
İhtiyacınız yoksa almayın ,sıkışıcak eşinizle kötü olacaksanız alın
O ailesine vermiyor iste malesef. Aile arasinda verdiklerinide geri aliyorlarAlmam..
Çalışan kadınım eşime bu konularda kötü hissetmeme gerek yok.
Onun ailesine verdiği 2bine de 5bine de laf etmem..
Harcadığı yer öyle kıymetli bir yer olsun yeter ki... :S
İşin içine para girdiğinde iş değişiyor aslında hiç belli olmaz yani , hiç sinir olmayın kendinize .Aslinda kendime sinir oluyorum esimden cekindigim icin
Niye atarlandınız?Bende eşimin ailesine verdiğimiz haklarımızı konu açşam ne yorumlar gelir kocan nasıl tüm herşeyi ailesine yediriyor diye
Vicdan yapiyorum, bana ne emekler harcadilar felan diyeİşin içine para girdiğinde iş değişiyor aslında hiç belli olmaz yani , hiç sinir olmayın kendinize .
atarlanmadım ortada atarlanacak birşey yok ki sohbet ediyoruz burda siz yanlış anladınızNiye atarlandınız?
İstediğiniz zaman açın konuyu,size de yorum yaparız
Paranin birazini almamak yerine onlar verince al (madem tamamini vermek isyemiyrosun)Tesekkur ederim. Ev icin aldilar geri en azindan 500 tl almamayi dusunuyorum ev hediyesi olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?