Evliyim anne babama parayi borc olarakmi vermeliyim

Eğer çalışan bir insansam almazdım nihayetinde tekrar kazanmak için Rabbim bir fırsat vermiş ama durumum yoksa ailem eli genislediginde verir zaten. Ki bende verdim kaç kere hep ödediler

Ben geri almazdım. Ailem vermeden bırakmaz ama ben almamak için direnirdim. Onlar benim çıkarsız sevip kollayan en büyük servetim Aynı şekilde eşimin ailesinden de almazdım almadım da Çocuğum oldu a dan z ye herşeyimi anne babam kardeşlerim aldı yani bizim ailemizde böyle şeylerin hesabı olmaz.

Elbette , benim ailem onun ailesi ne fark eder.
60 bin verecek gücüm olsa (aşırı zorlanmadan ) onun ailesi benim ailem fark etmez kimin ihtiyacı varsa verilir.
ilk defa aynı şeyleri düşünüyoruz bu çok güzel bir şey kesinlikle sözlerinize katılıyorum her iki tarafa veriyoruz bizde

2000₺ ile bir ay idare eden biriysem alırım. Diğer türlüyse almam..

Maddi durumlari iyiyse borc..

Evim ayrı hanem ayrı niye almayayım?
Aynı şekilde eşim, ailesine verdiğimiz parayı geri almak istemez ve bana bunu söyler ise yorumum yine aynı olurdu.

Öncelikle anne babanız size parayı iade edeceklerinde almayacak olursaniz eşinizin tavrı ne olur onu bi ölçüp tartinn.esiniz sorun etmezse ve sonradan başa kalkmayacagina emin olursanız almazsiniz

Size verdiği harcliklardan da ailenize destek olmanızı istemeyebilirdi.masallah eşiniz gerçekten iyi biriymiş.kendi babasından kalan menkul-gayrikenkulleri de tasarruf hakkı kendisinin sonuçta.ben o tür varlıklara bizim diyemiyorum mesela.maasimla almadigim ve babamdan kalmayan hicbisey benim degildir diye dusunuyorum.kismetimde nemalanmak vardır orası ayrı...
siz ailenize onun geliri sebebiyle elde ettiğiniz kaynağı aktariyorsunuz.ama ona ait olan birşeyi ailesine kullanım hakki vermesine birsey diyemezsiniz.
Ha bu yazdıklarımı yanlış anlamayın ne olur.yazi dilinde mimik vs olmadığı için sert gelebilir sizi de ailenizi düşünüp destek oldugunuz için tebrik ederim.allah ağzınizin tadını bozmasın.

geçmişte neler yaşadığımızı bir mesaja sığdıramıyoruz o yüzden yardım ettiğimi söylemem tepki almama sebep olabiliyor.evet ailemin maddi durumu iyi değil ben kendimce yardım ediyorum elime 3 5 ne geçerse artık ve eşimde bunu biliyor sorun çıkarmiyor ama eşimin işsiz dönemler de her ihtiyacımızı da ailem karşıladı. her türlü maddi desteği ailem aldı kayinvalidem den hiç bir yardım gelmedi ha yine de sorun etmiyorum tabi ki. Ama söylediğiniz tek birşey kafama takıldı kendi maaşımla almadığım hiç birşey benim değildir demişsiniz ve eşimin geliri sebebiyle edindiğim kaynağı aileme verdiğimi söylüyorsunuz da biz evliyiz biz bir ömrü paylaşıyoruz senin paran benim param ayrımı mi yapacağız? biz bir ömrü birleştirdik dolayısıyla kim çalışırsa çalışsın o kazanç ikimize ait bence.

benim ihtiyacım olursa kimseden istemem ailem kendileri düşünüp verirler zaten o ayrı ama her iki ailenin ihtiyacı olduğunu biliyorsam istemelerini beklemeden veririz. tabi konu sahibi eşinizin düşüncesi çok önemli bu konuda. bence en doğrusu eşinize alıp almayacağınızı sorun o ne derse onu yapın

Peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…