- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
ilk defa aynı şeyleri düşünüyoruz bu çok güzel bir şey kesinlikle sözlerinize katılıyorum her iki tarafa veriyoruz bizdeElbette , benim ailem onun ailesi ne fark eder.
60 bin verecek gücüm olsa (aşırı zorlanmadan ) onun ailesi benim ailem fark etmez kimin ihtiyacı varsa verilir.
Maddi durumlari iyiyse borc..Iyi aksamlar,
Evliyim ve anne babama 2000 tl para verdim onlar bunu borc olarak aldilar ama ben vermek istediklerinde alip almama konusunda tereddut ediyorum. Evli olmasam almam kesinlikle ama simdi bilemiyorum. Siz ne dusunursunuz ?
Bu arada babam calisiyor kardeslerim okuyor. Bende evliyken bikac sene calistim.
maddi olarak ihtiyaciniz yoksa esiniz sorun yapacaksa yarisini alin ev hediyesi diyin.siz calisiyo musunuzDurumum normal ihtiyacim yok aslinda bana kalsa almamda. Esimden cekiniyorum biraz. Bisey demesede farkli dusunur
O paraya bir ay idare eden kişi zaten veremezde bence.2000₺ ile bir ay idare eden biriysem alırım. Diğer türlüyse almam..
Öncelikle anne babanız size parayı iade edeceklerinde almayacak olursaniz eşinizin tavrı ne olur onu bi ölçüp tartinn.esiniz sorun etmezse ve sonradan başa kalkmayacagina emin olursanız almazsinizIyi aksamlar,
Evliyim ve anne babama 2000 tl para verdim onlar bunu borc olarak aldilar ama ben vermek istediklerinde alip almama konusunda tereddut ediyorum. Evli olmasam almam kesinlikle ama simdi bilemiyorum. Siz ne dusunursunuz ?
Bu arada babam calisiyor kardeslerim okuyor. Bende evliyken bikac sene calistim.
Size verdiği harcliklardan da ailenize destek olmanızı istemeyebilirdi.masallah eşiniz gerçekten iyi biriymiş.kendi babasından kalan menkul-gayrikenkulleri de tasarruf hakkı kendisinin sonuçta.ben o tür varlıklara bizim diyemiyorum mesela.maasimla almadigim ve babamdan kalmayan hicbisey benim degildir diye dusunuyorum.kismetimde nemalanmak vardır orası ayrı...hayır bakın yanlış anlaşılan birşey var. Ben eşimden hiç bir zaman ailem için para istemedim buz dolabı hariç. bana verdiği harçlıkları biriktirdim ve gönderdim. eşim bunu sorun edebilecek biri değil. ya da ben kötü niyetli biri olsaydım neden abine bizim hakkımızı yediriyorsun evi arabayı tarla ve bağ bahçelerde ki hakkımızı al mirası da ayır derdim.
geçmişte neler yaşadığımızı bir mesaja sığdıramıyoruz o yüzden yardım ettiğimi söylemem tepki almama sebep olabiliyor.evet ailemin maddi durumu iyi değil ben kendimce yardım ediyorum elime 3 5 ne geçerse artık ve eşimde bunu biliyor sorun çıkarmiyor ama eşimin işsiz dönemler de her ihtiyacımızı da ailem karşıladı. her türlü maddi desteği ailem aldı kayinvalidem den hiç bir yardım gelmedi ha yine de sorun etmiyorum tabi ki. Ama söylediğiniz tek birşey kafama takıldı kendi maaşımla almadığım hiç birşey benim değildir demişsiniz ve eşimin geliri sebebiyle edindiğim kaynağı aileme verdiğimi söylüyorsunuz da biz evliyiz biz bir ömrü paylaşıyoruz senin paran benim param ayrımı mi yapacağız? biz bir ömrü birleştirdik dolayısıyla kim çalışırsa çalışsın o kazanç ikimize ait bence.Size verdiği harcliklardan da ailenize destek olmanızı istemeyebilirdi.masallah eşiniz gerçekten iyi biriymiş.kendi babasından kalan menkul-gayrikenkulleri de tasarruf hakkı kendisinin sonuçta.ben o tür varlıklara bizim diyemiyorum mesela.maasimla almadigim ve babamdan kalmayan hicbisey benim degildir diye dusunuyorum.kismetimde nemalanmak vardır orası ayrı...
siz ailenize onun geliri sebebiyle elde ettiğiniz kaynağı aktariyorsunuz.ama ona ait olan birşeyi ailesine kullanım hakki vermesine birsey diyemezsiniz.
Ha bu yazdıklarımı yanlış anlamayın ne olur.yazi dilinde mimik vs olmadığı için sert gelebilir sizi de ailenizi düşünüp destek oldugunuz için tebrik ederim.allah ağzınizin tadını bozmasın.
Peki.geçmişte neler yaşadığımızı bir mesaja sığdıramıyoruz o yüzden yardım ettiğimi söylemem tepki almama sebep olabiliyor.evet ailemin maddi durumu iyi değil ben kendimce yardım ediyorum elime 3 5 ne geçerse artık ve eşimde bunu biliyor sorun çıkarmiyor ama eşimin işsiz dönemler de her ihtiyacımızı da ailem karşıladı. her türlü maddi desteği ailem aldı kayinvalidem den hiç bir yardım gelmedi ha yine de sorun etmiyorum tabi ki. Ama söylediğiniz tek birşey kafama takıldı kendi maaşımla almadığım hiç birşey benim değildir demişsiniz ve eşimin geliri sebebiyle edindiğim kaynağı aileme verdiğimi söylüyorsunuz da biz evliyiz biz bir ömrü paylaşıyoruz senin paran benim param ayrımı mi yapacağız? biz bir ömrü birleştirdik dolayısıyla kim çalışırsa çalışsın o kazanç ikimize ait bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?