- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
ee tatlım seni doğurmuşlar tabi ki emek harcayacaklar ..ve bunu karşılık beklemeden yapıyorlar bundan emin olabilirsin ..sende emin ol aynısını kendi yavrularına yapacaksın..Vicdan yapiyorum, bana ne emekler harcadilar felan diye
Harika fikir benceTesekkur ederim. Ev icin aldilar geri en azindan 500 tl almamayi dusunuyorum ev hediyesi olarak.
Kesinlikle almalısn aynı şeyi eşin yapsa ne derdin ??Iyi aksamlar,
Evliyim ve anne babama 2000 tl para verdim onlar bunu borc olarak aldilar ama ben vermek istediklerinde alip almama konusunda tereddut ediyorum. Evli olmasam almam kesinlikle ama simdi bilemiyorum. Siz ne dusunursunuz ?
Bu arada babam calisiyor kardeslerim okuyor. Bende evliyken bikac sene calistim.
Anne baba evlat arasında borçmu olur yahu 7 kat yabancımı verdiğin para 20.000 50.0000 100.000 değilki 2000 tl seni ne zengin eder ne batırır senin ihtiyacın olduğunda da ailenin yanında olur haaaaaa çok mağdursan yiyecek ekmeğe muhtaçsan bişey diyemiycem ailem ile eşim arasında para alışverişi olur hiç lafını etmeyiz ama karşılıklı olarak birbirimize hertürlü destek oluruz zaten aile demek bu demek değil miIyi aksamlar,
Evliyim ve anne babama 2000 tl para verdim onlar bunu borc olarak aldilar ama ben vermek istediklerinde alip almama konusunda tereddut ediyorum. Evli olmasam almam kesinlikle ama simdi bilemiyorum. Siz ne dusunursunuz ?
Bu arada babam calisiyor kardeslerim okuyor. Bende evliyken bikac sene calistim.
babam ,çalışıyor ayrıca emekli maaşı var .Iyi aksamlar,
Aynı fikirde değilim. Eşinizin ailesine de 60 bin TL verip aynı şekilde düşünür müsünüz?Evli olunca ne değişiyor onu anlayamadım?
Degil 2 bin , 60 binde olsa geri almam .
Aileye borç verilmez.
Elbette , benim ailem onun ailesi ne fark eder.Aynı fikirde değilim. Eşinizin ailesine de 60 bin TL verip aynı şekilde düşünür müsünüz?
Vermek sorun değil verirsiniz. Aileme 60 bin TL bile versem geri almam dediğiniz için sordum. Yani eşinizin ailesine verdiğiniz 60 bini geri almaz mısınız?Elbette , benim ailem onun ailesi ne fark eder.
60 bin verecek gücüm olsa (aşırı zorlanmadan ) onun ailesi benim ailem fark etmez kimin ihtiyacı varsa verilir.
Evet geri almam .Vermek sorun değil verirsiniz. Aileme 60 bin TL bile versem geri almam dediğiniz için sordum. Yani eşinizin ailesine verdiğiniz 60 bini geri almaz mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?