Evliyim başka birine aşık oldum ve evliliğimdeki sorunlar

Öncelikle geçmiş olsun. Bu yüreğiniz, yasak aşka atmayı biliyor ama böyle bir adamdan boşanacak yürek olmuyor.

Şuraya bu sıkıntıları yazsanız sonuna kadar haklısınız. Ama boşanmayıp, aldatmak olunca %100 haksızsın. Sırf bir liman uğruna, başka kadının ocağına incir ağacı dikmişsiniz. Bir de hastasınız daha hassas davranacağınıza, kendi saçmalığınıza başka bir kadını yakmışsınız.

Aldatma kim ne sebeple yaparsa yapsın büyük bir hata ve işler asla eski haline dönmez
Ancak eşiniz zaten çekilir dert değil neden boşanma seçeneğini kullanmıyorsunuz
Stresle çok yakın ilişkili bir hastalığınız varken neden bu kaosu devam ettiriyorsunuz, düşünülmesi gereken bir de çocuk var ne gerek var bunları yaşamaya boşayın bitsin

Yeni bir dizi yada film senaryosu gibi

Ha yok mu böyle durumlar var ... boşanmak sizin için en güzeli ve sonrası yolunuza bakın

Sıkıntılı bir durumu iyice kötüye surekliyip kördüğüm yapıp olmayacak şeyler yaşamaktansa en güzeli eşinizden kurtulmak

Yanlış ve kötü giden bir durumu yanlış yaparak içinden çıkılmaz hale getirmeyin

Boşanmayı neden düşünmüyorsunuz? Adamın size giç katkısı desteği yok. Sevmiyorsunuz da... Ne diye katlanıyorsunuz, maddi destek sağlıyorsunuz bu adama?
Hastalığınızda bile sizin yanınızda olmayan, eve faydası olmayıp kumar oynayan, kendisini aldatmış karısını etrafa ifşalayıp evli kalmaya devam eden bir adam bu...
Nedir sizi evli kalmaya zorlayan. Ortada sevgi saygı bağı kalmamış

Anlatılanda illa eksiklik vardır. Evlilik birliği içinde aldatma var, eşinizi istemiyorsunuz boşanmanız gerekiyordu. Bu kadar kötü asalak bir koca ise hala masraflarını ödememiz evi sizin geçindirmeniz tuhaf. Birbirinize sevgi saygı kalmamış niçin ısrarla boşanmıyorsunuz. Anlayamadım ilişki dinamiğiniz
Erkek yapsa linçleriz adam kötü olabilir size iyi bir eş olmamış iyi bir baba da olmamış olabilir. Ama sizi evli iken aldatma konusunda asla haklı yapmaz. Onun yapmadığı hamleyi siz yapıp boşanacaktınız. Şiddet görmek için nasıl dayak yemeye gerek yoksa psikolojik şiddet gibi şeyler varsa, siz de fiziken o adamla cinsel birliktelik yaşamasanız da fikren kanıtlı şekilde adamı aldatmışsınız.
Lütfen boşanın çocuk da daha yıpranmasın. Psikolojik destek alın çocukla birlikte.
Hastalığınız için de geçmiş olsun inşallah düzelirsiniz

Öncelikle Eşinizle olan ilişki ne seviyede olursa olsun diğer adam ile olan mevzununuzu asla tasvip etmiyorum bana göre evlilik içi yaşanan hiçbir şey aldatmaya gerekçe gösterilemez istediği kadar duygusal bir birliktelik olsun aldatma aldatmadır. Sonrasında size sadece yük olan bu adamı hayatınızdan çıkarıp atın ev geçindirmez size destek olmaz paranızı yer yani tam olarak ne halta yarıyor bu adam ??? Hastalığınız için de çok geçmiş olsun Allah sizi evladınıza bağışlasın inşallah geçecektir

Eee boşanın

geçmiş olsun. Hastasınız diye ağır konuşmak istemiyorum da aldatma aldatmadır bahanesi olmaz. Neden boşanmıyorsunuz çocuğunuzu bahane etmeyin ama lütfen.

Çözüm bosanmayken ,üstelik binbir çeşit korunma yöntemi varken kocanın ruhunun bile duymayacagi. Sen aldatmayı secmissin. Aldatmak için illa tensel temasa gerek yok. Diğer kadının ne günahı vardı ? Bosan hayatına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…