Evliyim başka birine aşık oldum ve evliliğimdeki sorunlar

Neden bosanmamak icin bu kadar diretiyorsunuz? Bazi seyler bittiyse bitmistir, neden zorluyorsunuz anlamadim.
Ailesi boşanma demeyebilir, yada arkanda durmayacağız demişlerse. Adamda ilginç , mesajları gör ortalığı birbirine kat boşanma millet arkasından ne biçim adam diyordur. İlginç bir konu.

siz boşanın açın davayı yani bu yaptğınız şey baştan sonuna kadar caiz değil zaten eşinizi aldatıyorsunuz farkında mısınız? Hastalığı ayrı tutuyorum Rabbim şafi ismiyle şifa versın ama bu yaptığınız hiç doğru değil hatalar silsilesi. Hem 2 farklı hayat insanı daha çok yorar her anlamda.

Keşke bi paragraf bi nokta birşey koysaydın. Gözlerimiz kanadı okurken.
Kınamak istemiyorum ama madem bu adam bukadar iğrenç ve kötü baştan boşansaydın?
Neden çocuk yapıp herşeyi zorlaştırdın?
Halada kendini acındırıyorsun.
Bahanelere sığınma. Boşan hayatına bak.

Geçmiş olsun öncelikle moralinizi yüksek tutun ama şunu unutmayın ki başkasına gönlünüz kaydığında hemen o evliliği bitirmeniz gerekiyordu, ayrıca aldattım affeder unutur diye düşünmek çok büyük bir hatadır. Sizde hata üstüne hataya düşmüşsünüz adam da sizin üzerinizden geçindiği için kabullenmeye çalışmış ama siz kendinizi ezdirerek yine hata yapmışsınız boşanın sağlığınıza bakın

Yaptiginizi onaylamıyorum ama adama çocuğunuz gibi muamele yapan sizsiniz maddi manevi herseyini karislamissiniz bu da görev niyetine geçmiş esinizi aldatmaniz çok kötü bir durum ama esiniz de çok bencil bir adam umarim sağlığınıza kavuşursunuz lütfen bu adami da bosayin kabak tadı vermiş

Allah şifa versin öncelikle.
Burada yapılması gereken bir başkasına hissiyat fark edildiği an boşanmak.
Hakka giremeyiz. Ayrılık boşanma vs bunlar doğal süreçler. Ama bir kişi evliyken birine bir şey hissettiyse o kişiyle olmayacak bile olsa (ki adam evli, o yüzden bunun ilişki olmaması daha uygun) kesinlikle boşanılmalı.
Çünkü kalp bir başkasına çarpabildiyse o evlilik çoktan bitmiştir okeye dönüyordur:)

trajikomik bir hikaye. çocuğunu çok düşünen bir kadın var karşımızda. öyle çok düşünüyor ki çocuğunun babasını aldatıyor ama çocuğunu çok düşündüğü için sanırım ayrılmıyor. saçmalıklar silsilesi olmuş. madem aldattın madem adam kötü cinsel şaşkınlıkla var ayrıl işte derdin ne daha adama para yediriyorsun

Aldatmak ayrılmaktan daha kolay heralde

Adam bana kötü davranıyor diye bi ton acıtasyon yapmışsında pardonda adamı aldatmıssın bana iyi geliyorsun diye mesaj yakalasam eşimin telefonunda misliyle fazlası yaparım acımam, boşanmak dururken neden evli biriyle evliyken flört ediyorsunuz büyük ihtimalle hastasınız diye cok yüklenmemişler arkadaşlar, diğer kadının ahı mı çıkıyor acaba sizden, eşin yakalamasa beraber de olurdun sen,,, boşansa nolur diğer arkadaşta evli neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya, acil şifalar dilerim hem sağlıgınız için hem ahlakınız için, birde böyle bir adamla 2 gün yaşamam ikinizde ayrı toksiksiniz

Madem bu kadar sorumsuz bir kocanız vardı o halde boşanmaniz gerekirdi. En azından aldatma durumunu gelmediniz.
Ayrıca kendinizi haklı görmek için bir sürü aldatma gerekçesi sıralamışsınız, ama eşinizi aldattığınız kişi de evli. Yani sizinki sadece duygusal boşluktan yaptığınız bir şey değil değer yargılarınızın zayıflığından kaynaklı. Evli biri ile beraber olarak başka kadınına ihanet etmekten, yuvasını, huzurunu bozmaktan çekinmeyerek bunun duygusal boşluktan olmadığını kanıtlamışsınız.
Kusura bakmayın, kimse sizi bir şey yapmamış, her şeye göz yumarak bunları yaşadınız. Başka birine gönlünüz kayınca da doğal olarak her şey gözünüze batmaya başlamış.

su yaziyi "evliligin %80 i cinselliktir" diyen esra ezmecimsi psikologlar okumali!
baska bir adama kalbiniz atabildigine gore kocanizi hci sevmiyorsunuz demektir. gerci aldatma meselesinden once de saygi sevgi yokmus zaten. siz neden israr kiyamet bu evliligi surdurdunuz anlamadim. evlilikten baska her seye benziyor sizinki. kocaniza da anlam veremedim. su halinizle siz dusmanlik yapiyor ama boşanmayi akil edemiyor.

Hasta olduğunuz için yumuşatamıyacağım, aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. Başından beri boşanmanız lazımken niye ısrarla sürdürüyorsunuz? Üstelik karşınızdaki adam da evli. Umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır ve iyileşirsiniz ama çok yanlış bir yoldasınız. Boşanın ama evli insanlarla da aşk yaşamayın.

Eşler aldatıldığını öğrendikten sonra altı ay içinde dava acabilirler. Onun dışında bu hakları kaybolur. Yani tazminat davası açar diye korkuyorsanız boşanmaktan, bosanin. Bakın kanser ciddi hastalık. Ayrıca aldattı diye mahkeme kadına velayet vermemezlik de yapmıyor. O eşe karşı kusur sayılıyor çocuğa değil. Yani eve adam almiyorsa mesajlaşırken disarda buluştu yemek.yedi otele.gitti vs etkilemiyor. Sadece eşler arası hak kaybı doğar. Onun da altı ay var vakti. Sonra kabul edip devam etti sayılıyor. Kızlar siz de öğrendik bosanicaz bir sene bekleyeyim delil toplarım demeyin. Altı ay süreniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…