Evliyim başka birine aşık oldum ve evliliğimdeki sorunlar

Bebişim kanserken yanında olmayan adamı ne yapacaksın boşa gitsin ... diğer adam nasıl bir insan destek olacak mı?
Ahhh Cherry yine çok tatlısın. Diğer adam evli bebişim. Konu sahibi acil şifalar diliyorum. Boşanın, sağlığınıza ve kendinize iyi bakın.

benim kocam mesajlarımı yakaladı sadece mesaj bakın ve bana psikolojik olarak yapmadığı şey kalmadı

Eşinizi aldatıp “ sadece mesaj bakın “ yani sadece mesajlaşmamı gördü bana psikolojik şiddet uyguladı …. Cümlesiyle neyi hafife aldınız çözemedim aldatmak aldatmaktır dozları olamaz… zaten o cümleden sonrasını okumadım
Allah şifalar versin geçmiş olsun , Allah herkesi de bu tür düşüncelerden uzak tutsun …

Adamı aldatıyor sonra paranoyak oldu her şeyime karışır oldu diye eleştiriyor. Bu ne zeytinyağı gibi üste çıkma mı sen boşan madem öyle mutsuzsun başka birine de aşıksın. Adam boşanmadı diye demediğin kalmamış sen ne halt ediyorsun peki?

hem ayranım dökülmesin hem bilmem neyim bilmem ne olan eşiniz değil sizsiniz.

Ay ben de yorumlara şok oldum taraflı davranılmış. Ama aldatmanın pozitif ayrımcılığı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…