Evliyim başka birine aşık oldum ve evliliğimdeki sorunlar

Karısını aldatan erkeklerin kadın versiyonu siz, herkese duyurup yine de evinde oturan, boşanmayan, kocasının parasını yemeye devam eden kadınların erkek versiyonu kocanız...

Çocuğunuza çok üzüldüm. Umarım iyileşirsiniz çocuğunuz için ve sonrasında birazcık onurunuz varsa boşanırsınız. Acil şifalar dilerim.

Diğer adamla ilişkiniz devam ediyor mu, bu arada geçmiş olsun, sifanıza kavuşun inşallah

Sizin hatanızın hakkı kapının önüne konup boşanmaktı, hasta halinizle kendine baktırıp üstüne kadınlık beklemek değil. Yapmışsınız, o da beni kim besleyecek diye susmuş, o kadar kadınlar aldatılıyor kaç tanesi kendini maddi olarak sağlayan kocasına böyle dayılanabiliyor?

Boşanmak neden aldatmaktan ve istemediğiniz bir adamın seks kölesi olmaktan daha zor

Ya adamin karakterini iyi yazamamissiniz, sessiz sakin ve seks bagimlisi, kumarbaz ve aldatilmayi hazmetmek dortlemesi bana gecmedi.

Bu hikaye kanser olmasaydiniz belliki swinger'a donecekmis.

Gecmis olsun, çocuğunuza cok uzuldum.

Geçmiş olsun fakat aldatmanın bahanesi olmaz. Gonlunuz başkasına kayacak kadar adamdan uzaksa o halde zaten bu aldatma meselesinden önce bosanmaliydiniz. Hem aldatip hem bosanmayip üzerine tüy dikmissiniz. Eşiniz de çok gurursuz menfaatci biri belli ki.Korkuncsunuz.

Bence kocanız sizi yakaladigi icin suclu ne münasebet bir de sizi rezil etmis falan susup oturup boynuzları cilalamalıydı o cesaret edememis siz bosayin

Kocanı seviyorsan neden aldattın?
Sevmiyorsan neden finanse ediyorsun neden boşanmıyorsun ?

Çok geçmiş olsun öncelikle. Yaptığınız şey erkek yapsa linçleyeceğiniz bir durum bunu siz de biliyorsunuzdur zaten. Fiziksel bir temas olmasına gerek yok, aynı şeyi siz de görseniz yaralanırdınız. Üstelik kadınlar daha duygusal varlıklar, bizim duygusal irtibatla birine duyduğumuz yakınlığı onlar fiziksel temasla bile hissedemezler yeri gelir. Eşiniz sizden, siz zaten çok evvelden ondan soğumuşsunuz. Sizin duygusal boşlukla düşünmeden hareket etmeniz büyük kazalar oluşturmuş. Bir an önce boşanın derim, bir şey düzelir mi diye beklemiyorsunuzdur inşallah. Çünkü zaten düzeltme eğilimi olsa hastalık başka şeye benzemez deyip yanınızda olur, sünger çekerdi. Ayrıca o adamın eşine çok üzüldüm. Allah kimseyi böyle durumlara düşürüp ayağını kaydırmasın

ben eşimin beni aldattığını mesajlaşmalarını görüp anlamıştım. O an kalbime bi ok saplanmıştı resmen bu acının tarifi yok. İlla farklı yakalamak mı gerekir buna aldatma demek için. Siz karşınızdaki insanı diri diri mezara koymuşsunuz o süreçten sonra ne yaparsa yapsın ne içi soğur ne de siz bana böyle yaptı diye şikayet edebilirsiniz. Bu aldatma mevzusu birden olan birşey değil tercih ediş. Eşime de söylemiştim bana karşı hissininin bittiğini hissettiği anda bu işi bitirmeliydin ama sen kolayı seçip böyle devam etmeyi istedin. Eşiniz anlattığınız kadarıyla kötü evet ama aynı hikayeyi bir de karşıdan dinlemek gerek bence.
Gidemedi mevzusu için de siz süreçte kafanızda bitirip gidebiliyorsunuz zaten aşık olmuşsunuz koşa koşa gidersiniz ama bir evlilik içinde olan sizinle hayatı paylaşma umudu olan ve bunun ölene kadar süreceğini düşünen biri için haydi bıraktım gittim demek de kolay olmuyor. Tabiki de böyle saçma takiplere de giriyo insan. İnanın bu yaşanan şey insanı kanser eder. Hastasınız çok da birşey yazmak istemiyorum geçmiş olsun ama böyle aldatma aldatılma mevzularında kan beynime sıçrıyo...

Herkes benimle aynı fikirde olmayabilir ama bazı insanlar bazı şeyleri hak ediyor.
Eş denen parazit erkek mi ki kadın parası yiyor kanser haliyle kadın evi geçindiriyor hasta insanın parasını yiyor bir de utanmadan.
Konu sahibi sizin zaten boşanmanız gerekirdi ezelden sevme sevilme bir ihtiyaç hisleriniz normal keşke bu parazit adamla hiç devam etmeseydiniz.

Madem memnun değildiniz boşanıp napıyosanız yapsaydınız sevgilinizde sizde karaktersizmişsiniz

Konu sahibini ilişkinin erkeği olarak düşünün bir de. O zamanda aynı şekilde düşünür müydünüz ? Konu sahibi eşini aldattığında ve bu ortaya çıktığında dahi ailesi arkasındaymış. Bu şartlar altında neden boşanmamış o zaman kocasından ? Konunun hangi kısmı eksik veya yanlış anlatılıyor ?

Bu konuda aldatan kişi koca olsaydı ve kendisi aynı hastalığa yakalansaydı acaba kaç kişi geçmiş olsun derdi.

Aslında devam etmiyorum o an bıraktım kendime dönüp baktım hatalarımdan ders çıkardım zaten

Şey iş işteyken koca da kocadayken bulunur diye bir kanun yok . Bosanirsiniz mesela bir seçenek sonra EVLI olmayan biriyle olabilirsiniz . Kocayı b*klamayin. Bu kadar kötüyse üç kere tekrarladığıniz gibi telefon faturası ödemek zorunda değilsiniz . Evli ve çocukluyken evli bir adami nasıl içiniz alıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…