- 7 Ekim 2018
- 52
- 91
- 3
- 29
- Konu Sahibi Nutellasever0
-
Bilemedim calisip onlara yedirmede onun harici de calismak guzelMrb hanımlar evliyim esime evlenmeden önce kayınpeder ev hediye etti, kredisiz dediler. neyse bizim evi alıp suan kendi oturdukları evi krediyle almıslar, bizde dügünde yapılan butun borcu odedık onların evinin kredisi ni ödüyoz, kısaca kayınpeder esimi sömürme pesinde esimde iyi niyetli ailesini dusunuyor. Yanlis anlamaayın kayınpeder baya zengin 5, 6 dairesi var. Bende esimin ailesi varken birikim yapamayız. Benim calistigimida alırlar diye mesleğimi yapmıyorum. Esimde gece gündüz yoruyor kendini sagolsun parayı esirgemez elinden geldiği kadar iyi yasayalım istiyor ama ailesinide düşünüyor. Bana calısmam konusunda baskı yapmıyor fakat laf arasında destek olsan ıyı olur diyor. Bende biz birikim yapsak ailen isterse, dedim o da zor zamanda destek olurum geri verirler ailem sonuçta diyince geri vazgeçtim vermezler cünkü. Siz olsanız napardınız calismayıda ısıtıyorum aslında
O konuya cözüm üretemiyoz, biz hazır eve oturduğumuz icin onların evinin kredisi ni ortak ödüyoruz toplamda 4 sene ödüycezSırf bu yüzden mi mesleğini yapmıyorsun?
Madem 5 6 evi var neden tekrar krediyle ev alıyorlar anlayamadım cidden.
Konuda o ya birikim yapamicamNe güzel ev vermişler kendi kredilerini ödetiyorlar, laftada size ev vermiş olacaklar. İnsanlar ne akıllılar ya. Bence mesleğini yapabiliyorsan yap, ama birikim yap.
Eğer cidden siz çalısıp onlar yiyecekse calısmayın daha iyi. Cok sinir bozucuMrb hanımlar evliyim esime evlenmeden önce kayınpeder ev hediye etti, kredisiz dediler. neyse bizim evi alıp suan kendi oturdukları evi krediyle almıslar, bizde dügünde yapılan butun borcu odedık onların evinin kredisi ni ödüyoz, kısaca kayınpeder esimi sömürme pesinde esimde iyi niyetli ailesini dusunuyor. Yanlis anlamaayın kayınpeder baya zengin 5, 6 dairesi var. Bende esimin ailesi varken birikim yapamayız. Benim calistigimida alırlar diye mesleğimi yapmıyorum. Esimde gece gündüz yoruyor kendini sagolsun parayı esirgemez elinden geldiği kadar iyi yasayalım istiyor ama ailesinide düşünüyor. Bana calısmam konusunda baskı yapmıyor fakat laf arasında destek olsan ıyı olur diyor. Bende biz birikim yapsak ailen isterse, dedim o da zor zamanda destek olurum geri verirler ailem sonuçta diyince geri vazgeçtim vermezler cünkü. Siz olsanız napardınız calismayıda ısıtıyorum aslında
10 yıllık ev ama biz iki senedir oturuyoruz onların ki baya eskiSizin oturduğunuz ev yeni mi peki, onların eski evi mi?
Öylemi diyorsunuz kararsizim bendeDüğün sizin düğününüz tabi ki siz ödeyeceksiniz. Size de ev verilmiş sizde kredi ödüyorsunuz ben çok sömrülmeli bir durum gormedim
Bana kalırsa evet çalışmalısınız mesleğiniz var bence bu önemli kadin yere sağlam basabilmeli
2yıla bitiyor kredi aylik en fazla 700 ödüyoruz, calisirsak para isterler diye korkuyorum cünkü onlar zor zamanımızda maddi acidan hic destek olmadılar bizeBen anlamıyorum yeni evlisiniz eşinizin. Ailesinin yaptığı çok saçma madem evi var saolsunlar sizede ev vermişler ama.krediiyi ortak ödemeniz çok saçma aile olabilir ama.sizde bi aile oldunuz sende çalışsan erken krediyi bitirirsiniz dicek eşin ama.bnce çalışın mesleğiniz varsa
Düğünü biz yaptık yapmasına da kayinbabamin taktığı altınlara kadar biz ödedikÖylemi diyorsunuz kararsizim bende
Bilmezmiyim böyle durumları ama çalış bence kimse senden zorla para alamaz alırsa sizden para maaşinizdan buda onların ayıbı olur hani yardım olur anne babası eşinin ama sürekli sürekli bu ayıp2yıla bitiyor kredi aylik en fazla 700 ödüyoruz, calisirsak para isterler diye korkuyorum cünkü onlar zor zamanımızda maddi acidan hic destek olmadılar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?