Evliyim calısmalımıyım?

Bunlardan hiç haberim yoktu gerçekten Allah korusun bosanma olursa bir çöp istemem ailesi para için bosandı diye laf cıkartır sonra. Ama evligigmz süresince kızlara ne hak tanımıyorss esimde hakkını alsın isterim ayrımcılık olursa zoruma gider illaki

eşin hakkini aliyor zaten sen kendini düşün çalış bu ailede hakkini alamayacak uzerine birde aylik -700 lira kazanc kaybeden taraf sensin sadece

eşin hakkini aliyor zaten sen kendini düşün çalış bu ailede hakkini alamayacak uzerine birde aylik -700 lira kazanc kaybeden taraf sensin sadece
Çalıssam ıyı olur heralde, ıkı yıldır yan gelip yatıyorum evde calismadan Bi işe girmeyi bile düşünmek yoruyor :)

Kayınpedere söyle ölüm var ölüm. Ne yapacak o kadar malı da hala çocuğunu sömürüyor. Kefenin cebi yok, bıraksın bu işleri de hayatını yaşamaya baksın.

Açıkcası ayda 700 tl ile ev almak mümkün değil hele 4 yılda. O yüzden çalışsanız hem kendinize hem eşinize faydanız olacak. Çocuk da yok sanırım, özel sektörse en azından çocuk doğuncaya kadar çalışın bence. Hem tecrübe de edinmiş olursunuz.

Ben bu aileden para esirgeme durumunu anlayamıyorum.Besleyip büyütüp bugünlere getirmişler belkide çok zorluklarla elin kızı gelip ailesine verdiği paraya karışıyor çok saçma.
Kendiniz demişsiniz benden para esirgemiyor diye ne güzel işte sizde çalışın kendinize harcayın kimse paranızı elinizden almaz.

Farkındaysanız detaya girmedim ben, esim hastalandıgında ilac alicak paramız yoktu İlk defa esim ailesinden ilac parasi istedi market param var diyip ilac parasi bile vermedi. Ufacık Bi örnek verdim size. Parayı sakındıgımdan vermek istememezlik yapmıyorum

Çalışın. Birikim yapamasanız bile en azından yarın öbür gün boşanmak zorunda kalırsanız bir geliriniz olur. 10 yıl ara verip sonra işe girmek zor oluyor.

Bence mesleğinizi yapın ama baştan eşinizle konuşun bu konuyu paranın birikmesini istediğinizi ve biriktirdiğiniz paradan ailesine bahsetmemesini yoksa anlattığınız kadarıyla birikimizin olduğunu bilseler isterler gibi geldi.
Yada yatırım yapın bir yerlere.

Yine mesleğiniz elinizde inanın benimde iyi bir mesleğim olsaydı isterse kocamin bı oda altını olsun banane ben çalışırdım

Ne güzel ev vermişler kendi kredilerini ödetiyorlar, laftada size ev vermiş olacaklar. İnsanlar ne akıllılar ya. Bence mesleğini yapabiliyorsan yap, ama birikim yap.

bizimkilerde bize ev aldılar göyaaaa ,
bütün evin borcunu biz ödedik ama onlar herkese oğluma ev aldım diye gezdi ,
aklına fikrine gelecek bütün düğün borcu üstümüze yıktılar , paşalar gibi oğluma düğün yaptım hiç birşeyi eksik değildi dediler ,
her zaman kocamın cebinden ne kadar parası varsa alıp altın almış geliıne takarız demiş, şukadar bilezik bu kadarlık set taktım diye söyleyip gezdiler ,

yani bunların hepsi böyle , ben oglan büyüttüm verdim şimdi o bize yapmak zorunda diyorlar

Oturdugunuz ev kimin üzerine diye sormuştum dönüp okudum eşinin üzerine imiş
Evlenmeden önce mi sonra mi eşinin üzerine oldu
Evlendikten sonra ise satış mi oldu devir mi hatırlıyor musun

Son düzenleme:
Bence çalışmak çok önemli, bazı konularda söz sahibi olabilmek için çalışmasın. Yarın bir gün eşin; para benim aile benim istediğimi veririm dediğinde verecek cevabın olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…