- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Nutellasever0
-
Böyle böyle emlak zengini oluyorlar demekkiSırf bu yüzden mi mesleğini yapmıyorsun?
Madem 5 6 evi var neden tekrar krediyle ev alıyorlar anlayamadım cidden.
Malesef benden istemese bile esimden daha fazla alacaklar aynı hesap bende calisirsam eve destek olurumSizin maaşınıza müdehale etme gibi bir durumları söz konusu olamaz herhalde.
ne kadar mal düşkünü oluyor Ademoğlu
Peygamberimiz s.a. v boşuna dememiş 1 dağ altını olsa 2 .dağ altını ister Ademoğlu.
6 evi var ve hala krediyle ev alıyor.
bizim bir tanıdık öyle ama onlar yemiyor işin tuhaf kısmı
bence çalışmak istiyorsan kredi borcuna destek olmayacağını belirterek başla.
yazık , ailesi eşini düşünmüyor zahar.
başka kardeşler var hak girmesin diyemi ödetiyorlar borcu ?
4 yılda az değil.
Ev esimin üstüne zaten, sorun birikim yapamamaksorununuz birikim yapamamak mi yoksa krediyi odediginiz ve oturdugunuz evden size (şahsiniza) hic bir pay dusmeyecek olmasimi ?
Esin para gönderdiği zamanda sizden gitmis gibi oluyor ayni hesap siz esinle aile deilmisniz ha sizin paranizi ailesine göndermiş ha kendisinin, belki ailesine göndermese evine daha cok katkı saglicak bende bu yüzden istemiyorum. Siz nasıl dayaniyorsunuzKadın çalışmalı diyenlerdenim. Biz de her ay eşimin ailesinin kredisini ödüyoruz, ekstra giderleri için de para gönderiyoruz. Kredi, kredi kartları çıktıktan sonra paran kalıyorsa gönder diyorum. Ben kira, faturalar, kendi kredi kartımı ve aylık harcamamızi ayırıyorum. Çocuğumun oyuncağı giyimi ve gezmemişsen kısmıyorum. Parası varsa verir, yoksa benden medet ummasın. Önceden böyle değildi ama artık böyle. Ben cocugumu bakiciya birakip çalışacağım millet yiyip içip gezmesinden kalmayacak diye para göndereceğim. Kendini kullandırma.
ev esinizin ustune olabilir ancak miras olarak cok rahat gosterebilir yani soylemek istedigim çalis ama kendine calis parani biriktir bir garantin olsunEv esimin üstüne zaten, sorun birikim yapamamak
Malesef benden istemese bile esimden daha fazla alacaklar aynı hesap bende calisirsam eve destek olurum
evdeki tüm yuk sizde gibiKadın çalışmalı diyenlerdenim. Biz de her ay eşimin ailesinin kredisini ödüyoruz, ekstra giderleri için de para gönderiyoruz. Kredi, kredi kartları çıktıktan sonra paran kalıyorsa gönder diyorum. Ben kira, faturalar, kendi kredi kartımı ve aylık harcamamızi ayırıyorum. Çocuğumun oyuncağı giyimi ve gezmemişsen kısmıyorum. Parası varsa verir, yoksa benden medet ummasın. Önceden böyle değildi ama artık böyle. Ben cocugumu bakiciya birakip çalışacağım millet yiyip içip gezmesinden kalmayacak diye para göndereceğim. Kendini kullandırma.
Nasıl miras olarak gösterebilirev esinizin ustune olabilir ancak miras olarak cok rahat gosterebilir yani soylemek istedigim çalis ama kendine calis parani biriktir bir garantin olsun
konunda senden baska herkes kendini garanti altina almis cunku
Ben altınlarımı borç olarak verdim, eşim vermeyelim dediği halde. Aslında beni üç ve görümce oyuna getirmisler ya neyse uzun hikaye.. Ben benden gittiğini düşünmüyorum. Benden giden gitti zaten! Anasının ve kardesinin söyle bir sömürüsü var esime karsi: bekarken babadan gizli çok para verdim. Aile meseleleri beni ilgilendirmiyor. Benim yanimda para konusmazlar. Ben de para vermem. Onceden birdik. Bir suredir birligimizi kaybettik ne yazik ki! Psikolog psikiyatr dolasiyorum:))Esin para gönderdiği zamanda sizden gitmis gibi oluyor ayni hesap siz esinle aile deilmisniz ha sizin paranizi ailesine göndermiş ha kendisinin, belki ailesine göndermese evine daha cok katkı saglicak bende bu yüzden istemiyorum. Siz nasıl dayaniyorsunuz
Görümlerimede ev verdi onlarda bıkac milyar önden ödeme yapıp geri kalanini kira öder gibi ev sahibi yapıyorbaşka kardeş varmı ev verdikleri veya destek oldukları. sizin yaşamınızı zora sokuyormu bu ödemeler
yoksa inanın bu zamanda az 4 yılda ortak ödeyerek ev sahibi olmak isteyen çok insan var.
ev esinize babasi tarafindan verilmisNasıl miras olarak gösterebilir
Bunu ilk defa ögrendim simdi kendi oturduğumuz evi kayınpeder esime verdi. Fakat biz kayınpederın kredisine destek cikiyoz. Allah korusun ilerde vefat ettikleri zaten böyle bisey yapmazlar heralde hayattayken kızlarınıda ev verip onlarda krediyle ödüyor. Bu evlerin haricindede 6 dairesi var ama bizim evimizi elimizden almazlar insallahev esinize babasi tarafindan verilmis
e uzerinizde evliyken odediginize dair gosterebileceginiz bir ev krediside yok
kredi kayinbabanizin uzerine ve esiniz yardim ediyo sadece
yani oturdugunuz ev esinize babaai tarafindan verilmis bir miras ve hic bir hakkiniz yok o evde
bosanirkendw bu boyledir adamin trilyonluk mali olsun eger mirassa size hic bir sey dusmuyor
Malesef izin vermeyince olucak bisey değil vermezsem esimle aram aciliyor veya esimin ailesiyle arasi. Babasids zaten kötü niyetle istemez oglum durumum yok ıhtıyacım var diyerek ister evladı olarak esimde destek olur ama kayınpeder geri ödermi orası muammaEşinizin ailesinin isterse 50 dairesi olsun size vermek veya size maddi olarak yardımcı olmak zorunda değil. Kendi ailenizi kurmuşsunuz kendi ailenizi kendiniz geçindirmelisiniz. Evin kredisini ödemeniz çok normal ve 4 sene ödenecekmiş. 4 sene kredi nedir ki geçer gider. Sorunuzun cevabına gelince eşiniz milyoner de olsa kayınpederinizin trilyonları da olsa siz yine de çalışmalısınız. İşin maddi boyutunu bir kenara bırakırsak kendi sosyalliğiniz, kendi hayatınız olması için bile çalışmanız gerekli. Bir kadının kendi parasını kazanması çok önemli. Kocam beni aldatıyor çalışmıyorum gelirim yok ailem arkamda değil gidecek yerim yok diyerek aldatılmayı hatta şiddeti sineye çeken o kadar çok kadın var ki bu forumda. Ayrıca ne münasebet eşinizin ailesi sizin çalıştığınız parayı alıyor. İzin vermeyin olsun bitsin
oturdugun evin tapusu esinin uzerinede olsa sana dusen bir hak yok kayinbabanin vefatini gectim boşansan dimdizlak ortadasin esin 700 lira verirken senin hakkindanda veriyor sen eksikligini yasiyorsun ama elin bombos illa bir sey yapacaksan esine evliyken kendi adiniza evlendikten sonra alinmis bir ev aldirip kredisini odemeniz gozunu aç arkadaşım ben senin icin soyluyorumBunu ilk defa ögrendim simdi kendi oturduğumuz evi kayınpeder esime verdi. Fakat biz kayınpederın kredisine destek cikiyoz. Allah korusun ilerde vefat ettikleri zaten böyle bisey yapmazlar heralde hayattayken kızlarınıda ev verip onlarda krediyle ödüyor. Bu evlerin haricindede 6 dairesi var ama bizim evimizi elimizden almazlar insallah
Bn yine ilerde daraldıgımız zaman esim için birikim yapmak istiyorum az az kenara atarım lazim olduğunda kullanırızCalisin , maasinizi kendi hesabinizda biriktirin , ne esiniz bilsin tutari ne baskasi
Normalde boyle tavsiye vermem kimseye ama sizin esiniz hak ediyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?