Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmî nikâhımız var ve sigortasida var yurtdışında yaşıyorResmi nikah yokmu. Ve ayrıca eşinizin sigortası.
Bu ne biçim soru?!Çocuğu yapmaya beraber mi karar verdiniz ?
Evet avukatla çözebileceğimi öğrendim ve ilk isim avukat tutmak olacak inşallah. TeşekkürlerFikir almak istiyorum demişsiniz ama en iyi fikirleri size bir avukat verecektir.
Burda gereksiz yere konu sahteydi/gerçekti muhabbetine dönecek çünkü.
Hakkınızda hayırlıs olsun.
Keşke herkes sizin gibi ince düşünceli olsa.. TeşekkürlerBu ne biçim soru?!
Sonuçta bu kadın hamile mi hamile, bütün haklarını kullanmak düşer, hem cinsimizin böyle soru sorulması yıkıcı, kızcağız zaten üzgün bitik
Ben burada zorda olduğum için sizlerden fikir almak istedim. Kesinlikle size kalmış inanıp inanmamak. Keşke o kadar kafam boş olsada sizin dediginiz gibi yalandan konu uydurup öylesine fikir alsam..
Bi kaç gün önceNe zaman ailenizin yanına geldiniz?
Evet benim doktorumda yanılmıyorum kızın olacak dedi ve hemde %90. Ikili teste yapmaya gittiğin doktor da kız dedi. Sonra bazen tek tük çok nadir yanildigimiz hasta çıkıyor dedi. Önce allaha havale ediyorum onu ve sonra avukat tutacağım inşallahBenim 12. Haftada belli olmuştu cinsiyet erkek diyorum yanılma payı yok demişti o derece ve oğlum oldu. Arkadaşlarımda aynı haftalarda öğrendi. Konu sahibi doğrudur yanlıştır bilemem ama öğreniliyor yani.
Konu sahibi avukata danış hamileyken bebeği istemiyorum diyerek ayrılmak aldatmak falan mutlaka bir bedeli vardır
Olur değil mi inşallah ya allah büyüktür gerçektenBu medeni hukuk bunun için var işte , biraz kendini iyi hissettiğinde, git bir avukata danış
O sana bir yol gösterir baba adayı elini kolunu sallayıpta gidemez, şerefsiz adam![]()
Doktor bana da 12.haftada büyük ihtimal kız gibi dedi. Kesin değil ama şuan bacak arası düz kıza benziyor dedi. Yani 12.haftadan sonra bu şekilde söyleyebiliyor doktorlar kesin olmamakla birlikteyanliz 12 haftada cinsiyet belli olmaz ki cok erken
Hayırlısı olsun inşallah adamın derdi cinsiyet falan değil anlattığına göre çapkınlık peşinde özgürlük istiyor ne demeye evlenir böyle pislikler hiç anlamıyorumEvet benim doktorumda yanılmıyorum kızın olacak dedi ve hemde %90. Ikili teste yapmaya gittiğin doktor da kız dedi. Sonra bazen tek tük çok nadir yanildigimiz hasta çıkıyor dedi. Önce allaha havale ediyorum onu ve sonra avukat tutacağım inşallah
Demek istediğimi iyi anlayın .planlı mi kazara mi oldu demek istiyorum.Bu ne biçim soru?!
Sonuçta bu kadın hamile mi hamile, bütün haklarını kullanmak düşer, hem cinsimizin böyle soru sorulması yıkıcı, kızcağız zaten üzgün bitik
yapabilir miyim deme cok guzel yaparsin.Öncelikle merhaba, ben zor bi süreçten geçiyorum ve dertlesecek kimsem yok. Ailemin derdi yeterince var bende yük olmak istemiyorum. Lütfen sizler yardımcı olur musunuz? Ben 23 yaşındayım ve hamileyim 12 haftalık eşim benden ayrılmak istiyor çocuğuda istemiyor. Çok gözü dışarda sorumsuz hoppa biri. Ben ailemin yanına gelmek zorunda kaldım. Ailemin maddi durumu pek iyi değil. Çok üzülüyorum. Ve hamileligimde kötü geçiyor sürekli hastaneye yatmak zorunda kalıyorum sigortamda yok. Eşimden yardım istiyorum sonuçta ikimizinde çocuğu ama beni engelledi. Bu durumda ne yapmam gerek yasal yollarla mesela çok üzgünüm mutsuzum fikirlerinize çok ihtiyacım var. Teşekkürler
Evet çok çok çapkın zaten ailesinin zoruyla evlenmiş sonra bana itiraf etti baba parasını rahat yemek için ben bunları onla yaşadıkça gördüm öğrendim. Babası evlen diyormuş istiyormuş biz başkalarının sayesinde tanıştık flortum değildi yanı. Ailemin durumu çok kötü bi noktada olduğu için benimde tek seçeneğim oydu. Napim.. zorda kaldığım için daha yanlış bi karar vermişimHayırlısı olsun inşallah adamın derdi cinsiyet falan değil anlattığına göre çapkınlık peşinde özgürlük istiyor ne demeye evlenir böyle pislikler hiç anlamıyorum