Evliyim çocuğum olacak ve esim istemiyor. Bosanmak istiyor. Cocuga tek bakamam ne yapmaliyim:(

yapabilir miyim deme cok guzel yaparsin.
hamilelere sigorta var diye biliyorum yoksa da ucretsiz bakiliyor. bebegine ve kendine iyi bak dava ac al nafakasini bolunerek cogalmadin ya onun da cocugu.
bebegin az buyudugunde de annen yardimci olur sen calisirsin biraz zor olur belki ama onun yaninda olmandan daha kotu olamaz.
guclu ol Allah yardimcin olsun.
Çok sağol allah razı olsun. Inşallah düzelir her şey allah büyüktür..

Önceliğin bebeğin olsun, erkeklerden uzak dur
Artık bebeğe annen bakarmı bilmem belli bir süre sonra çalışman gerekir gibi maddi durumunuz zayıfmış valiliğe git oradan bebek için altın, para bu haklarını al

Resmi nihakınız varsa sigortasından yararlanabilirsiniz neden o zaman sigortam yok dediniz
Türkiye de yok. O yurt dışında yaşıyor orada sigortası var. Bende orada yaşıyordum bi kaç gün önce turkiyeye geldim ve dün bana istemiyorum diye msj atmış engellemiş

Türkiye de yok. O yurt dışında yaşıyor orada sigortası var. Bende orada yaşıyordum bi kaç gün önce turkiyeye geldim ve dün bana istemiyorum diye msj atmış engellemiş
Bunları bir avukatla görüşün bence burda da yararlanabilirsiniz diye düşünüyorum belli şartları olmalı.

Herkesin derdinden kendi anlar. Ben neden bomba etkisi yaratacak bir konu acayim. Yukarıda allah var. Görüyor duyuyor. Şuan böyle yazarak günah alıyorsunuz. Çünkü ortada öyle bi durum yok. Ben gerçekten anlattığım gibi zor durumdayım ve fikir almak istedim. Neler yapabilirim diye öğrenmek istedim . Lütfen bilip bilmeden yargılamayın. Bana verdiğiniz fikirler için teşekkürler bu arada
Günah bu kadarla alınıyorsa yandık. Neyse, dini meselelere girmeyelim. Yalnız konu açarken ayrıntıları ilk mesajda vermelisiniz. Benim tepkim bunaydı ve haklı bir isyan olduğunu düşünüyorum. Zira sonrasında sizi anlamaya çalışmak, durumunuzun ayrıntılarını öğrenmek için sorgu memuru rolüne bürünmemiz gerekiyor. Sizin için de herkes için de zor.

Nasıl evlendiniz, neden bu yaşta evlendiniz bilmiyorum ama cahillik, saflık, güçsüzlük gibi lafları bir kenara bırakıp, savaşma zamanınız gelmiş. Öyle hap map gibi saçmalıkları da kafanızdan bile geçirmeyin. Size bunu söyleyen yaratık zaten yeterince zarar vermiş, artık hesap verme zamanı gelmiş bence. Haklarınızı iyi öğrenin, şahsen yurt dışı işin içine girince bu işler nasıl oluyor bir bilgim yok ama bilgisi olan vardır.

3 aylıkken cinsiyet belli oluyor mu ki ?

Şu an için hastanele " ana sigortası" yaptırıyor . Bir sorun.

Eşinizin sigortası yok mu ki , Ne iş yapıyor ?

Hamilelere devletinin baktığını biliyorum bakıyor. Hamileyken sigortam yoktu ücretsiz devlet hastanesinde tedavi oldum. Allah yardımcınız olsun.

Hii kiz diye bebegi istemiyor..:işsiz:

Yani diyorsun ki kk'ün ne kadar bam telli varsa, hepsine vurayim.

Küçük yasta evlilik.. check
Mutsuz bir evlilik.. check
Adamin gözü disarda.. check
Mutsuz ve maddi zorluk içinde hamilelik.. check

Böyle biraksaydin konu inandirici olurdu aslinda.

Ancak iste abartinca durum degisiyor. Kiz diye bebegi istememek mi? Ki bu haftalarda daha zor görülüyor kizmi oglanmi diye.

Konuya zerre inanmadim. Ancak gelecek yorumlarda bakalim konu sahibi daha ne ekleyecek.

al benden de o kadar. yurt disinda nerede kaliyor bilmiyorum ama mesela almanyada 16 haftadan önce yasak söylemeleri.

o kadar zor durumda olsa atlar ucaga gelir yasadigi yere ordan polise, polisle kadin siginmaya, evdeki tüm esyalarinida alabilir sorunsuz, is imkanki ev imkani cocuk bakimi hepside saglanir.

genel olarak fark ettim son günlere uzuuuun uzuuun baslikli cok sacma konular aciliyor......

al benden de o kadar. yurt disinda nerede kaliyor bilmiyorum ama mesela almanyada 16 haftadan önce yasak söylemeleri.

o kadar zor durumda olsa atlar ucaga gelir yasadigi yere ordan polise, polisle kadin siginmaya, evdeki tüm esyalarinida alabilir sorunsuz, is imkanki ev imkani cocuk bakimi hepside saglanir.

genel olarak fark ettim son günlere uzuuuun uzuuun baslikli cok sacma konular aciliyor......

16 haftadan önce söylemeleri yasak değil. Ama o haftadan önce herşey tahmin olarak söyleniyor. Yani daha değişebilir diye kesin konuşmuyorlar. Yani 12 haftada olup, kız olduğunu öğrenip, bunun erkek/kiz kavgasını yapıp, ailesinin yanına gitmesi felan.. Bir kac gündür onların yanındaymış.. Bana zamanlama pek inandırıcı gelmiyor. Yoksa ortada sorumsuz adamlar cok.

3 aylıkken cinsiyet belli oluyor mu ki ?

Şu an için hastanele " ana sigortası" yaptırıyor . Bir sorun.

Eşinizin sigortası yok mu ki , Ne iş yapıyor ?

Umarım sen benden daha kötü durumlara dusersinde bu sivri zekânı o zaman kullanabilirsin. 🙄

16 haftadan önce söylemeleri yasak değil. Ama o haftadan önce herşey tahmin olarak söyleniyor. Yani daha değişebilir diye kesin konuşmuyorlar. Yani 12 haftada olup, kız olduğunu öğrenip, bunun erkek/kiz kavgasını yapıp, ailesinin yanına gitmesi felan.. Bir kac gündür onların yanındaymış.. Bana zamanlama pek inandırıcı gelmiyor. Yoksa ortada sorumsuz adamlar cok.
Ya söylüyorlar işte gel bi gün benimle doktora gör okey. Keşke sizin kadar dertsiz olsam da burda senaryo yazsam

Öncelikle merhaba, ben zor bi süreçten geçiyorum ve dertlesecek kimsem yok. Ailemin derdi yeterince var bende yük olmak istemiyorum. Lütfen sizler yardımcı olur musunuz? Ben 23 yaşındayım ve hamileyim 12 haftalık eşim benden ayrılmak istiyor çocuğuda istemiyor. Çok gözü dışarda sorumsuz hoppa biri. Ben ailemin yanına gelmek zorunda kaldım. Ailemin maddi durumu pek iyi değil. Çok üzülüyorum. Ve hamileligimde kötü geçiyor sürekli hastaneye yatmak zorunda kalıyorum sigortamda yok. Eşimden yardım istiyorum sonuçta ikimizinde çocuğu ama beni engelledi. Bu durumda ne yapmam gerek yasal yollarla mesela çok üzgünüm mutsuzum fikirlerinize çok ihtiyacım var. Teşekkürler
Is bulacaksın.

Hamilelik sigortasi çıkartabilirsiniz
Çok kolay kimlik fotokopisi yeterli
Hastanelerde yapiliyor bu işlem
O nasıl oluyor ilk defa duydum bizimde bı tanidik var eşinin sigortası yok diye 7 aylık hamile daha doktora gittiği yok bilgi verirseniz bende ona bu şekilde yardımcı ola bilirim canım

Evet
O nasıl oluyor ilk defa duydum bizimde bı tanidik var eşinin sigortası yok diye 7 aylık hamile daha doktora gittiği yok bilgi verirseniz bende ona bu şekilde yardımcı ola bilirim canım
Evet yardımcı olursan sevinirim benimde bir bilgim yok maalesef

Back
X