- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Alla alla bu adam 8 yildir size nasil ulaşıyor ya da siz hic mi telefon numaranizi degistirmediniz
eşinin bilgilerini almak için görüşmek mi??
eşiniz sandığınız kadar delicoş değil sanırım
ayrıca o kişinin faceinde illaki eşiyle ilgili bir şeyler vardır,ordan ulaşmayı deneyin,ne demek görüşüyor gibi yapmak.
düpedüz aldatmak olur bu.
yorumunuza bayıldım da vazgeçtim tamam...
not: vazgeçtim fikrimden, bana da mantıksız geldi sanırım. arkadaşlar bi anda böyle bir fikir geldi aklıma sonra saçma olduğunu anladım vazgeçtim.. herşeyimi kapatıcam tamam 15 yıllık hattımı, face mi twitterimi, bi adam için hayatımın sosyal medya kısmını kitliyorum. suçsuzken suçlu adlediyorum kendimi tamam. lütfen.. sorun benim için kapandı şu anda. saygılar.... 15 yıllık numaramı değiştirmediğim için beni aramasını istiyormuşum gibi algılayanda oldu ya oha diyorum kendime. evet ben suçluymuşum. kadının da en büyük düşmanı kadın bunu anladım özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan dolayı pardon.
Çok film izliyorsun galiba sen. Ben olsam ağzıma gelen en ağır hakaretleri eder, üstüne adamı durumu eşine ve kendi eşime anlatmakla tehdit eder ve numaramı değiştirirdim. Bu ne ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?