evliyim, eski erkek arkadaş sıkıntısı

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
arkadaşlar yaklaşık8 yıllık evliyim. üniversite yıllarında görüştüğüm biri vardı. o yıllar sevmiştim, fakat farklı şehirlerdeydik, görüşememek vs gibi nedenlerden dolayı hiç sevgili gibi olamadıkta. Benle konuşurken başka biriyle görüşmeye başlayığı için ayrılmıştı benden. aldatılma diyebiliriz. ama zaten bizim buluşmamış 3 en fazla 4 defa olmuştur.
neyse şöyle bir sıkıntım var; bu kişi 8 yıldır ara ara bana bir şekilde ulaşıyor. farklı şehirlerdeyiz ama ara ara bana msj atıyor farklı numaralardan arayıp konuşmak istiyor çok sık deil ama aklına estikçe yapıyor. tabi konuşmak istemiyorum... beni sevdiğinden unutamadığından bahsediyor msjlarında... evli ve iki çocuğu varmış şuanda. eşime anlatmayı düşünmedim. eşim delicoştur napacağı belli olmaz.. olayı büyütmek istemiyorum..
Şöyle bir fikrim var bu hadsize haddini bildirmek ve kandırdığı karısını uyarmak için. çünkü benimde eşim birini böyle rahatsız etse kadının bana ulaşmasını bilgilendirmesini isterim. ben diyorum ki bu adamla konuşuyo gibi yapayım karısının bilgilerini bana güvenip vermesini sağlayayım. fazla sürmez heralde ulaşabileceğim küçük bilgi yeter bana.. işte; ismi işi ev telefonu facesi ne bileyim nasıl ulaşabileceksem artık.... ve karısına anlatayım olanı biteni beni rahatsız ettiğini. kimle evli olduğunu.

tekrar ediyorum benim eşim birini rahatsız etse ben isterim kişinin bana anlatmasını. telefonumu değiştirmeyi düşünmedim çünkü yıllardır kullandığım numaramı bi terbiyesiz için değiştirmek istemiyorum... ayrıca öyle çok rahatsız etmiyor arada öyle msj atar cevap yazmam üç dört ay sonra bi daha atar. yani sapıklık boyutu yok. hem ulaşabileceği face twitter vs şeyler var rahat ulaşır yani.... mesele beni rahatsız etmesi deil aslında..kanıma dokunan karısını kandırması, kimbilir kimlere daha yapıyo böyle.. yani mesele ben deil eşine üzülüyorum. ona iki çocuk vermiş adamın yaptığı terbiyesizliğe bak..ayrıca tc mi falan biliyo bulması zor olmaz yani numaramı... hemde eşi bilsin istiyorum durumu. kimseyi enayi yerine koymasın.

not: vazgeçtim fikrimden, bana da mantıksız geldi sanırım. arkadaşlar bi anda böyle bir fikir geldi aklıma sonra saçma olduğunu anladım vazgeçtim.. herşeyimi kapatıcam tamam 15 yıllık hattımı, face mi twitterimi, bi adam için hayatımın sosyal medya kısmını kitliyorum. suçsuzken suçlu adlediyorum kendimi tamam. lütfen.. sorun benim için kapandı şu anda. saygılar.... 15 yıllık numaramı değiştirmediğim için beni aramasını istiyormuşum gibi algılayanda oldu ya oha diyorum kendime. evet ben suçluymuşum. kadının da en büyük düşmanı kadın bunu anladım özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan dolayı pardon.

Son düzenleme:
Bence bu çok tehlikeli ve gereksiz birşey.eşinin senin o adamla ne şekilde konuşursan konuş, bunu öğrenirse seni boşamamak için bence hiçbir sebebi olmaz,

Madem bu akdar rahatsız ediyor, 2 çözümü var,
ya eşine anlatacaksın ya da numaranı değiştireceksin..
ayrıca tcni biliyor olması numaranı bulacağı anlamına gelmez, artık müşteri hizmetlerini arayıp numaranı gizleyebiliyorsun, ayrıca bunu yapamazsan da git başkasının üzerine hat al.. bence çözüm çok...

konuşman hiç doğru değil onunla her ne için olursa olsun..

Bence eşinize söyleyin,yakalanırsanız eğer haksız yere suçlu olursunuz.
Eşinizin böyle yaptığını ,sizden gizlediğini düşünün bir de, ne hissederdiniz?

Bence boyle yaparak basini agritabilirsin hem onlarin evliligi bitebilir hemde o adam senin kocanada bi cok sey anlatabilir iftira atabilir. Sen ugrasmak istiyormussun gibi geldi evliligini tehlikeye sokmak istemiyorsan numarani dgistir yada esine soyleki senden duysun bilsin ileride baskasindan duyma imkani olabilir.

o kişilen görüşmene ne gerek var.adam sana niye versinn karısının bilgilerini dahada ikinizi birbirinizden gizler.diyelim kadına ulaştın kadın inanacağı kesin değil diyelim inandı senin kıskanç ve onun eşinde aklın kaldığını düşünbilir.yada adam yalanlarınla kadına kendini inandırabilir.bence numaranı değiştir.eşin bilgi amaçlı aradığını söylesen dahi kızabilir.bence eşinin haberi olmalı.ben olsam böyle durumu eşime söylerdim.

Ne gereği var konuşuyorMUŞ gibi yapmaya?
Ufak olayı büyüteceksiniz yok yere.
Eşinize söyleyin, delicoşsa delicoş en fazla ne yapabilir?
Eşinizin haberi olmadan ne yaparsanız yapın sonucu daha kötü olacaktır bence.
Olmadı savcılığa verin.
Siz belki bilmek istersiniz böyle bir durumu eşiniz yapsa ama bakalım o kadın bilmek istiyor mu? Bir de 2 çocuğu varmış bulaşmayın bence hiç.

eşime imkanı yok söyleyemem.. benle alakalı deil ona napacağını kestiremiyorum...
bana güvenir eşim, bu anlamda güvenini sarsacak bişey olmadı zaten ki gerçekten çok güvenir. güvenmektede haklı. namus dedinmi bende zaman durur, bunu da çok iyi biliyor.

ya ben bu fikrimi biraz daha düşüneyim. bana da mantıklı gelmedi şuan sanki. haklısınız sanırım.. ama numara değiştirmem işe yaramaz ulaşır bana yine.. bana ulaşmanın tek yolu numara deil çünkü

Son düzenleme:
Alla alla bu adam 8 yildir size nasil ulaşıyor ya da siz hic mi telefon numaranizi degistirmediniz

Alla alla bu adam 8 yildir size nasil ulaşıyor ya da siz hic mi telefon numaranizi degistirmediniz

yılda 3 defa falan ulaşır tel olmasa faceden. hatta dondurdum biara face mi bu nedenle. ilk aldığım hattı kullanıyorum hala, yani hattım yaklaşık 15 yıllık... bu çok abest bişey deil.

çok risklii bu plan
hiç bula$mayin bence ..

adini soyadini ve sehrini biliyorsan telefon rehbaerinden bulamazmizin

eşinin bilgilerini almak için görüşmek mi??

eşiniz sandığınız kadar delicoş değil sanırım

ayrıca o kişinin faceinde illaki eşiyle ilgili bir şeyler vardır,ordan ulaşmayı deneyin,ne demek görüşüyor gibi yapmak.

düpedüz aldatmak olur bu.

Kusura bakmayin da gercekten rahatsiz olsaydiniz bir sekilde basinizdan def edebilirdiniz numarasini engelletebilirdiniz facebooktan engelleyebilirdiniz polise savciliga bildiricem mesaj atmaya devam edersen esine soylerim diye tehdit edebilirdiniz. Bu olayi esinize en basinda soylemeniz gerekirdi 8 yil sonra soylemeniz hicbir ise yaramaz esiniz bosuna suphelenir sizden. Ama yapmayi planladiginiz seyi benim mantigim almiyor bu asamadan sonra yapmaniz gereken numarasini engelletmek, facebookta engellemek.

Son düzenleme:

yorumunuza bayıldım da vazgeçtim tamam...

Çok film izliyorsun galiba sen. Ben olsam ağzıma gelen en ağır hakaretleri eder, üstüne adamı durumu eşine ve kendi eşime anlatmakla tehdit eder ve numaramı değiştirirdim. Bu ne ya...

Başka işiniz yok mu sizin... Saçma sapan şeyler 3-4 defa görüştüğün biri nerden buluyor bu cesareti acaba
Hadi o boşlukta sizde mi boşluktasınız da her aradığında onunla konuşuyorsunuz tersleyip kapatmak yerine...
Sizden bu cesareti bulmasa 3-4 kere görüştüğü birini aramaz insan..

arkadaşım fikrinden arkadaşlar yorum yaptı diye vazgeçiyorsan durmaa yap değiştirme fikrini...
konuş eski sevgiline umut ver güven ver ama utanmayacakmısın eşinin soyadı altında yapmacıkta olsa sevgili rolü yapmaya..
adamı kandır,eşini aldat(ki bu aldatmaktır), karısının bilgilerine ulaş, karısına anlat ve bu şekilde bu olaydan kurtulacağını san!... sen sütten çıkma akkaşık ol bildiğini oku biz kadın düşmanı kadın olalım...

Çok film izliyorsun galiba sen. Ben olsam ağzıma gelen en ağır hakaretleri eder, üstüne adamı durumu eşine ve kendi eşime anlatmakla tehdit eder ve numaramı değiştirirdim. Bu ne ya...

benim ağzımdan küfür çıkmaz yapamıyorum olmuyor... bunun için evet suçluyum özür dilerim... ben tehdit etmiycektim direk söyleyecektim eşine. vazgeçtim... bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…