- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Başka işiniz yok mu sizin... Saçma sapan şeyler 3-4 defa görüştüğün biri nerden buluyor bu cesareti acaba
Hadi o boşlukta sizde mi boşluktasınız da her aradığında onunla konuşuyorsunuz tersleyip kapatmak yerine...
Sizden bu cesareti bulmasa 3-4 kere görüştüğü birini aramaz insan..
arkadaşım fikrinden arkadaşlar yorum yaptı diye vazgeçiyorsan durmaa yap değiştirme fikrini...
konuş eski sevgiline umut ver güven ver ama utanmayacakmısın eşinin soyadı altında yapmacıkta olsa sevgili rolü yapmaya..
adamı kandır,eşini aldat(ki bu aldatmaktır), karısının bilgilerine ulaş, karısına anlat ve bu şekilde bu olaydan kurtulacağını san!... sen sütten çıkma akkaşık ol bildiğini oku biz kadın düşmanı kadın olalım...
benim ağzımdan küfür çıkmaz yapamıyorum olmuyor... bunun için evet suçluyum özür dilerim... ben tehdit etmiycektim direk söyleyecektim eşine. vazgeçtim... bu kadar basit.
sevgili rolü yapmayacaktım bu nerden çıktı sadece normal konuşup eşinin adını falan öğrenebilmeyi umdum. hepsi bu. bundan da vazgeçtim... senden de özür dilerim...
yok artık sayın seyircilerküfür edemezmiş.. benim 8 yıllık evliliğimi sarsacak,öyle bişey olsa mesajlardan birini kazara eşim görsee olay çıkacak ve ben küfür etmeyecemm adamın ağzına bile ederim.. savcılığa veririm..kusura bakmayın bu şekilde zaten siz cesaret vermişsinizz adama..
adamla sevgili rolü yapmayı güzel sözler söylemeyi göze alıyosun ama küfür çıkmıyor ağzınızdan öylemi doğrusu çok ironik
hımm ağzımdan güzel sözler çıkıcak dedim öylemi, tamam arkadaşım. yapmıycam aklıma öyle bi fikir geldi dedim yapmadım zaten... saçma olduğunu anladım bende zaten... ha ben küfür edemiyorum doğru. elimde olan bişey deil. ama hiç umut vermedim kimseye. sesini duyunca geri kapattım mesj yazdığında cevap yazmadım. umut neresinde küfür edemememde mi
niye böyle oluyo yaa, bi sıkıntın oluyo alıyolar eviriyolar çeviriyolar sana öyle bir aksettiriyolarki. sen diyosun ki ne pis insanmışım ben...
kabullenerek yazdım ama yine canım sıkıldı yani.. keşke beni tanısaydınız... inanın böyle yorum yapmazdınız. neyse canınız saolsun.
kusura bakma canım..bin bir türlü kadın var
ben sevgili gibi konuşup bilgi almaya çalışacağınız fikrine kapılmıştım... yazdıklarımı da okudum öyle düşününce biraz yüklenmişim sizee..fikrinizdende vazgeçmişsiniz..özür dilerim
Allah razi olsun saol.. Sacma geldi banada zaten konu acmis oldum artik. Kapatamamda.. Cok saol moral oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?