- 25 Mayıs 2019
- 25
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Harikalardiyarim
-
Çok fena korktum aşırı kotu bir durum. Ya sana zarar verirse, anlat bence. Ya sonradan daha kötü olursa. Ay delircem edep ahlak kalmamış kimsede. Bir de konunu bdv de ac orası daha uygunNe yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana
Daha büyük zarar mi olur seni denemiş. Biraz yüz versen ilişkiye girmek isteyecekti belki. Ay tüylerim diken diken oldu Allah korusun hepimiziBende çok korktum ama zarar vermedi verseydi belki baştan verirdi sadece öpmek için ısrar etti nasıl diye bilirim ki
Valla öncelikle kanıt istenir nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde kanıt lazım çünkü böyle bir durumu tabi o yapar demezler en pislik insanlara bile yok canım o yapmaz derler sonra siz iftiracı durumuna dusersinjz ama bu pislik durmaz benden söylemesi Allah korusun daha ilerisine de gider. O yüzden ses kaydı mı diyim video mu diyim mesaj ne olursa ilk fırsatta esinize ya da kv kp e hemen söyleyin sonra iş daha kötü durumlara gelince eşinizle bile yüz yüze bakamaz hale gelirsinizNe yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana
Dogru diyorsunuz denedi beni ben yanaşsaydım ona onuda isticek ti evde ikide kızım var. şimdi eşime desem kan çıkar eşim ve abilerimden de korkuyorum birinden biri katil eder kendini benim başka çözüm bulmam lazım böyle bişey söylersem olanlar bunlar olucak o pislik ölüb gider ama ya abilerim ya eşim elini kana buluyacakDaha büyük zarar mi olur seni denemiş. Biraz yüz versen ilişkiye girmek isteyecekti belki. Ay tüylerim diken diken oldu Allah korusun hepimizi
Size zarar verse daha mi iyi. Başka çözüm nasıl olacak. Tehdit et bir daha evime adim atarsan abine herseyi anlatirim diye mademDogru diyorsunuz denedi beni ben yanaşsaydım ona onuda isticek ti evde ikide kızım var. şimdi eşime desem kan çıkar eşim ve abilerimden de korkuyorum birinden biri katil eder kendini benim başka çözüm bulmam lazım böyle bişey söylersem olanlar bunlar olucak o pislik ölüb gider ama ya abilerim ya eşim elini kana buluyacak
Ben eşime anlatırdım, bana inanmıyorsan eve kamera taktiralim derdim ve kanıtlardım.Mantıklı yapıcam bunu böyle tehdit edersem birdahada gelmez belkide sinirlerim çok bozuldu ben bununla nasıl yaşıcam ki şimdi
Anlatmaya anlatırım her türlü bana inanır ama sonu kötü olacak ben bundan korkuyorum benim sıkıntım kan çıkmasından korkuyorum öylede olur zatenBen eşime anlatırdım, bana inanmıyorsan eve kamera taktiralim derdim ve kanıtlardım.
Kaynin yaparken düşünmemiş, ben böyle bir şeyi gizlesem ve eşim bir şekilde görse Coo daha kötü olurdu. (Eşin duştayken kaynin yanına tekrar gelmiş, siz boğuşurken gelse görse nolcakti o zaman sana inanır miydi??)Anlatmaya anlatırım her türlü bana inanır ama sonu kötü olacak ben bundan korkuyorum benim sıkıntım kan çıkmasından korkuyorum öylede olur zaten
Allah belasını versin böyle erkeklerin kadın olmak neden zor evet söylemesi zor birşey ama kayniniİ korkutin esineze soyliyceniizo kaynaniza soyloycenizi söyleyinNe yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana
Ohaa. Kız ters yaptığın halde zorla öpmüş. Demek ters yapmasan ne olacaktı?!Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana
İnanmazdı belkide bilmiyorum kafamı toplamam lazım bian önce şuan dogru bir karar veremiyorum belkide bir daha gelirde yapmaya devam ederse ozaman anlıtırım çaresizim şuan kafamı toplamam lazım nasıl olucak bundan sonra bilmiyorumKaynin yaparken düşünmemiş, ben böyle bir şeyi gizlesem ve eşim bir şekilde görse Coo daha kötü olurdu. (Eşin duştayken kaynin yanına tekrar gelmiş, siz boğuşurken gelse görse nolcakti o zaman sana inanır miydi??)
Tekrar denemeye kalkarsa böyle bişeyi ozaman anlatmaya karar verdim düşünceniz için teşekkür ederimson durum ne söyleyecek misin? bir de daha çok yorum istiyorsan "bir derdim var" böölümüne aç zira önemli bir konu. çok tedirgin oldum tekrar yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?