- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi Harikalardiyarim
-
O zaman nasıl 2 dk sizi öpüyor dudağa gelince izin vermiyorsunuz.Insan bi taciz karşısında bağırır vurur birşeyler fırlatır bu şekilde tepkisiz kalmanız sanki naz yapıyormuş gibi algilanirYorum yapmak için yorum yapmışsınız siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz o an ben de isteseydim neden burdan çözüm arayışına gireyim karşılık verir olur biterdi sizlerin yorumunuda ihtiyaç duymazdım
Esin evde banyodayken yapmis yapacağını bence hic bekleme esine anlat. Nolursa olsun. Bence bu seni denedi. Esine anlatmadigini gorup cesarete gelir tekrar dener.Asla zaten bidaha açmam kapımı. Eşimle gelmiş bile olsa eşim evdeyken yapacağını sanmıyorum ama yine belli olmaz içine şeytan girmiş ne yapacağını kestirmem haklısınız
Kaynanana degil kocana soyle. Kaynanan 2 oglunu korumaya calisir. Belli mi olur.Boncuk hanım kaynanam mı söylesem acaba oglunun ne oldugunu biliyor daha öncede evli bir insanla ilişkisi vardı sonra kaynanam ayırdı onları acaba onunla konuşsam belki bir yol olur bana ne dersiniz sizce
Dikkat edip okuma gereginde bulunmayıp birde yorum yapmaya çalışıyorsun iki dakika sarıldı dedim iki dakika ç öptü demedim sizin düşünceniz size kalsın akıl vermeye çalışırken bana size yetmiyeceginden endişendim zira. Yorum yapmayın kendinize saklayınO zaman nasıl 2 dk sizi öpüyor dudağa gelince izin vermiyorsunuz.Insan bi taciz karşısında bağırır vurur birşeyler fırlatır bu şekilde tepkisiz kalmanız sanki naz yapıyormuş gibi algilanir
Birde beni düşünün elim ayağım titredi başımdan kaynar sular aktı resmen sanki kal geldi oan şoktamıydım ne bi an bağırmak geldi aklıma kızlarımı düşündüm korkmasınlar diye bide daha kötü bişey yapar diyeBence eşinize sıcak sıcağına anlatın sonradan sizin başınıza kalır mazAllah böyle insanların ne yapacakları belli olmaz. Allah korusun iftira atar vs. Diğer şeyi demek istemiyorum Allah korusun yani.
Yazınızı okurken içim bi ürperdi benim.
Birde bi insan birine göz koyduysa ona zorla sahip olmak isterdi bu karaktersiz adam öpüm dedi başka bişey demedi israr laBirde beni düşünün elim ayağım titredi başımdan kaynar sular aktı resmen sanki kal geldi oan şoktamıydım ne bi an bağırmak geldi aklıma kızlarımı düşündüm korkmasınlar diye bide daha kötü bişey yapar diye
Haklisiniz yaşamadan bilinmez bazı şeyler şimdi bizlere konuşmak kolay geliyo ama sizn acınızdan bakmam lazım yani. Esinize söylemekte geç kalmayın derimBirde beni düşünün elim ayağım titredi başımdan kaynar sular aktı resmen sanki kal geldi oan şoktamıydım ne bi an bağırmak geldi aklıma kızlarımı düşündüm korkmasınlar diye bide daha kötü bişey yapar diye
Baska bişey yapmayacağını bilemezsiniz ki? Sadece öptü ısrar etti diye sakın sessiz kalmayın..Birde bi insan birine göz koyduysa ona zorla sahip olmak isterdi bu karaktersiz adam öpüm dedi başka bişey demedi israr la
Yarın kesinlikle konuşcam koydum kafama bu gece misafir var diye bişey diyemiyorum yarın güzelce karşıma alıp konuşucamHaklisiniz yaşamadan bilinmez bazı şeyler şimdi bizlere konuşmak kolay geliyo ama sizn acınızdan bakmam lazım yani. Esinize söylemekte geç kalmayın derim
Iyi yaparsınız valla. Yoksa suçsuz iken suçlu duruma düşersiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.Yarın kesinlikle konuşcam koydum kafama bu gece misafir var diye bişey diyemiyorum yarın güzelce karşıma alıp konuşucam
Niyetim aslında sessiz kalmak yada konunun üstünü örtmeye çalışmak değil kendimden yana korkum yok çok şükür alnım ak ama sıkıntım ya o şerefsize zarar verirde elini kana bularsa diye endişenlendim sadeceBaska bişey yapmayacağını bilemezsiniz ki? Sadece öptü ısrar etti diye sakın sessiz kalmayın..
Inşallah öyle şeyler olmaz sen sakinlestirirsinNiyetim aslında sessiz kalmak yada konunun üstünü örtmeye çalışmak değil kendimden yana korkum yok çok şükür alnım ak ama sıkıntım ya o şerefsize zarar verirde elini kana bularsa diye endişenlendim sadece
Amin inşallah.. Konuştuğum zaman bana inanır diye düşünüyorum tepkisi büyük olacak ona neler yapacağını kestiremiyorum ama daha öncede evli biriyle ilişkisi oldugunu eşim biliyor ve bir kerede biz evde yok iken bundan beş sene önce bizim eve kız getirdiğini biliyoruz yani bunlardan dolayı eşim onun nasıl bir karektersiz oldugunuda biliyorIyi yaparsınız valla. Yoksa suçsuz iken suçlu duruma düşersiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Peki anlattığınızda eşiniz ne tepki verir. Kardeşi yapmadım etmedim derse inanır mi?
Kardeşinin huyunu biliyosa o zaman inanmaz. Oda ne biçim insan öyleAmin inşallah.. Konuştuğum zaman bana inanır diye düşünüyorum tepkisi büyük olacak ona neler yapacağını kestiremiyorum ama daha öncede evli biriyle ilişkisi oldugunu eşim biliyor ve bir kerede biz evde yok iken bundan beş sene önce bizim eve kız getirdiğini biliyoruz yani bunlardan dolayı eşim onun nasıl bir karektersiz oldugunuda biliyor
Amin inşallah.. Konuştuğum zaman bana inanır diye düşünüyorum tepkisi büyük olacak ona neler yapacağını kestiremiyorum ama daha öncede evli biriyle ilişkisi oldugunu eşim biliyor ve bir kerede biz evde yok iken bundan beş sene önce bizim eve kız getirdiğini biliyoruz yani bunlardan dolayı eşim onun nasıl bir karektersiz oldugunuda biliyor
Kardeşinin huyunu biliyosa o zaman inanmaz. Oda ne biçim insan öyle
[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?