• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim mecburi ayrym

ben kadının çalışması gerektiği taraftarıyım ama
durumun çok zor be arkadaşım
o saydığın 4 maddelik kime acıdığını bilemediğin cümleler varya içime işledi acı çektiğin belli oluyor...
bu sorunun cevabını bile uzunca düşünmem lazım..
ilk başta işten ayrılmak gibi gelsede hoş olan şey
ya sonrası ya emekliliğin tek el şaklarmı ki diye düşüncelerim bundan da alıkoydu ve sadece sen eşin çocuğun değil ailenin diğer fertleride perişan...
diğer çocuğu hiç düşünmeden yapma diyorum her çocuk bir gelecek ve geleceğini kurmak için para gerekiyor hayırlı olsun bir tane olsun ama diğer soruna
cevap vermeden önce düşünmem lazım bakalım arkadaşlar ne yazmış onlarıda okuyayım yanlış yönlendirmek olmak...

sağol arkadaşım,
istisnai olan durumum gerçekten çok zor yaşamayan bilemez ama sen beni çok iyi anladın. önce bunun için teşekkür ederim. (yeni aldığım haberle) artık nöbete girdiğim için hafta içi 5 günlüğüne gitmek zorunda değilim. sadece nöbetim olduğunda gidip 24 saat nöbetimi tutup gelicem. ayda 7 veya 8 nöbet ve çocuğum o kadar yolu gidip eziyet çekmemiş olacak anneannesiyle kalacak gündüz. iş çıkışı babası alır. bu şekilde devam edecek inşallah. istifa etmeyeceğim o yüzden. çalıştığım yerdeki evdede kalmayacağım için tek asli evimin işleri ile ilgileneceğim daha az yorulacağım. seninde herşey gönlünce olsun.

Canım tamam çok zor bir şey memur olmakta ; sence böyle yorgun,umutsuz belki biraz mutsuz ve en önemlisi çocuklu birlikte tam bir gerçek aile olmuşken hayatın en güzel yıllarını eşinden ayrı geçirmeye değer mi???
Eğer seneler sonra 'ne aptalmışım neden kendimi o kadar yıpratmışım keşke onun yerine her geçen günün kıymetini bilerek azıcık aşım ağrısız başım deseydim' demeyeceksen devam et...

Bence şahsen tayin ihtimali varsa biraz daha dayan ama hep böyle sürecekse nereye kadar???
eşinin maddi durumu size bakmaya yetecekse ki bir dişçi herhalde bir memur maaşı kadar kazanıyordur o zaman bencede evini seçmelisin diye düşünüyorum. Çünkü yıpranan sadece sen değilsin eşin çocuğun annen baban kardeşin herkes dağılmış....

Durumuna üzüldüm. Hayat bazıları için nekadar zor değilmi?? bence bi tercih yapmalısın. Eşinin kazancı azmı?? ben senın durumunda olsam eşimin kazancı yeterli ise tercihim ailemden yana olurdu..

Canım tamam çok zor bir şey memur olmakta ; sence böyle yorgun,umutsuz belki biraz mutsuz ve en önemlisi çocuklu birlikte tam bir gerçek aile olmuşken hayatın en güzel yıllarını eşinden ayrı geçirmeye değer mi???
Eğer seneler sonra 'ne aptalmışım neden kendimi o kadar yıpratmışım keşke onun yerine her geçen günün kıymetini bilerek azıcık aşım ağrısız başım deseydim' demeyeceksen devam et...

Bence şahsen tayin ihtimali varsa biraz daha dayan ama hep böyle sürecekse nereye kadar???
eşinin maddi durumu size bakmaya yetecekse ki bir dişçi herhalde bir memur maaşı kadar kazanıyordur o zaman bencede evini seçmelisin diye düşünüyorum. Çünkü yıpranan sadece sen değilsin eşin çocuğun annen baban kardeşin herkes dağılmış....

memur olmak zor, memur olduktan sonra acaba bıraksam mı diye düşünmek ondan daha da zor. devlet garantisini kolay kolay elinin tersi ile itemiyor insan. eşimin kazancı elbette bize yeter. bu ülkede tek maaşla asgari ücretle geçinenler varsa bizde yapabiliriz. aması var olayın. her ihtimali göz önüne alarak düşünüyorum. az bir maaşla çalışıyor olsaydım belki bırakmak daha kolay gelirdi. ama maaşım iyi, işim rahat. üstelik nöbetede geçmişken bırakmam artık. ayda 8 gün tek ben gider gelirim.

Durumuna üzüldüm. Hayat bazıları için nekadar zor değilmi?? bence bi tercih yapmalısın. Eşinin kazancı azmı?? ben senın durumunda olsam eşimin kazancı yeterli ise tercihim ailemden yana olurdu..

şartlarda değişiklik var çalışmaya devam.

kızlaaar, hihoyyyt

sevindirici bir haberim vaaaar :sm_cool:

sadece nöbet sistemine geçiyorum artık

yani en azından annem ve çocuğumla gidip gelmek zorunda kalmayacağım.
ayda 7-8 nöbet tutucam ve tek ben gidip gelicem.

gidip sadece 24 saat nöbetimi tutup gelicem.

artık istifayı rafa kadırdık diyebilirm . çok şükür :teytey:

duanızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. a.s. :nazar:
senin adına çok sevindim.hayırlı olsun.

eşde işte çocukta önemli gelegimi garantide degil...bir bayan olarak çocugun için çalışmanı tavsiye ederim hemde memursun hiç işini bırakma diyecektim ama şartlar degişmiş...senin adına sevindim..ailenle mutlu mesut günler geçirmen dileğiyle tatlım.....

eşde işte çocukta önemli gelegimi garantide degil...bir bayan olarak çocugun için çalışmanı tavsiye ederim hemde memursun hiç işini bırakma diyecektim ama şartlar degişmiş...senin adına sevindim..ailenle mutlu mesut günler geçirmen dileğiyle tatlım.....

teşekkürler sarı civciv amin sende inşallah

Back
X