ben kadının çalışması gerektiği taraftarıyım ama
durumun çok zor be arkadaşım
o saydığın 4 maddelik kime acıdığını bilemediğin cümleler varya içime işledi acı çektiğin belli oluyor...
bu sorunun cevabını bile uzunca düşünmem lazım..
ilk başta işten ayrılmak gibi gelsede hoş olan şey
ya sonrası ya emekliliğin tek el şaklarmı ki diye düşüncelerim bundan da alıkoydu ve sadece sen eşin çocuğun değil ailenin diğer fertleride perişan...
diğer çocuğu hiç düşünmeden yapma diyorum her çocuk bir gelecek ve geleceğini kurmak için para gerekiyor hayırlı olsun bir tane olsun ama diğer soruna
cevap vermeden önce düşünmem lazım bakalım arkadaşlar ne yazmış onlarıda okuyayım yanlış yönlendirmek olmak...
sağol arkadaşım,
istisnai olan durumum gerçekten çok zor yaşamayan bilemez ama sen beni çok iyi anladın. önce bunun için teşekkür ederim. (yeni aldığım haberle) artık nöbete girdiğim için hafta içi 5 günlüğüne gitmek zorunda değilim. sadece nöbetim olduğunda gidip 24 saat nöbetimi tutup gelicem. ayda 7 veya 8 nöbet ve çocuğum o kadar yolu gidip eziyet çekmemiş olacak anneannesiyle kalacak gündüz. iş çıkışı babası alır. bu şekilde devam edecek inşallah. istifa etmeyeceğim o yüzden. çalıştığım yerdeki evdede kalmayacağım için tek asli evimin işleri ile ilgileneceğim daha az yorulacağım. seninde herşey gönlünce olsun.