evliyim mutsuzum

+1 katiliyorum çoğu kişi ask peşinde.. Ama askin bittiği bence sevgi saygi olmali. Konu sahibi Kocasindan cabuk sikilmiş ask olmayinca. Belli etti tek cümleyle.. Bosanmayi artik dursun istiyoruz.. Kadinlae ise başladı aman kocaya ne gerek var diyerekten bosaniyor günümüzde.. Eskiden kadınlar calisir miydi gul gibi çocuk bakardi boşanmak nerdeee.. Şimdiki bosanmis ve çalışan kadinlarin çocukların çoğu mutsuz. Hayattan keyf alamiyor ne yazik ki.. Çok zor vahim yani

Geçen ay Amsterdam'daydım orada insanlar coffee shoplara bir ton para döküyor, yine de sizin kafanıza ulaşamıyor. Doğuştan sizinki sanırım. Hayat size güzel valla.

Geçen ay Amsterdam'daydım orada insanlar coffee shoplara bir ton para döküyor, yine de sizin kafanıza ulaşamıyor. Doğuştan sizinki sanırım. Hayat size güzel valla.
Orasi Hollanda burasi Türkiye. Sen burada yasamak istemiyorsan Amsterdam da yasa çocuk doğur keyfini sur efendim. Burasini biliyorsunuz..

He anacım he kadınlar çalışıyor diye evlilikler bitiyor çocuklar mutsuz.

Burda kaç tane konu var "eşim beni aldattı gidecek yerim yok işim yok kabul etmeye mecburum, eşim eve bakmıyor bana para vermiyor kendime ped bile alamıyorum, işim yok çalışmıyorum ailem kabul etmediği için burada kalıp koca dayağı yemeğe mecburum" diye biliyor musun?
Biliyorum her konuyu.

Ne yaşadığınızı anlatırsaniz rahatlarsınız ayrıca malesef öyle. Evlilik büyük meşakkatli bir yol

Back
X