merhaba kızlar ben 5 senelik evliyim. bir kızım var. 3 sene önce kızıma hamileyken eşim bana soğuk davranmaya başladı. bu güne kadar sabırla yürüttüm evliliğimi. her yaptığını anlayışla karşılamaya gayret gösterdim. küçük tartışmalarımız oldu ama kızım için büyütmedim hiç. sanırım bu davranışlarım işe yaradı ve eşim şimdi bana çok aşık. ama ben başka birine aşık oldum. aslında utanıyorum kendimden hem evli olup hemde başka birini görmek. ama oldu işte. o kişininde bana ilgisi var ama birbirimize söyleyemiyoruz. eşimden boşanmak istedim o istemiyor. seni asla bırakmam diyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben onu istemiyorum ama beni hep zorluyor. kimsemde yokki yardım isteyeyim. nasıl kurtulabilirim bu adamdan ne olur bi fikir verin. kafayı yiyicem.
haklısın ben zaten utanıyorum. aşık olduğum kişi evli değil. eşimi sevmiyorum yaptıklarından artık bıktım. ilk önceleri hep o soğuk davrandı bana aşağıladı beni yapadığını bırakmadı. şimdi ise beni bırakmıyor. kurtulmak istiyorum evet çünkü artık dayanamıyorum ona
bence iii düşünün gecici bi heves olabilir ayrıca kızını bababsız büyütmeye degmez hem boşanınca diğer adam seninle evlenipo kızına babamı olcak başkası asla başkasının yavrusuna babalık yada analık yapamaz
o kadar yaptıklarına sabırla dayandım demişsin ve yeniden aşık oldu demişsin hazır adam seni seviyorken neden istemiyorsun o kötü davranırken sabır gösterip şimdi tekrar seni seven insandan için birde çocuğunun babasından için istemiyorum kurtulmalıyım ????? bence gerçek anlamda düşün sonu bence çok kötü
canım çok düşündüm. eşim olacak bu adam beni 2 sene içinde defalarca aldattı. kızım için katlandım. ama öyle olmuyormuş. bitmesi gerektiğinde bitecekmiş. kızıma baba kimse olamaz tabiki onun babası var. ama ben onunla yatağa giremiyorum artık. bana her dokunduğunda kusmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi bırakmıyor beni yapıştı bizi kimse ayıramaz ancak ölüm ayırır diyor.
canım çok düşündüm. eşim olacak bu adam beni 2 sene içinde defalarca aldattı. kızım için katlandım. ama öyle olmuyormuş. bitmesi gerektiğinde bitecekmiş. kızıma baba kimse olamaz tabiki onun babası var. ama ben onunla yatağa giremiyorum artık. bana her dokunduğunda kusmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi bırakmıyor beni yapıştı bizi kimse ayıramaz ancak ölüm ayırır diyor.
Defalarca aldattı sizi ve defalarca katlandınız...Neden ozaman gitmediniz peki??Aşık olduğunuz zamanmı boşanmak mantıklı geldi?
ozaman bebeğim çok küçüktü bir umuttur diye katlandım. benim ailem yok. kimseden yardım isteyemedim. 1 senedir bana eskisi gibi davranmıyor. kızımada çok iyi davranıyor. bakın ben yaptığımın iyi bişey olduğunu savunmuyorum onu aldatmadım da sadece birine aşık oldum ona söylemedim. konuşmadım. ama artık dayanamıyorum. şimdi iyi ama okadar kendimi sıkmışım demekki artık midem bulanıyor ondan. zaten birini sevmesemde ondan boşanacaktım. ozamanlar çalıştırmıyordu beni artık çalışıyorum. kendime güveniyorum. aşık olduğum kişiye değil
arkadaşlar konuyu yanlış anlattım sanırım ben sadece aşık olduğum için ayrılmak istemyorum ki. özürdilerim yanlış anlaşıldıysam. ben dayanamıyorum artık. beni aldattığı kişilerin hepsini tanıyorum. onun bütün ailesi biliyor. hep beni aşağıladı. dövdü sövdü. niye sabrettim. kimsem yokki. kimsesizlik zor. ben kendimi geliştirdim okudum. ama yetmiyormuş. bir dayanağa ihtiyacı var insanın. çalışmaya başladım. dayanağım o oldu kendime güvendim. aşk başka. o bilmiyor. karşıdan seviyorum işte. belki boşluktandır. ayrılınca hemen ona mı koşucam. hayır. ben bu adamdan kurtulmak istiyorum. deli gibi oldu. beni bırakmıyor. ölüm ayırır diyor. tehtit ediyor. ben kendimden değil bebeğimden öte korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?