evliyim ve aşık oldum

arkadaşım benim güvencem o adam değil. o kişle konuşmadık. zaten yapmam boşanmadan olmaz ki. ne kadar sevmesemde onu kızıma saygım var. adam iyi oldu. ama katlanamıyorum. ben kimseye güvenmiyorum sadece kendime güveniyorum. ben yüksek lisans mezunuyum. ama bu adam beni çalıştırmadı senelerce. şehir dışında bir evde oturuyorduk. allah kimsewyi düşürmesin. kimseye beni pazarlamadı allaha şükür. sevmiyorum onu. zorla yatıyorum onunla. bıktım artık.

canım sen eşinden soğumuşsun anlaşılan bence ıyıce duşun derım.ama sakın aşık olduğun adama gıtme. bence senı i duşun buna eşin ıtmış ılgısızlıyle davraışlarıyla yoksa hıç bır bayan evınde mutlu olan kocası ona sırıl sıklam aşıkken bır başka erkeğe baksın bakmaz bakamaz erkek bakar ama kadın yapmaz.sen sadece eşinden gormedığın ılgıyı onda bulduğun için aşık olduğunu sanıyorsun.hem evlenmış fılan da degıl senın cocuğunun sorumluluğunu ve senın sorumluluğunu alamaz sakın unutma o kişi ilerde senın yüzüne vuracak evlılık ortamını bılıyorsun erkeklerın yerı gelınce neler dedığınıde sonunda oda bır erkek ve aklında daima benıde aldatırmı şüpesı olacak.onuda gec cocuğunu duşun onunda arkasından yada yuzune bunun annesı başka bır adama gıttı dıyecekler.sen aşık olduğun adamı unut.eyer aşığım dıyorsan onu sonra duşun once eşin benım bu adama sevgım bıttımı de hıç şansı yokmu de eyer yoksa topla valızını ama varsa bıtırme sonuçta hepımızın sorunları var erkeklerın cınsı boyle mukemmel ınsan yokkı hayatta.eyer yok olmuyorsa bıtıtrdıysen ayrıl.ama o adama gıtme zaman gectın ilşkinin acısı gıtsın hayatını toparla bır kaç sene sonra baktın hala senı sevıyorum dıyor ondan sonra duşun derım

inanın hepinize hak veriyorum ben kendimi ayıplıyorum zaten. ama ben onu aldatmadım. aşık olduğum adamla konuşmadım. oda benimle konuşmadı.

Nasıl yani? Diğer sayfada sevdiğim adamın da bana karşı ilgisi var yazmışsın şimdi o adamla konuşmadım bile diyorsun? Konuşmadan nasıl ilgisini anladın? O zaman aynı ortamda bulundun... Sen zaten eşini aldatıyosun aldatmak sadece fiziksel olmaz bildiğin aldatıyosun eşini. Çözüm önerim de yok malesef sadece çocuğunuzun durumuna çok üzülüyorum ...

canım o zaman cok ıyı yapmıssın okumak ve calısmakla ,bu ınsan senı nasıl tanıdgın ınsanlarla aldattı aılesı hıcmı bırsey yapmadı bu durumda...
suanda calısıyormusun ayrılıp baska bır ev tutacak gecınecek guce sahıpmısın cnm ?

Artık ayaklarının üzerinde durduğuna ve kendine güvendiğine göre ayrılmak istiyorsan illaki, ayrıl
Eşin düzeldi diye katlanmak zorunda değilsin sonuçta artık sen tiksinir duruma gelmişsin
Hal böyle olunca hayat senin hayatın zorla seni kimse tutamaz
Sen kendin için birşeyler yapmalısın başkaları için değil...

boşanamıyorum ki. adam tehtit ediyor beni. 1 sene önce polise gittim ifadesini aldılar serbest bıraktılar. ondan sonra bir güzelde dayak yedim eve kapatıldık. sonra iyi oldu işte ne hikmetse.

ilgisini hissediyorum sadece

boşanamıyorum ki. adam tehtit ediyor beni. 1 sene önce polise gittim ifadesini aldılar serbest bıraktılar. ondan sonra bir güzelde dayak yedim eve kapatıldık. sonra iyi oldu işte ne hikmetse.

yaahhuuu bisey diyemmi senin konu bana pek inandirici gelmedi...
yani bu benim sahsi gorusum...

evet çalışıyorum şuanda parada biriktirdim. ailesi hiç bişi yapmadı. onlarda sevmediler beni hiç öksüzüm diye. itibarı sarsılsı ya.

anladım canım umarım pişman olmazsın ama dediğini yap eğer sadece aşık olman ile ilgili değilse mevzu ki öyle görünüyor güveniyorsan kendine ayakta durabilirim diyorsan bir gün ilaa biter..Zorla kimse kimseye bişey yaptırmaz..Umarım hakkında hayırlısı olur allah yardımcın olsun..Ailem yok demişsin..? Aklıma bu takıldı??Hiç akraban falandamı yok ??Ailen ??

yaahhuuu bisey diyemmi senin konu bana pek inandirici gelmedi...
yani bu benim sahsi gorusum...

Aynen öyle arkadaşım bana da inandırıcı gelmedi... Diğer sayfada sevdiğim adam da beni seviyor yazmış bu sayfada onunla konuşmmadım o da benle konuşmadı yazmış nasıl ilgisini anlıyor o zaman bunu demek için insanda cesaret olması lazım. Sadece tavırlardan böyle bir şey söylemek çok saçma. Bunu demek cesaret ister. O kadar cesaretin varsa boşan zaten.

maddı anlamda gucun varsa kendı ayaklarının uzerınde durabıleceksen olmuyorsa bıtır
ama kendın ıcın yap bunu bır baskasına asık oldugun ıcın degıl cunkı gelen gıdenı aratır herzaman kendın ıcın yasa

siz birinin size ilgisi olduğunda hissetmezmisiniz. ben hissettim. ama onun için boşanmak istemiyorumki 1 senedir boşanmak istiyorum ben. sevdiğim kişi 4 aydır var.

Hiç mi kimseniz yok çevrenizde
abiniz,kardeşiniz,ablanız,kuzenleriniz falan filan
size destek çıkacak hiç mi çerenizde kimse yok

yok tanımıyorum kimseyi.

nasıl buyudunuz nasıl evlendınız pekı ?

Durumunuza üzüldüm
O zaman tek başınıza bu yola gimek zorundasınız
Tabii gerçekten eşinizden boşanmak istiyorsanız

beni 1 yaşındayken bırakmışlar araştırdım çok ama bulamadım kimseyi.
kötü bişey yaa eğer bu hayatta dimdik ayakta durabilirim diyorsan kızınla birlikte istemiyorsan bu adamıda allah yardım etsin inş. hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…