Ne diyim hakkında hyırlısı olsun rabbim kimseyi bu durumlara getirmesin hayat çok zor ve gerçekten ileride pişman olacağın şeyler yapmanı istemem en azından kızın için..
Sana bişey anlatayım..Eşim tarafından tanıdığım biri..
12 yıllık evliliğinde sürekli aldatılmış istemediği halde kocasının zorla tecavüzüne uğramış çocuğunun gözü önünde sürükleyerek banyolara götürüp ilişkiye zorlamış..İşi bittikten sonra al paramla değilmi deyip paraları suratına fırlatmış eşi..Her gece arkadaşlarını toplarmış eve içki muhabbetine adamlar ters ters bakarmış sarhoş olduğunda ona odaya kitlermiş korkudan kendini..En sonunda oda içkiye vermiş kendini..Eşi sürekli aldatıyormuş..Şiddet,zorla ilişki her şekilde fark etmiyor,çocuğunun gözü önünde o konumlara düşmek..12 yıl boyunca katlanmış dayanmış oğlu için..Ailesi destek olmadığı için..Ve eşi boşanmadığı için..Kabul etmiyormuş eşi yaptıklarına rağmen boşanmayı..En sonunda biriyle bakışmalara başlamışlar..Derken konuşmalar falan filan bunlar kaçmış..Oğlunuda alıp bakıştığı görüştüğü aşık olduğu adamla kaçtı..Eşinden boşanırken çocuğu adam aldı..Oğluna hasret gidiyor...Şuan evlendiği eşim taraftan tanıdık biri..Biinn pişmaann..İlk zamanki adam yok nefret ediyorum ondan diyor..Beni kaçırmadan önce ne sözlerr ne vaatler ne aşk dolu şelerdi ama şimdi hiç biri yok diyor..Gitsin diye gözünün içine bakıyor,şiddet uyguluyor nefret kusuyor eşi ona..Ve onunda dediği tek şey..o kadar nefret ettiği adamı keşke bırakmasaydım diyor düşün..
Yaşadıkların kolay şey değil belki ama ne diyeyim ben hikayeyi anlattım umarım bişeyler çıakrtabilirsin..
inanın hepinize hak veriyorum ben kendimi ayıplıyorum zaten. ama ben onu aldatmadım. aşık olduğum adamla konuşmadım. oda benimle konuşmadı.
arkadaşlar konuyu yanlış anlattım sanırım ben sadece aşık olduğum için ayrılmak istemyorum ki. özürdilerim yanlış anlaşıldıysam. ben dayanamıyorum artık. beni aldattığı kişilerin hepsini tanıyorum. onun bütün ailesi biliyor. hep beni aşağıladı. dövdü sövdü. niye sabrettim. kimsem yokki. kimsesizlik zor. ben kendimi geliştirdim okudum. ama yetmiyormuş. bir dayanağa ihtiyacı var insanın. çalışmaya başladım. dayanağım o oldu kendime güvendim. aşk başka. o bilmiyor. karşıdan seviyorum işte. belki boşluktandır. ayrılınca hemen ona mı koşucam. hayır. ben bu adamdan kurtulmak istiyorum. deli gibi oldu. beni bırakmıyor. ölüm ayırır diyor. tehtit ediyor. ben kendimden değil bebeğimden öte korkuyorum.
simdi bu durumda o zaman bosan maddi manevi guvenin kendine gelmis madem birde mahkeme karariyla
korumda talep et
ama icinde ki adama karsi olan arzun karsiliksiz cikacak olursa baliga donersin bunu unutma
ama sen kesin kararli isen bosan gitsin
babsiz cocuk buyutmek zormus ha bunuda aklindan cikarma....
hadi kolay gelsin....
Nasıl yani? Diğer sayfada sevdiğim adamın da bana karşı ilgisi var yazmışsın şimdi o adamla konuşmadım bile diyorsun? Konuşmadan nasıl ilgisini anladın? O zaman aynı ortamda bulundun... Sen zaten eşini aldatıyosun aldatmak sadece fiziksel olmaz bildiğin aldatıyosun eşini. Çözüm önerim de yok malesef sadece çocuğunuzun durumuna çok üzülüyorum ...
boşanamıyorum ki. adam tehtit ediyor beni. 1 sene önce polise gittim ifadesini aldılar serbest bıraktılar. ondan sonra bir güzelde dayak yedim eve kapatıldık. sonra iyi oldu işte ne hikmetse.
canım o zaman cok ıyı yapmıssın okumak ve calısmakla ,bu ınsan senı nasıl tanıdgın ınsanlarla aldattı aılesı hıcmı bırsey yapmadı bu durumda...
suanda calısıyormusun ayrılıp baska bır ev tutacak gecınecek guce sahıpmısın cnm ?
arkadaşım benim güvencem o adam değil. o kişle konuşmadık. zaten yapmam boşanmadan olmaz ki. ne kadar sevmesemde onu kızıma saygım var. adam iyi oldu. ama katlanamıyorum. ben kimseye güvenmiyorum sadece kendime güveniyorum. ben yüksek lisans mezunuyum. ama bu adam beni çalıştırmadı senelerce. şehir dışında bir evde oturuyorduk. allah kimsewyi düşürmesin. kimseye beni pazarlamadı allaha şükür. sevmiyorum onu. zorla yatıyorum onunla. bıktım artık.
yaahhuuu bisey diyemmi senin konu bana pek inandirici gelmedi...
yani bu benim sahsi gorusum...
yaahhuuu bisey diyemmi senin konu bana pek inandirici gelmedi...
yani bu benim sahsi gorusum...
Aynen öyle arkadaşım bana da inandırıcı gelmedi... Diğer sayfada sevdiğim adam da beni seviyor yazmış bu sayfada onunla konuşmmadım o da benle konuşmadı yazmış nasıl ilgisini anlıyor o zaman bunu demek için insanda cesaret olması lazım. Sadece tavırlardan böyle bir şey söylemek çok saçma. Bunu demek cesaret ister. O kadar cesaretin varsa boşan zaten.
anladım canım umarım pişman olmazsın ama dediğini yap eğer sadece aşık olman ile ilgili değilse mevzu ki öyle görünüyor güveniyorsan kendine ayakta durabilirim diyorsan bir gün ilaa biter..Zorla kimse kimseye bişey yaptırmaz..Umarım hakkında hayırlısı olur allah yardımcın olsun..Ailem yok demişsin..? Aklıma bu takıldı??Hiç akraban falandamı yok ??Ailen ??
Hiç mi kimseniz yok çevrenizde
abiniz,kardeşiniz,ablanız,kuzenleriniz falan filan
size destek çıkacak hiç mi çerenizde kimse yok
kötü bişey yaa eğer bu hayatta dimdik ayakta durabilirim diyorsan kızınla birlikte istemiyorsan bu adamıda allah yardım etsin inş. hakkında hayırlısı olsun..beni 1 yaşındayken bırakmışlar araştırdım çok ama bulamadım kimseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?