allah razı olsun canım. beni anlıyorsun. bu adam insanda psikoloji bırakmadı ki. haklısın gitmeliyim kesinlikle. belki o boşanmamada yardımcı olur. çünkü ben kesinlikle istemiyorum.
arkadasım tek başına olsa zaten maddi özgürlüğünü beklemezdi bırakır giderdi ama arkadas yurtta büyümüş ve bir bebegi varken kime güvenip ya da neye güvenip gurur yapıp gidecekti.ben bu yazıya sadece gülüyorum
aşık oldum diyor tatlım iyi oku.kocam beni aldatacak en önemlisi çalışmayı beklemem asla okadarda onursuz değilim.zaten şimdiye boşanmıştım buzamana kadar beklemesi hataydı aklına aşık oluncamı gelmiş ayrılmak
ben bu yazıya sadece gülüyorum
aşık oldum diyor tatlım iyi oku.kocam beni aldatacak en önemlisi çalışmayı beklemem asla okadarda onursuz değilim.zaten şimdiye boşanmıştım buzamana kadar beklemesi hataydı aklına aşık oluncamı gelmiş ayrılmak
özgecim kızma bu kadar. maalesef forumda bazı kişiler var. ve bu kişiler forumda konu açan bazı dert sahibi insanları doğru yönlendirmeye çalışmak yerine yargılamayı tercih ediyorlar.bnce sen ıyı oku konu sahıbı kımsesız bırakamamıs ıste neden anlamak ıstedgınız gbı anlıyorsunuz bna kalsa bnde bırakırdım katlanmazdım
kadın uzun zamandr bırakmak ısıyorum kocam bırakmıyo dıyor ayrıca ıssızmıs belkıde bırınden hoslanablcegını sevecegnı anladı yenıden bazı seylere baslayabılecegı umudu oldu neden hemen asık oldu kurulu duzenını yıkıyo moduna gecırdınz konuyu
ilk bosanan, cocugunu huzursuz bir aile ortamina maruz birakmayan sen diilsin. kendini suclama.
ben 8 senedir unutamadigim adam icin> tamam bigun senle evlenicem dediim kisiyle baglarimi kopardim ve senelerdir sevdigim kisiyle; artik inandirdigi ve hakettigi icin evlenicem. arkama bakmiyorum, bu benim hayatim. cok arkadasim var mutlu evliligi olmayan.. cocuklarin yasi ilerledikce daha psikolojisi bozuk agresif insanlar oluyorlar. bu sadece senin iyiligin icin degil, kizin icin de daha hayirli olabilir. mutsuz bir evlilik ortaminda cocuk daha cok kaybolur. once digerinden emin ol sonra gozunu karart derim.
kadinlarin sahiplenme guduleri cok yucedir, buyuktur.. her daim erkeklerin onlari harcamasina yardimci olur. ama degil.. olmamali.
kocan olabilir ama yikilmaz daglar yada kopmaz baglar yok arada. sen birakirsin o yolunu bulur. bir gun..
birak lanet etsin sana. ates olsa curmun kadar yer yakar. bakmadim ama yasin genc anladigim kadariyla. hicbir sey icin gec degil. yaptiklarin degil yapmadiklarin icin pisman olmak daha buyuk aci verir.
beynini yikamak degil amacim ben de o ikilemden henuz ciktim o yuzden yazmak istedim sana:/
arkadasım tek başına olsa zaten maddi özgürlüğünü beklemezdi bırakır giderdi ama arkadas yurtta büyümüş ve bir bebegi varken kime güvenip ya da neye güvenip gurur yapıp gidecekti.
şimdi çalışıyor, para kazanıyor, kızına bakacak özgürülüğe sahip ve gitme zamanı.
çok şükür bir çogumuz kocamız aldatınca bırakıp gidebiliriz baba ocagına ama peki yaa baba ocagı olmayan bir kazancı olmadan nereye gidebilir. mecbur katlancak. taa ki o özgürlüğü elde edene kadar. konu sahibi de şimdi edinmeye başlamış para birktirmiş. kendini hazır hissediyor.
ayrıca kocasından tiksindiğinden bahsediyor bu evlilik nasıl sürecek.. tiksindiğiniz biriyle aynı yatağa girdiğinizi düşünsenize...
özgecim kızma bu kadar. maalesef forumda bazı kişiler var. ve bu kişiler forumda konu açan bazı dert sahibi insanları doğru yönlendirmeye çalışmak yerine yargılamayı tercih ediyorlar.
buraya bir derdim var, yardım edin diye konu açılıyorsa bizler de Allah rızası için o insan yanlış dahi yapıyor olsa o kişiyi bu yanlışdan çevirmeye çalışmalıyız. "vurun kahbeye" misali yargılayıp daha derine itmek yerine yardım etmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?