evliyim ve sevgilim var

+50 den sonra pijama ,bulmaca bide düzenli tv programları oluyo .....
haa yok başka bişey soruyosan
kapının önünde oynama buralar toz olmasin..Git otede debelen.teyyy allamm yaaa

tek sorun 50 üstü erkeklerin duygu durumu demek. bu ilşkide başka sorun yok yani.

Son düzenleme:
hıı bizde yedikgece gece kendine eğlence arıyorsun gibi geldi bana

Ooooooo Oooooov velkam velkam ali rıza emmi +53 amcalarla nirliktelik sahasına hoşcaydın ha

Vayyyy konuya bak hizaya gel
konu sahibi yas kac +10 mu

50 yaş üstü amcaya küçük sürprizler yapıp, hoşuna gidecek aktiviteler düzenleyip aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. Örneğin; parka gidip birlikte küçük çocukları severek torun sevgisi aşılamak, trt belgeselleri izlerken mavi-beyaz çizgili pijamalar içinde çekirdek çitlemek, pencere önünde oturup sokaktan geçenleri izleyip çekiştirmek olabilir. Akşamları birbirinizin sırtına ben-gay sürmek gibi romantik-erotik anlar da yaratabilirsiniz.

Güzel şeyler yaşamak istediğini söyledi.

50+ erkeklerin duygu durumu nasıl olur, nedir? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Ne gibi güzel şeyler?
50 yaşında biri için güzel olan tek şey: sakin, huzurlu ve mutlu bir yaşamdır. Bunu evli olduğu halde, başka evli bir bayanla yapmayı düşünüyorsa yanılıyor.
Ha güzelden kasıt tatmin olmaksa bilemicem, kocanıza sorun o erkek ya belki anlar.

Evli eşini aldatan macera arayan 50+ yi teneşir paklar dersem yardımcı olur muyum bilmem.

K
teyzeler amcalar coşmuş coşmuşta evdeki yetmemiş dışarıda çapkınlığa çıkmışlar,
genç yaşta içimiz kurumuş bizlerin evde pijama terlik tv
Konu sahibine sormak istiyorum gecenin bu vakti bizim duygu durumumuzu ne hale getirdin ahanda kalk şimdi sen tart bizi :s

Bende aynı yorumu yapmisim kizzz hemfikiriz ya bizle dalga geciyor ya da taşlanmaya gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…