çok güzel tavsiyeler bunlar konu sahibesine büyük ölçüde yardımcı olmuştur50 yaş üstü amcaya küçük sürprizler yapıp, hoşuna gidecek aktiviteler düzenleyip aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. Örneğin; parka gidip birlikte küçük çocukları severek torun sevgisi aşılamak, trt belgeselleri izlerken mavi-beyaz çizgili pijamalar içinde çekirdek çitlemek, pencere önünde oturup sokaktan geçenleri izleyip çekiştirmek olabilir. Akşamları birbirinizin sırtına ben-gay sürmek gibi romantik-erotik anlar da yaratabilirsiniz.
TerbiyesiZleşme densiz o 40 yaşındakiler teneşirlik 50 de olay farklı :)))50+ erkeklerin duygulari mitenesir paklar anca.
Pardon aplaTerbiyesiZleşme densiz o 40 yaşındakiler teneşirlik 50 de olay farklı :)))
50 le olay tam ekşın durumunda olmasi lazım...baksana duygular şelaleTerbiyesiZleşme densiz o 40 yaşındakiler teneşirlik 50 de olay farklı :)))
Hayır mevzuyu über ciddiye alanlar beni daha çok benden aldı:))))Pardon aplabaşlıkta ne ka sempatik "evliyim sevgilim var" nazar boncuğu mu takalim ne istiyosa
Cok iğrencsin sen ya yattinmi ne yaptin bu durumda ne aşki buBen 18 yıllık evliyim ve birkaç ay önce biriyle tanıştım. Kendisi 53 yaşında ve o da evli ancak evliliği bitik durumda uzun zamandır. İlk başlarda normal sohbet ediyorduk sonra zamanla bana duygularını anlatmaya başladı. Uzun zamandır bu tür şeyler hissetmediğini bunun herkese nasip olmayacağını söyledi. Zaman içinde bendede ona karşı birşeyler oluşmaya başladı. Bana kaç kere aşık olduğumu sormuştu bende hayatım boyunca 1 kere demiştim. Güzel şeyler yaşamak istediğini ve bana çok değer verdiğini söyledi. Ki bu zaten görülüyor, ben de aynı şekilde ona sayı duyuyorum. Düzenli görüşmeye başladık, herşey yolunda gidiyor aslında. Ama artık ilk başlardaki gibi fazla duygularından bahsetmiyor ancak bana karşı çok hassas. Bende bu duruma bir anlam veremiyorum. 50+ erkeklerin duygu durumu nasıl olur, nedir? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Bende aynı yorumu yapmisim kizzz hemfikirizya bizle dalga geciyor ya da taşlanmaya gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?