evliyim ve sevgilim var

çok güzel tavsiyeler bunlar konu sahibesine büyük ölçüde yardımcı olmuştur

Artı elli yaş erkekler bana, amcanın çocuklarının oldugunu, özellikle kızları varsa ve seni öğrenirlerse senin saçını başını yolacağını hatırlatıyor.

Eee konu sahibi nerde
gelde iki gulelimm kiiiiz pardon nene
valla taktirde ettim
bi tavsiye versene ici cokmuslere
duygulari nasil tavanda tutuyosun

Problem +50 olması değil, henüz yaşlı sayılmaz. Sinyaller vardır ama gideri de vardır yani.
Asıl problem; kardeş!! siz ikiniz de evlisiniz yav. Aloo!

Ne diyim şimdi ben sana küfür mü edeyim.sen kk bayanları ni ne sanıyorsun da yaptığın ahlaksızlık için bide yorum bekliyorsun. Lütfen bit lütfen.burdaki kadınların ne olduğu belli hepside edepli ve saygılı bayanlardir kalkıp kimsenin sana destek vermesini bekleme.

Allah kokalık versin ama yapılan duruma pek bi yorumum yok sizin îçin çalişan eşinizi bosayın adam kendine göre birini bulur belkı.50 sinde adam ne ister onuda bilemiycem.evli bir kadınla birlikteyse azıcık ahlak ve gurur ister

Cok iğrencsin sen ya yattinmi ne yaptin bu durumda ne aşki bu

Ergen istilası sakin olun hanımlar nemfomanyak olabilir ısırmasın bizi sonra hepimiz 50'lik erkek arayışına bürünmüş nature manyağı oluveririz hafizanAllah

Kocanizda evli belki onun da metresi vardır. Nolcak ki demi?

Bu konu bana garip sekilde dogum gunu pastasini uflerken disleri firlayan nineyi hatirlatti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…