EVLİYKEN ALDATILMAK

Teşekkür ederim doğru fakat bende şöyle bir sıkıntı var : Konuşurken ağlamaya başlıcam tutamıcam o zaman da duygularımı nasıl anlatıcam ...Cok duygusalım, direnemiyorum hemen başlıyorum ağlamaya sizlere şu anda yazarken bile ağlıyorum.....

Evli adamlara musallat olan lanet kadınları, Allah bildiği gibi yapsın inşallah...
Amin.

Allah yardımcınız olsun.. Konuşun. Belki niyetinden döndürürsünüz.

ya bir daha bir şey bulamazsam başka neler yapayım dinleme cihazı bile geldi aklıma offff yaaa..
Kızın sosyal ağ hesabını çok dikkatli inceleyin.
Eşinizle ortak olan arkadaşlarının profillerine, fotoğraflarına bakın.
Kızın numarası mutlaka sizde olsun, gerekirse bir gün yabancı bir telefondan öylesine arar, kimle görüşüyorum der kapatırsınız.
Bu eşinizi ya da kızı tetikliyor mu, birbirleriyle iletişime geçiyorlar mı duruma bakarsınız.

Evli adamlara musallat olan lanet kadınları, Allah bildiği gibi yapsın inşallah...
Amin.

Sizin de Allah yardımcınız olsun.. Konuşun. Belki niyetinden döndürürsünüz.

AMİNN...bir kaç bişey daha bulsam , eğer gerçekten varsa bir şey allah gözümün önüne koysun inşallah...

Ağla, ben de çok kolay ağlarım. Bu seni direnemeyen, güçsüz biri yapmaz ki.
Aksine, duygularını derince ve rahatça yaşamayı başarabilen insanlar çok güçlüler.
Ağlayarak da anlatırsın=)
Sonuçta önemli olan sizin aranızdaki sevginin sağlamlığı. Bu sağlamlık varsa diğer şeyler hallolur. Bu sağlamlık yoksa da... Ne yapacağınızı o zaman o duruma göre düşünürsünüz.

VAR no su kaydettim bu akşamda kardeşim aradı başka telefondan ....Yarın bakıcam yine akşam gelince teline ...

AMİNN...bir kaç bişey daha bulsam , eğer gerçekten varsa bir şey allah gözümün önüne koysun inşallah...
Bu kadına bir zaafı var gibi.
Ama ilişki boyutunda bişey var mı aralarında? Belirsiz.
Siz detay öğrenmeden de onu caydırabilirsiniz bana göre.. Plan yapın..
Utansın,pişmanlık hissetsin. İradesi devreye girer umarım..

Ne kadar zor bir durummuş bu ,en yakın arkadaşımın başına gelmişti,hep yanındaydım,hemde doğumdan bir kaç ay önce netleşti adam itiraf etti yani ettirdi....doğum yaptıktan 1 ay sonra falan boşandılar daha çocuğun kırkı bile çıkmamıştı.Onun her anında yanındaydım...Onu anladığımı sanıyordum ama aslında hiç anlamamışım ...İnsan başına gelmeden onun gibi hissedemiyor...Şimdi daha iyi anlıyorum onu ...Başımdan aşağı heryerim alev gibi yanıyo sanki...

Eger sonucta bosanacaksaniz sormayın asla.. Sakince sessizce izlemeye devam. Ama kusmeyin ki her sey yolunda sanarak rahat davranip silmesin görüşmeleri vs...

Ama boşanmam zaten derseniz sorup tedirgin edin hic olmazsa.

nasıl bir plan mesela..

nasıl bir plan mesela..
Yolunda olmayan bişeyler olduğunu hissettiğinizi..Korkularınız olduğunu..Onu ne kadar çok sevdiğinizi.. Birbirinizi kaybederseniz ne kadar mutsuz olacağınızı falan anlatın..
Vicdanına hitap etmeye çalışın..
Yakınlaşın..
Belki kendine gelir..
Takipte olun ama her zaman.

denicem teşekkür ederim...

Senin anlattıklarından yola cıkarak kesinlikle o kızla aralarında birsey var üstüne silmiş konustugunu rec görüşmesinde kalmasın diye

Benim aklıma iki seçenek geldi. Ya bunların arasında flörtleşme gibi bir şey oldu da sonradan eşin pişman oldu kız bırakmıyor şimdi. Ya da o kadın kocanın başına musallat oldu. Başka türlü bir şey gelmedi aklıma.

Sizi üzmek istemem ama konuşmamanızın tek sebebi, duyacaklarınızdan korkmanız. Ya inkar etmezse, ya gerçekten aldatıyorsa diye sormayı, konuşmayı erteliyorsunuz ve susuyorsunuz. Madem böyle bir kişiliğiniz var, neden takip ediyorsunuz ki eşinizi? Sonucunu getiremeyeceğiniz durumları sorgulamayın.

Nasıl konuşacağım derdine girmenize de gerek yok. Bunun derdi eşinizde olmalı, nasıl cevap vereceğim diye o düşünmeli. Açıkça tüm durumu sorun ona. Şayet aldattıysa şöyle yaparım gibi bir netliğiniz varsa konuşun ama. Affederim ya da boşanırım gibi bir net durum koyabiliyorsanız ne güzel. Ama ne yapacağımı bilemem diyorsanız hiç konuşmayın daha iyi.

Eşine herseyyi sen yuklemissin akşam eve geldiğinde başka bir kayıt programı yükle kisayoluda başka dosyalara sakla bide fake hesap aç kızla iletişim kurmaya çalış

Durdugun kabahat bence ben olsam bir bir wururdum yuzume asla icimde tutamam o kizi tekrar ekledignde zaten yerdi tekmeyi

sorarsanız söyler mi hiç

aksine dikkat eder ört pas eder

şüpheleniyorsanız iyice gözlemleyin net kesin kanıtlar bulana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…