ben öyle bir şey olmadığını ama olabileceğini hissettim. yani ilişkide yolunda gitmeyen bir şeyler var, bence bunları konuşmalısınız içten bir şekilde. ilişkide yolunda gitmeyen şeyler halledilirse zaten böyle bir şeyden de endişelenmene gerek kalmaz.
bu arada bütün duygularını da anlatmalısın onunla konuşurken. bu durumların seni nasıl hissettirdiğini, bu şüphelerin seni nasıl huzursuz ettiğini, seni nasıl kırdığını... ben her zaman içten ve açık iletişimin en işe yarar yöntem olduğunu düşünürüm.
Kızın sosyal ağ hesabını çok dikkatli inceleyin.ya bir daha bir şey bulamazsam başka neler yapayım dinleme cihazı bile geldi aklıma offff yaaa..
Evli adamlara musallat olan lanet kadınları, Allah bildiği gibi yapsın inşallah...
Amin.
Sizin de Allah yardımcınız olsun.. Konuşun. Belki niyetinden döndürürsünüz.
Teşekkür ederim doğru fakat bende şöyle bir sıkıntı var : Konuşurken ağlamaya başlıcam tutamıcam o zaman da duygularımı nasıl anlatıcam ...Cok duygusalım, direnemiyorum hemen başlıyorum ağlamaya sizlere şu anda yazarken bile ağlıyorum.....
Kızın sosyal ağ hesabını çok dikkatli inceleyin.
Eşinizle ortak olan arkadaşlarının profillerine, fotoğraflarına bakın.
Kızın numarası mutlaka sizde olsun, gerekirse bir gün yabancı bir telefondan öylesine arar, kimle görüşüyorum der kapatırsınız.
Bu eşinizi ya da kızı tetikliyor mu, birbirleriyle iletişime geçiyorlar mı duruma bakarsınız.
Bu kadına bir zaafı var gibi.AMİNN...bir kaç bişey daha bulsam , eğer gerçekten varsa bir şey allah gözümün önüne koysun inşallah...
Ağla, ben de çok kolay ağlarım. Bu seni direnemeyen, güçsüz biri yapmaz ki.
Aksine, duygularını derince ve rahatça yaşamayı başarabilen insanlar çok güçlüler.
Ağlayarak da anlatırsın=)
Sonuçta önemli olan sizin aranızdaki sevginin sağlamlığı. Bu sağlamlık varsa diğer şeyler hallolur. Bu sağlamlık yoksa da... Ne yapacağınızı o zaman o duruma göre düşünürsünüz.
Eger sonucta bosanacaksaniz sormayın asla.. Sakince sessizce izlemeye devam. Ama kusmeyin ki her sey yolunda sanarak rahat davranip silmesin görüşmeleri vs...eşim bi özel hastanede şoför olarak çalışıyor.Bir çok arkadaşını kız-erkek tanırım.Daha önce orda çaloşmış fakat hastaneden sonrasında ayrılmış bir bayan var.Sadece face de bir gün bu kızın mesajını gördüm 1 yıl önce falan telefonunu açarmısın konuşmam lazım gibi bir mesaj...eşim cvp falan yazmamış.Bende eşime konduramadığım için ne bileyim sorgulamadım.Bu arada eşimin face ine rahatlıkla girdiğimi eşim bilir şifreyi ben aldım zaten ona hiçte değiştirmez.Fakat bundan birkaç hafta önce telefonları değiştik onun telefonu interneti olmayan bir telefondu.Bende çalışmıyorum diye onun küçük telefonunu aldım.tabi whats up ı falan baştan o telefona kurduk...sim kartla telefonda kalan numaraları falan ayarladık ettik ben bundan birkaç gün sonra telefonunda kayıtlı bir erkek isminin whats up kişilerindeki profil fotoğrafının o bayan olduğunu farkettim yani telefonuna erkek ismi olarak kaydetmiş.Sonrasında sinirlendim ve o gün kızı eşimin face inden sildim.Bakalım silindiğini her ikisinden biri hemen farkedicekmi diye .. sildikten 2-3 gün sonra kızdan mesaj: ''hain ne siliyosun beni''....Eşim cevap vermemiş ama 15 dk sonra eklemiş tekrar.Sonra eşimin face ini,whats up ını ve görüşmelerini takibe aldım.Bu arada eşimin telefonunda REC GÖRÜŞME KAYDI programı yüklü.Kendiside biliyor ...Neyse ondan sonraki günlerde de kız yine facebookta yazmış: ''napıyon'' diye sadece... eşimde yine cvp yazmamış.Birkaç gün sonra akşam eve geldiğinde banyodayken telefonuna baktım hemen ....O erkek ismiyle kayıtlı bayan aşimi aramış bir öğle vakti 3,5 dk kadar konuşmuşlar...arama geçmişinde görünüyo ...ne konuşmışlar dinleyim diye rec görüşme kaydından dinleyim dedim sadece onunla olan konuşmayı silmiş.Başkalarıyla,benle olan görüşme kayıtları duruyo...sadece onunkini silmiş.Aklım almıyor neden erkek ismiyle kaydediyor...neden onunla telefondaki görüşmeleri siliyor..kız hain beni ne siliyosun dediğinde hemen geri ekliyor ve biz birbirimizle 10 gündür konuşmuyoruz...Bende o da kızın silindiğini anladığı andan beri ben onun suradına bakmıyorum o da ağzını açmıyor.Bilmiyorum bunları ona nasıl sorucam .Ya da şimdi hemen konuşmalımıyım...Biraz daha izlemelimiyim ,çok üzgünüm...
Bu kadına bir zaafı var gibi.
Ama ilişki boyutunda bişey var mı aralarında? Belirsiz.
Siz detay öğrenmeden de onu caydırabilirsiniz bana göre.. Plan yapın..
Utansın,pişmanlık hissetsin. İradesi devreye girer umarım..
Yolunda olmayan bişeyler olduğunu hissettiğinizi..Korkularınız olduğunu..Onu ne kadar çok sevdiğinizi.. Birbirinizi kaybederseniz ne kadar mutsuz olacağınızı falan anlatın..nasıl bir plan mesela..
Yolunda olmayan bişeyler olduğunu hissettiğinizi..Korkularınız olduğunu..Onu ne kadar çok sevdiğinizi.. Birbirinizi kaybederseniz ne kadar mutsuz olacağınızı falan anlatın..
Vicdanına hitap etmeye çalışın..
Yakınlaşın..
Belki kendine gelir..
Takipte olun ama her zaman.
Senin anlattıklarından yola cıkarak kesinlikle o kızla aralarında birsey var üstüne silmiş konustugunu rec görüşmesinde kalmasın diyeeşim bi özel hastanede şoför olarak çalışıyor.Bir çok arkadaşını kız-erkek tanırım.Daha önce orda çaloşmış fakat hastaneden sonrasında ayrılmış bir bayan var.Sadece face de bir gün bu kızın mesajını gördüm 1 yıl önce falan telefonunu açarmısın konuşmam lazım gibi bir mesaj...eşim cvp falan yazmamış.Bende eşime konduramadığım için ne bileyim sorgulamadım.Bu arada eşimin face ine rahatlıkla girdiğimi eşim bilir şifreyi ben aldım zaten ona hiçte değiştirmez.Fakat bundan birkaç hafta önce telefonları değiştik onun telefonu interneti olmayan bir telefondu.Bende çalışmıyorum diye onun küçük telefonunu aldım.tabi whats up ı falan baştan o telefona kurduk...sim kartla telefonda kalan numaraları falan ayarladık ettik ben bundan birkaç gün sonra telefonunda kayıtlı bir erkek isminin whats up kişilerindeki profil fotoğrafının o bayan olduğunu farkettim yani telefonuna erkek ismi olarak kaydetmiş.Sonrasında sinirlendim ve o gün kızı eşimin face inden sildim.Bakalım silindiğini her ikisinden biri hemen farkedicekmi diye .. sildikten 2-3 gün sonra kızdan mesaj: ''hain ne siliyosun beni''....Eşim cevap vermemiş ama 15 dk sonra eklemiş tekrar.Sonra eşimin face ini,whats up ını ve görüşmelerini takibe aldım.Bu arada eşimin telefonunda REC GÖRÜŞME KAYDI programı yüklü.Kendiside biliyor ...Neyse ondan sonraki günlerde de kız yine facebookta yazmış: ''napıyon'' diye sadece... eşimde yine cvp yazmamış.Birkaç gün sonra akşam eve geldiğinde banyodayken telefonuna baktım hemen ....O erkek ismiyle kayıtlı bayan aşimi aramış bir öğle vakti 3,5 dk kadar konuşmuşlar...arama geçmişinde görünüyo ...ne konuşmışlar dinleyim diye rec görüşme kaydından dinleyim dedim sadece onunla olan konuşmayı silmiş.Başkalarıyla,benle olan görüşme kayıtları duruyo...sadece onunkini silmiş.Aklım almıyor neden erkek ismiyle kaydediyor...neden onunla telefondaki görüşmeleri siliyor..kız hain beni ne siliyosun dediğinde hemen geri ekliyor ve biz birbirimizle 10 gündür konuşmuyoruz...Bende o da kızın silindiğini anladığı andan beri ben onun suradına bakmıyorum o da ağzını açmıyor.Bilmiyorum bunları ona nasıl sorucam .Ya da şimdi hemen konuşmalımıyım...Biraz daha izlemelimiyim ,çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?