- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
konuşma izle adam sonuna kadar inkar edereşim bi özel hastanede şoför olarak çalışıyor.Bir çok arkadaşını kız-erkek tanırım.Daha önce orda çaloşmış fakat hastaneden sonrasında ayrılmış bir bayan var.Sadece face de bir gün bu kızın mesajını gördüm 1 yıl önce falan telefonunu açarmısın konuşmam lazım gibi bir mesaj...eşim cvp falan yazmamış.Bende eşime konduramadığım için ne bileyim sorgulamadım.Bu arada eşimin face ine rahatlıkla girdiğimi eşim bilir şifreyi ben aldım zaten ona hiçte değiştirmez.Fakat bundan birkaç hafta önce telefonları değiştik onun telefonu interneti olmayan bir telefondu.Bende çalışmıyorum diye onun küçük telefonunu aldım.tabi whats up ı falan baştan o telefona kurduk...sim kartla telefonda kalan numaraları falan ayarladık ettik ben bundan birkaç gün sonra telefonunda kayıtlı bir erkek isminin whats up kişilerindeki profil fotoğrafının o bayan olduğunu farkettim yani telefonuna erkek ismi olarak kaydetmiş.Sonrasında sinirlendim ve o gün kızı eşimin face inden sildim.Bakalım silindiğini her ikisinden biri hemen farkedicekmi diye .. sildikten 2-3 gün sonra kızdan mesaj: ''hain ne siliyosun beni''....Eşim cevap vermemiş ama 15 dk sonra eklemiş tekrar.Sonra eşimin face ini,whats up ını ve görüşmelerini takibe aldım.Bu arada eşimin telefonunda REC GÖRÜŞME KAYDI programı yüklü.Kendiside biliyor ...Neyse ondan sonraki günlerde de kız yine facebookta yazmış: ''napıyon'' diye sadece... eşimde yine cvp yazmamış.Birkaç gün sonra akşam eve geldiğinde banyodayken telefonuna baktım hemen ....O erkek ismiyle kayıtlı bayan aşimi aramış bir öğle vakti 3,5 dk kadar konuşmuşlar...arama geçmişinde görünüyo ...ne konuşmışlar dinleyim diye rec görüşme kaydından dinleyim dedim sadece onunla olan konuşmayı silmiş.Başkalarıyla,benle olan görüşme kayıtları duruyo...sadece onunkini silmiş.Aklım almıyor neden erkek ismiyle kaydediyor...neden onunla telefondaki görüşmeleri siliyor..kız hain beni ne siliyosun dediğinde hemen geri ekliyor ve biz birbirimizle 10 gündür konuşmuyoruz...Bende o da kızın silindiğini anladığı andan beri ben onun suradına bakmıyorum o da ağzını açmıyor.Bilmiyorum bunları ona nasıl sorucam .Ya da şimdi hemen konuşmalımıyım...Biraz daha izlemelimiyim ,çok üzgünüm...
Eşine herseyyi sen yuklemissin akşam eve geldiğinde başka bir kayıt programı yükle kisayoluda başka dosyalara sakla bide fake hesap aç kızla iletişim kurmaya çalış
10 gündür içinde bu kaya ile yaşıyor musun?
O kaya ile başını ezmiştim kızı geri eklediği dk.
Canm şimdi program yüklendi ya önce kilit ekraninada yükleniyor ana sayfalarada kilit ekranindakine uzunca bas atıyorum ayarlara sürükle içine saklamış oluyorsun şöyle düşün pcde resmi saklamak için napiosun sürükleyip başka biseyin içine tasiyosunkısayolu ve başka dosyalar nasıl saklanıyor hiç yapmadım çünkü telefon elimde kısa bir zaman olcağı için çabucak halletmem lazım...böyle olursa süper olur ...o zaman nasıl silecek bir süre konuşmam sonra bişi yakalayınca ispat edicek birşeyim olsun ....sadece kendime değil ailesinede tabiki....
kısayolu ve başka dosyalar nasıl saklanıyor hiç yapmadım çünkü telefon elimde kısa bir zaman olcağı için çabucak halletmem lazım...böyle olursa süper olur ...o zaman nasıl silecek bir süre konuşmam sonra bişi yakalayınca ispat edicek birşeyim olsun ....sadece kendime değil ailesinede tabiki....
Bugün arkadaşımla bir konu hakkında konuştuk, bunu özellikle anlatmak istiyorum size.
Arkadaşımın yıllar önceki sevgilisi(18 yaşındaki) numarasını bulmuş, mesaj atmış.
Birkaç gün boyunca iş güç, ne yaptın ettin gibi muhabbet etmişler arkadaş olarak.
Sonra arkadaşım sosyal ortamda çocuğun fotoğraflarına bakarken evlendiğini görmüş.
Çocuğa bir ton hakaret yazmış.
Aralarında hiçbir şey olamayacağını bilmesine rağmen neden evli olduğunu gizlediğini, karısının neler düşüneceğini, hemen numarasını silmesi gerektiğini söylemiş.
Asla aralarında öyle eskiye dönük bir muhabbet yoktu ama, arkadaşım düştüğü durum için çok üzülmüş.
Eğer bu süreçte o çocuğun eşi mesajları görüyor olsaydı 'eski sevgilisi ile beni aldatıyor' derdi...
Bu sebeple size hemen 'aldatıyor' olarak nitelendirmeyin diyorum.
İyice araştırın, takipte kalın ve olayın yüzde yetmişine hakim olarak karşısına çıkın.
Konu sahibi son durum nedir? Programi yukleyebildiniz mi?
Peki bu aldatma degil mi?
Ya da aldatma olmasi icin illa karsimizdakinin cevap mi vermesi gerek?
Evet esi gorseydi ve aldatiliyorum diye dusunseydi, hakliydi.
Ki zaten bu yuzden tepki vermis arkadasiniz.
Konu sahibi yerinizde olsaydim, o konusmalari silmesi ve erkek olarak kaydetmesi benim icin yeterlidir, diye dusunurdum.
Esiniz cevap yazmamis da olsa gorunurde, o yazan hanim arkadas kendi kendine yazip duracak degil.
Allah yardimciniz olsun.
izliyorum şimdilik konuşmamak için zor tutuyorum kendimi o silinen görüşme kaydı lazım bana ama bulmam imkansız allahım öyle bir önüme koysun ki net delilleri kendini savunacak yada onu çok seven güvenen ailesinin bile onu savunacak bişeyi kalmasın istiyorum.....Ama şu an sorsam yada ailesine kadar yaysam kimse beni % 100 haklı görmez.Net bişi lazım bana kızın aslında face ni patlatmak istiyorum ama bu konuyla ilgilide bişi bilmiyorum
Eşinizin telefonundaki program nasil bişey ilk defa duydum nasil yüklediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?