EVLİYKEN ALDATILMAK

bence bi gün o yine duştayken falan hangi erkek ismiyle kaydetmişse o kadını hayatım sen duştayken x aradı arıcakmışsın de tepkisi ne olcak?

konuşma izle adam sonuna kadar inkar eder

ama şüphelerinde haklılık payın çok yüksek gibi duruyor.

10 gündür içinde bu kaya ile yaşıyor musun?
O kaya ile başını ezmiştim kızı geri eklediği dk.

Eşine herseyyi sen yuklemissin akşam eve geldiğinde başka bir kayıt programı yükle kisayoluda başka dosyalara sakla bide fake hesap aç kızla iletişim kurmaya çalış

kısayolu ve başka dosyalar nasıl saklanıyor hiç yapmadım çünkü telefon elimde kısa bir zaman olcağı için çabucak halletmem lazım...böyle olursa süper olur ...o zaman nasıl silecek bir süre konuşmam sonra bişi yakalayınca ispat edicek birşeyim olsun ....sadece kendime değil ailesinede tabiki....

10 gündür içinde bu kaya ile yaşıyor musun?
O kaya ile başını ezmiştim kızı geri eklediği dk.

çocuğum olmasa yada biraz maddiyatım olsa çalışıyor olsam çoktan konuşmuş yanlış anlaşılma olsa bile tek benden gizli bir şey yaptığı için bile bitirebilirdim,para yok,ailem destek değil ne maddi ne manevi,işim yok aylardır deli gibi aramama rağmen, kızım var ,onun psikolojisi vs.

Canm şimdi program yüklendi ya önce kilit ekraninada yükleniyor ana sayfalarada kilit ekranindakine uzunca bas atıyorum ayarlara sürükle içine saklamış oluyorsun şöyle düşün pcde resmi saklamak için napiosun sürükleyip başka biseyin içine tasiyosun

bi mail adresi al,butun dosyalari oraya kaydet bence

Ya telde ses kayidi appleri filan nedir bu ya bu kadar güvenmediginiz adamla neden evlenip bir de cocuk yapiyorsunuz anlamiyorum ki. Yazik size de cocugunuza da..

O şerefsiz kiz niye mesaj atiyor evli barkli kocaniza gebertmek lazim bunları evli erkek düşkünü disarda bi dolu bekar var

Erkek ismi ile kaybetmiş olması, konuşmanın silinmesi ve on günlük suskunluk... siz haklısınız gibi...

Sinir bozucu ama gayet acıkca aldatıyor görunuyor.Sen sorunca da zeytınyagı gıbı uste cıkıp bagırıp cagıracaktır.Sormadan detaylı kanıtları toplamanı ve yedeklemenı önerırım.sonra da plan yap ve bosanma davası ac,evden kov serefsızı de.

Arkadaşım iyice emin olana dek izle bencede ama bbelki de o kadın eşine asiliyor olabilir simdi diyeceksin ki o zaman face sine tekrar niye ekledi maalesef başkak kadınların ilgisi her evli erkegin hoşuna gider oda ilgisi kesilmesin diye yapmış olabilir bence sert bi çıkış yapma eğer koçan git gellerde ise iyice o kadının kollarına atarsin esini telefon konuşmasında da yine kadın ona asılmış olabilir ama esinde çok masum değil tabiki ne olursa olsun öyle mesajlar atan birini kendisinin silmesi gerekir ama yinede iyi niyetli olmak istiyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah düşüncelerin doğru cikmaz

Peki bu aldatma degil mi?
Ya da aldatma olmasi icin illa karsimizdakinin cevap mi vermesi gerek?
Evet esi gorseydi ve aldatiliyorum diye dusunseydi, hakliydi.
Ki zaten bu yuzden tepki vermis arkadasiniz.

Konu sahibi yerinizde olsaydim, o konusmalari silmesi ve erkek olarak kaydetmesi benim icin yeterlidir, diye dusunurdum.
Esiniz cevap yazmamis da olsa gorunurde, o yazan hanim arkadas kendi kendine yazip duracak degil.
Allah yardimciniz olsun.

izliyorum şimdilik konuşmamak için zor tutuyorum kendimi o silinen görüşme kaydı lazım bana ama bulmam imkansız allahım öyle bir önüme koysun ki net delilleri kendini savunacak yada onu çok seven güvenen ailesinin bile onu savunacak bişeyi kalmasın istiyorum.....Ama şu an sorsam yada ailesine kadar yaysam kimse beni % 100 haklı görmez.Net bişi lazım bana kızın aslında face ni patlatmak istiyorum ama bu konuyla ilgilide bişi bilmiyorum

Bu durumun aldatılma olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü adamın eşi ile arasındaki muhabbeti, ilişkisi ve durumu anlatıp anlatmadığıyla alakalı bir bilgimiz yok.
Ben burada sadece arkadışımın kandırıldığını düşünüyorum.
Aldatılmak, çoğu zaman eylemden öte, niyettir.
Anlattığım konumda iki kişinin de böyle bir niyeti olmamasına rağmen, erkeğin evli olduğunu dile getirmemesi olayı büyütmüştür.
Belki bildiğini, duyduğunu düşündü.
Belki tekrar görüşmek istiyordu.
Belki de eşine, eski okul arkadaşımla tekrar konuştum diye haber verdi.
Arkadaşımın başına gelen büyük bir olay sonrası, iyi dileklerini belirtmek istemiş adam.
Çünkü arkadaşımın hayatında biri olduğunu biliyordu, niyetinin bu olabileceğini zannetmiyorum.

Eşinizin telefonundaki program nasil bişey ilk defa duydum nasil yüklediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…