EVLİYKEN ALDATILMAK

arkadaşlar eşimle dayanamayıp dün gece konuştum.Tabi genel olarak ben suçlu oldum ama kendisi inkar ediyor.telefona erkek ismiyle onun kaydetmediğini rec görüşme kaydındanda gerçekten silmediğini falan söylüyor ama bu kadının havai bir kız biraz çatlak olduğunu herkesi öyle arayıp eski arkadaşlarını işyerini falan soruyormuş.Face ine tekrar eklemesindeki hatırı sordum,ya işte ne varki kendi sildiğini düşünüp (bir ara face deki bi çok kişiyi silmek için görüşmediklerini falan temizlik yapıyordu) öylesine tekrar eklediğini falan söylüyor.Çocuğunun üstüne yemin ediyor hiç bir şerefsizlik yapmadığını söylüyor.sen resti çekip ben rahatsız oluyorum ne arıyon yada eklemek istemiyorum gerek yok diceğine 3 dk onunla ne konuştun dedim,napıyon ne ediyon arkadaşlar nasıl vs...ve bu konuşma siliniyor.Bende ara şimdi o zaman kadını konuş bakalım ne tepki vercek dedim.Aramaya çekindi saat 30 falandı gece gece ne arayım falan dedi.yarın senin yanında ararım sende görürsün normal davrandığını dedi.Ben şimdi bugun arayatımmı onu ...Çünkü bugun evde telefonu önceden alıp ayarlama gibi şansı olmucak ama yarına bırakırsam önceden kadını ayarlayıp olayı belkide anlatıp benim rahatlamam için bişiler konuşmasını isteyebilir.Ama hissettiğim bişiler olduğu ... bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz..

Eşine herseyyi sen yuklemissin akşam eve geldiğinde başka bir kayıt programı yükle kisayoluda başka dosyalara sakla bide fake hesap aç kızla iletişim kurmaya çalış

Aklima tam bu geldi gezinirken bi baktim birazdn yazarim dediklerim kalemw dokulmus bile. 100% katiliyorum.

Konu sahibi esin rec oldugunu bildigi icin hemen siliyor tum konusmalari.
Baska bi program yukle, tum bildirimleri kapat eger varsa. Hadi olurya bazen basiriyla kaydedildi bilgileriniz diye bi yazi gecer tlefonda, snra olan sana olur.
Baska bi telefonda test et once bu programi.
Mesela o dedigin arkadasinin telefonunda.
Snra programlari duzenliyim ayagiyla bu prgrami en en derin yerlere sakla. Dosyanin icine dosya ac, snra o dosyanin icine tekrar bi dosya. Hatta en gereksiz yere koy bunu, resimlerin arasina, olabiliyorsa. Bilmiyorm tabi ismi degistirebilirmi programin ama eger olursa ismini zzz olarak degistir.boylelikle listenin en altina gelir alfabe siralamasindan dolayi.

Iste o zmn yakalarsin egerki bisy varsa.

Gecicen onlari.
Simdi zaten hersey planlanmistir 5 dkda.
Hersey bi tuvalte gidiyim diyip mesaj atmasiyla ayarlanir.
Karim bizden supeleniyor sunu sunu de der tamamdir. Evde olmasi fark etmez.
Hic aratma bosver.

Sen yine affetmis gibi yap ama takipte kal.

Yani görünen köy kılavuz istemez derler ayan beyan ortada gibi her şey
En iyi ihtimalle flört ediyorlar :/

Uygulama kilitleme programları oluyor. Applock diye bi program mesela. istediğiniz uygulamaya kilit koyuyosunuz. O telefon konuşmalarını kaydeden programa kilit koysanız silemez mesela.
Yada google playden uygulama gizleme programlarına bakabilirsiniz.

canım yazını okyunuca çok üzüldüm takip ediyorum aynı zamanda.eşin bence doğru birşey yapmıyor orası kesin.tahminimce kız eşine ilgi duyuyo eşinin de bu durum hoşuna gidiyo.şimdi telefon sende ama eşin numarayı ezbere biliyo ve bi şekilde haber vercek kız da eşin ne söylediyse onu yapcak eşine çok sert bi şekilde tepkini göstermelisin bence yoksa daha çok üzülceğin günler gelebilir inşallah eşin doğru yolu bulur.sen ne olursa olsun güçlü bi insansın annesin unutma

Allah yardımcın olsun ,
Karşına al otur konuş
Bağırıp çağırmak hiçbirşeyin çözümü değil ..
Bi açıklama yapsın , dinle ..
Evlilikler zor yapılır
Ama boşanmak herzaman kolaydır ..
Hele ortada çocuk varken..
Kendi kafanızda daha çok büyütür ve kendınıze zarar verirsiniz.
Karşınıza alın ve konusun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…