arkadaşlar eşimle dayanamayıp dün gece konuştum.Tabi genel olarak ben suçlu oldum ama kendisi inkar ediyor.telefona erkek ismiyle onun kaydetmediğini rec görüşme kaydındanda gerçekten silmediğini falan söylüyor ama bu kadının havai bir kız biraz çatlak olduğunu herkesi öyle arayıp eski arkadaşlarını işyerini falan soruyormuş.Face ine tekrar eklemesindeki hatırı sordum,ya işte ne varki kendi sildiğini düşünüp (bir ara face deki bi çok kişiyi silmek için görüşmediklerini falan temizlik yapıyordu) öylesine tekrar eklediğini falan söylüyor.Çocuğunun üstüne yemin ediyor hiç bir şerefsizlik yapmadığını söylüyor.sen resti çekip ben rahatsız oluyorum ne arıyon yada eklemek istemiyorum gerek yok diceğine 3 dk onunla ne konuştun dedim,napıyon ne ediyon arkadaşlar nasıl vs...ve bu konuşma siliniyor.Bende ara şimdi o zaman kadını konuş bakalım ne tepki vercek dedim.Aramaya çekindi saat
30 falandı gece gece ne arayım falan dedi.yarın senin yanında ararım sende görürsün normal davrandığını dedi.Ben şimdi bugun arayatımmı onu ...Çünkü bugun evde telefonu önceden alıp ayarlama gibi şansı olmucak ama yarına bırakırsam önceden kadını ayarlayıp olayı belkide anlatıp benim rahatlamam için bişiler konuşmasını isteyebilir.Ama hissettiğim bişiler olduğu ... bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz..