evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

cinsel anlamda kullanmak isiyodur seniaklinialirimsmile
kim ne yapsn evli,çocuklu kadını?
söylediğin kadar mutlu olsaydın o çocuktan hoşlanmazdn

Özellikle evli bayanlara yaklaşan erkekler var maalesef...
Çünkü amacı bir ilişkim olsun, her anlamda gönlüm hoş olsun,
Ama benimle evlenmeyi düşünmesin, benimle bir gelecek planlamasın.
Onun için hava hoş tabii, olan kadına yuvasına çoluk çocuğuna olur.
Ve emin ol kendi yuvanda bir problem çıktığında o arkasına bakmadan kaçacak,
Sana da diyecek ki "ben sana ümit verecek bir şey yaptım mı ? "
Arkadaşların dediğine katılıyorum, onunla muhatap olup da rahatsızlığını falan dile getirme, hal hareketlerinle belli et,
Ne münasebet der gibi davran,
Bu arada takkeyi önüne alıp evliliğinde eksik bulduğun, bu ilgiden hoşlanma sebeplerini de masaya yatır.
Kendi ilişkinin sorunlarını başka bir ilişkiyle kapatmaya çalışma asla...

arkadaşım kesinlikle işi bırakmalısın ikikere iki nasıl dört ederse bu nasıl deyişmesse senin de işi deyiştirmen şart eşine evladına sarılmalısın
öyle insanların amacları belli evli cocuklu bi kadını ne yapsın
valla ben 2 buçuk yıldır cocugum olsun diye ugraşıyorum sen bulmuşsun nakörlük edip elinden kacırma
beni ablamı kardeşmi diye nasıl kabul edersen artık sana bi tavsiye o işi kesinlikle bırak paraya ihtiyacın yoksa git evine cocuguna sarıl orda calıştıkca şeytana uyar seninde gönlün kayar

arkadaslar bende erkek ortamında çalışıyorum.benim bölümümde sadece bayan benim...daha 1 kere bile bana yan gözle bakan olmadı bu konuda bayanların biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.birde sunu anlamıyorum severek ve asık olarak evlenen bir insan nasıl oluyorda evliyken baskasını sevebiliyor....ben eşimden baska hiç kimseyi onu sevdiğim gibi sevememki....yanlışmı düşünüyorum arkadaslar...bence tavrını koy ve bu olayı kafandan at derim.başka bir erkek için evliliğini yıkmaya değmez .senin böyle düşünmen bile çok kötü......bence sende o adamdan hoşlanmaya baslamıssın.bence bu bile eşini aldatmadır.sen eşinle otururkken onunla sohbet ederken o adam olacak aklında demi....böyle yaparakta eşini aldatmış olursun.

güzel bir aile kurmussunuz kiymetini bileceginiz yerde böyle seylere kafa yoruyosunuz
üstelik esinize karsi sevgi noksanligi bile yokmus ben böyle kadinlari anlamiyorum

Ne kadar sorunum yok desenizde bence evliliğinizde bi sorun var , evlilik hayatınız rutinleşmiş olabilir bu bile sorundur..

sakıncalı bir durum işi bıakma imkanınız varsa bırakını yoksade tavrınızı koyunuz oda olmazsa napalım artık

Güzelim bende böyle birsey yasamistim bundan bes sene önce. Isyerinde bir genc vardi, bekardi ve benle cok ilgileniyordu, bahaneler uydurup yanima gelip birseyler soruyordu, türkiyeye gidip geldiginde bana sevdigim icin yiyecek birseyler getirmisti vs.
Ilk önce anlamamistim, sonra bana bakislarini görünce böyle asik asik gibi bakiyordu anladim, ve esimlede evde problemlerim vardi, onun benimle ilgilenmesi hosuma gitmeye basladi, hatta kendime demistimki: Daha gencim, cocugumda yok, bosanirim onla evlenirim diye. Geceleri kac kez kalkip düsündügümü hatirliyorum, genc böyle abdestli namazli biriydi, yani benden tek cinsellik isteyecegi aklimin ucundan bile gecmedi, öyle bir hareketide olmadi zaten. Sanki ben evli degilmisim gibi davraniyordu hep, is yerinde konusurken hic esimi falan sormuyordu. Özel konular zaten hic konusmuyorduk, hangi kitabi okudun vs gibi seyler en özel konustuklarimizdi.
Sonra cok düsündüm düsündüm, dedimki kizim sen bosanmak icinmi evlendin. Onlan evlensen ne olacak, sanki onla hep mutlu mesutmu yasayacaksin,hicmi problem olmuyacak. Ama esime karsi bir sogukluk hissetmeye baslamistim. Yemin ederim okadari cok dua ettimki, allahim beni günah islemekten kurtar, allahim bu hisleri icimden cikar, esimle problemlerimi nasil hallederim diye ugrasmaya basladim, kitaplar okudum, is yerinde gence karsi daha mesafeli davranmaya basladim, tam zamaninda ise gitmeye basladim, biter bitmez hemen kaciyordum. Isi birakacak durumda degildim cünki, paraya ihtiyacim vardi, zaten esimlede maddi anlamda problemler oldugu icin sorun yasiyorduk. Sonra bir kac hafta sadece sonra is yerinden ayrilirken karsima cikti birden pat diye, elinde bagulla bu genc, ben baska bir ülkeye gidiyorum temelli olarak dedi, vedalasmak istedim dedi. Tokalastik, ilk ve son kez ve hayatimdan cikti gitti. Ilk önce eksikligini hissettim, benle ilginen biri birden bire yok olmustu. Ama simdi diyorumki nekadari cahilmisim ozamanlari, Allah korumus gercekten. Esimlede cok mutluyum simdi, problemler olsa bile aklimin ucundan bile baskasi gecmiyor artik. Ama insan öyle bir bosluga düsebiliyor demek, önemli olan kimseye zarar vermeden kurtulmak. Belki gercekten is yerinden ayrilman en iyisi olacak, gözden irak gönülden irak sonucta. Allah yardimcin olsun

nasıl izin verirsin aklını karıştırmasına ufacık oğluna acı sakın uzak dur yazık etme yuvana

arkadaşım ben anlamıyorum sizi asla yadırgamıyorum ama eşinizi severken nasıl başka birinden hoşlanabilir insan demekki eşinizi sevmiyorsunuz evliliğinizi gözden geçirin yazık yavrunuz da varmış bakın ne kadar güzel sakın heyecana kapılıp yanlış bişey yapmayın ayrıca tavrınızı koyun kesinlikle konuşarak değil ama allah şaşırtmasın ne diyeyim hakkınızda hayırlısı

bir kalbe iki kişi sığmaz. sevmek bütünlük ister. tüm yüreğinizle ve tüm olumsuzluklarını bilerek ve kabullenerek kendinizi ondan başkasıyla düşünmüyorsanız seviyorsunuz demektir. aklım karıştı başım döndü benimle ilgilendi. ilgiye muhtaç mısınız bu derece? eşinizle daha çok vakit geçirin , güzel anlar yaşayın ve yaşatın sevginizi keşfedin ama ben gerçek sevginin her türlü sınavdan geçeceğine inanırım da kalbe başkası girme durumu gerçek sevginin olmadığının ispatıdır. bu benim fikrim elbette başka bir arkadaş kendisinin de başına geldiğini ve atlattığını yazmış meyletmekle de ilgili sanırım bu. o izin vermemiş en iyisini yapmış.

bunu yaşayıp son anda paçayı kurtarabildiğiniz için sevindim :) Allah dahada mutlu etsin sizi eşinizle beraber.

işyerlerinde bu tür sorunlarla hep karşılaşıyoruz maalesef. ben hemen mesafeyi koyuyorum iş gereği konuşmam gerekse bile sadece iş konuşup slm bile evrmiyorum öylelerine. mutlu yuvanı yıkmaya çalışan çok kişi olacak hayatında ama onlara sakın fırsat verme. birde biriryle sammi olsan dedikodunu çıkartırlar çok dikkat etmelisin. bu tür erkekelr zaten emeline ulaşana kadar öyle davranırlar unutma bunu. ben bekarken bana sahip olmak için neler yapmadılar ki anlatamam ama ulaşamayıncada ne iftiralar attılar. yinede yılmadım. sen mesafeyi koyarsan bir daha yaklaşacağını sanmıyorum.

saol çok kararlıyım bende sabahtan beri okuyorum gelen tüm mesajları bugün tek günaydın ve bir evrak işi hariç muhatap olmadım kendisiyle ve böylede devam etmek istiyorum bende çok dua ediyorum sen beni doğru yoldan çıkarma rabbim diye

hislerle ilgili konularda böyle bişi nasıl olur diyemez kimse..insanız ve duygularımız bizden bağımsız hareket ediyo..bu durumda devreye bedenen engel koymak giriyo duruma..kendini bu konuda engellemeli görmezden gelmeye çalışmalısın tatlım..

bencede yazık etme derim öyle kocaya bu yapılmaz hem seni sevyorda bende bunu anlamıyorum bende kocişimi cok seviyorum ondan baskasından hoşlanmak neymiş baskasına bakmam bile:umursamaz:

hem günah..

Bir an boşlukda yalnız kendizi böyle hissetmiş olabilir ve sizinle ilgilenmesi ilginizi çekmiş olabilir..
Yani eşinizin size göstermediği ilgiyi o insan gçstermiştir muhtemelen ama sakın! bi anlık heves için yuvanızı yıkmayın derim..
Kendinizi kontrol edin siz bi anlık boşluktasınız ve düşündüğünüz çok yanlış
Beyninizi başka şeylerle yoğunlaştırın.. oğlunuzu düşünün.. akşam eve gidice şunları yapıcam gibi gibi
başka şeyler düşünün sadece bir heves.. ve sonrası pişmanlık..
Mutluluklar..

vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…