evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

bu ilginin seni şımartmasına izin verme,mesafe koy,kendini geri çek.diğer insanlar gibi davranmasını sağla.
merak ettim daha önce soruldu mu bilmiyorum ama,ikinizin arasındaki bu etkileşimi farkeden var mı diğer çalışanlar arasında.??????????

tavır bile koyma ve sanki öyle birisi hiç yokmuş gibi çalışmana devam et eğer başaramayacaksan bunu o işten ayrıl derim, iyi bir eş ve daha da önemlisi bir çocuğa sahipsin, Rabbimin verdiği bu güzelliklere ne kadar şükretsen az

Sakin duygulariniza yenilmeyin, esim beni cok seviyor ve bi cocugum var yazmissiniz: kimse icin degmez bu mutlulugu bozmaya!!

bi arkadasta kendini görmezden gelin fln yazmis bazi erkekler böyle yapilinca daha bi kosarlar pesinden, konusun diyemiycem belkide normal arkadas olarak kendini size yakin hissediyor olaiblir, isin ucunda rezil olmakta var adama düs yakamdan derseniz ..

Eger baska bir is bulabiliyorsaniz bunuda bosverin ya hic birsy aileden önemli olamaz isinizi birakin kendinize baska bir is yeri arayin ve belkide evliliginizde bir kac eksik var bunlarin üzerine kafanizi yorun (

geri dönüşü olmayan bir yola girme derim. Benim ailem babamın baska birinden hoslanması üstüne yıkıldı ve hic bi zaman ailem olmadı. ayrıldıklarında 6 yasındaydım ve hic bi zamn aile kavramım olmadı. Çocugunu düsün derim. Ben öyle depresyonlar öyle travmalar yasadımki son 3-4 yılda toprladım kendimi.

Oooo senin baştan gönlün kaymış nasıl izin verebilirsinki böyle birşeye bana bir adam o şekilde yapmaya cesaret bile demez fırsat vermem hee cesaret etti diyelim eşimle konuşurum ona söylerim birde hoş biri demişsiniz o insan için utanmıyormusunuz acaba eşine ve evladına baktığında sarıldığında olcak şey değil doğrusu

yazık edersin hayatına herşeye,şeytan günahı süsler püsler çok çekiçi ve güzel gösterir ama bir bulaştın mı içinden çıkmaya çalışırsın çalıştıkça daha da batarsın o bataklığa.çocuğun,seni seven bir eşin ve huzurlu namuslu şerefli bir hayatın var,yazıktır be bacım etmeyin gözünüzü seveyim iki dünyanızı da yakmayın...

evli olduğunu bildiği halde sana kur yapıyosa zaten o da sağlam ayakkabı değil bence, bu tür insanlar heyecan ararlar hep evliliğin zamanla getirdiği monotonluktan sıkılan bazı hanımlarda bu heyecana kapılmaya çok meyiilidir. aman diyim nolur sakın kapılma böyle şeylere en fazla1-2 aylık sürecel bi serüven bu ondan sonra çocunu kendini ve eşini mahcup etmiş olmanın vicdan azabıyla başbaşa kalıcaksın. yanlış böyle şeyler.. şart değise çalışman işten ayrıl bence yada ona net bi tavır koymalısın, anlasın senden ona fayda olmıcağını. sana kendi başımdan geçen bi olayı anlatayım;
evlenmeden önce çalıştığım şirkette başka bir departmanın müdürü (yakışıklı karizmatik bi adam ) bana sürekli iltifatlarda bulunuyodu, ben ilk başlarda anlamamazlıktan gelip geçiştirdim hep sonra daha bi üstüme düşer oldu. yani ondan telefonla bişey isteiğimde "sen iste yeterki vermezmyim" gibilerinden sözler söylemeye başladı. baktım böyle olmıcak. gittim kendi müdürüme söyledim. kadın olduğu için müdürüm biraz da ondan cesaret aldım.
rahatsız oluyorum ondan lütfen onunla muhatap olunması gerekjen işleri bana vermeyin dedim o da anlayışla karşıladı. bende gördüğüm yerde selam sabah vermedim. konuşmadım yüzüne bakmadım ada ümidi kesdi aradan nzaman geçti işyeirinden başka bi kıza sarkıntık ettiğini duydum..üstelik kızda evli ve 1 kız çocuğu annesi.
yani bu tipler için hiç fark etmiyo evli bekar ben o zaman onun iltifatlarına yakışıklılığına kansaydım büyük bi ihtimalle her gün boynuzlanıcaktım yada 1 kaç ay sonra yüz üstü bırakılıcaktım. lütfen kanma bun lara.. çok uzattım neyseee.....

Son düzenleme:
benim işim olmaz böyle şeylerle
insan evliyse çoçugu varsa yapmamalı
hani boşanır ayrıdır ozaman farklı
sana yapılsa hoşuna gidermi

aynen katliyorum

evet ona pas vermis olacak onunla muhatap olmamak lazim hatta ben olsam kocama söylerdim beni rahatsiz ediyor diye oda beni korurdu:asigim:

evli kadınlara asılan erkekler iğrenç bence,çok alçaklar.ben evlendiğim zaman artık kimse bana asılmaz evli diye saygı duyarlar diye düşünüyorum ama malesef işin aslı hiç de öyle değilmiş.evlendikten sonra çalıştığım yerlerde daha fazla asılmaya başladı erkekler.evli nasılsa başıma bela olmaz yatar kalkar sallarım düşüncesi oluyor sanırım.üstelik bunu özelde de devlet kurumunda da yaşadım.lmaz:bekarken daha rahattım diyebilirim.memlekette sapık çok.bu durumda kadın kendini bilecek ha yakışıklıdır çok kibardır bilmem ne sonuçta o evli bir kadına asılan erkek ki ondan her türlü pislik beklenir.
üstelik evliliğimde mutluyuum,kocam iyi bir insan diyen bir kadın asla böyle bir şey yapmamalı.ama kocası çok kötüdür kadına huzur vermiyordur,sevgi vermiyordur,hayatını kabusa çeviriyordur yine haklı olamaz ama o kadının zaten psikolojisi çökmüş olacağı için hataya düşmesi kolaylaşır ve biraz daha hak verilir olablir.ama sizin hayatınız yolundayken böyle bir şeye kalkışmanız mide bulandırıcı ve alçakça olur.

eşini seven bir insanın aklı hemen neden karışır,bence tavrınızı koyun nedemek ya bekar olsun evli erkek olsun benim evli olduğumu bildiği halde bana yaklaşacak.o an yüzüne tokat gibi neyapmaya çalıştığını sorarım.taviz vermeyin tavizden taviz doğar.eğer eşinizide gerçekten seviyosanız aklınız karışmaz korkmayın

Nette bir erkekler kulübüne eşimiz ''ben iş yerindeki genç bekar bir bayandan hoşlanıyorum çünkü bana karşı ilgisi var;acaba bu normal mi '' diye sormuş olsa...

Konu sahibi ilk mesajlardan itibaren ''sağolun kızlar gözümü açtınız,yazdıklarınızdan sonra tavır koyacağım'' demişsiniz ya;

Şurada klavye başında sallasaydık bir çoğumuz ''olur ya neden olmasın,gönül bu..Bir de hep erkekler mi yapacak diye gaz verseydik???''...Yapmayın ya evlilik,birde çocuk sonra ama ama ama çok hoştu hem benimlede ilgiliydi aklım karıştı,sonra bizim kızlar(tanımadığınız biz)bana sakın ha bu çok yanlış deyince aklım biranda başıma geldi.

Ben bu kadar çabuk gözünüzün gerçekleri gördüğüne inanmadığım için tavırla yazıyorum.Çünkü siz beğenilmenin büyüsüne kapılmışsınız.
Çoğu cevap tavır koy,bu şekilde yaklaşmasına izin verme vs gibi olmuş.Ama bu bayan iş yerinde birinin tacizlerinden rahatsız olup konu açmamış düpedüz ben hoşlanıyorum bu normal mi demiş.Değil arkadaşım hiçte değil?
Olur olduğu zaman evlilik biter.Hem evlilik hem başkasından hoşlanıyorum o da bana kur yapıyor ol-maz!
Ha birde rutinlikten bahsedilmiş,evliliğin rutinleşmiştir o yüzden arayışa geçmişsindir denilmiş ya...
Hadi bir bakalım aynaya biz evli bayanlar eşlerimize çoluk çocuk telaşında,iş stresinde ne kadar rutin bir hayat sunuyoruz ve onlarda bize benzer hayat koşuşturmacasında aynı şekilde.
O zaman herkesin evliliği rutin,herkesin etrafına bakıp bana kim bakıyor deme hakkı var.Arayan bulur kendine bakan gözü!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…