Evliyken Başkasına aşık oldum

Konu bana direkt yalan geldi ya.
Hani her şey tamamdi ama başkasina asik oldum desem hemen tamam diyip boşanir kismi bana inandirici gelmedi tabi ki vurmali kirmali, dövmeli demiyorum ama öyle bir dunya yok yani tamam diyip sakince her şeyi de birakarak boşanacak filan...

Hayir sakaysa hoş değil gerçekse linclenmeye mi geldin anlamadim

Aşk gecici bir duygu ve yanilsama bence. Geçer gider iletisim olmazsa aldatma olmaz diyor psikologlar. İletisim olmadiysa unutun gitsin sonra cok pisman olur hayatinizin hatasini yaparsiniz. Bu devirde oyle es zor bulunur

Adamı hemen boşa ki aklı başında bir kadın kapsın.
O kadar övmüşsün ki gerçek olabilitesi yok. Araya bir iki falso sıkıştırsan yutan olurdu.

Muhtemelen erkek üyesiniz

Bosanin eşinize saygısızlik yapmayın daha fazla

Bay mükemmel le evlenip sıkıldın demek ki.
Bence bu tip adamlar şımartiyor eşlerini.
Aslında simaricaj bir durum da yok adam normal yani sadece sana değil başka biriyle evli de olsa aynı olurdu.
Keramet sende değil yanı.
Bunu ilerde anlardan çok pişman olursun.
Öküze tapar bizim kadınlarımız.
Zaten o yüzden de erkekler iyice okuzlesti

Tek cümle: Size rahatlık batmış.

Yok ya var öyle tipler.
Bende olsam mesela başkasına aşık oldum dese adam tamam derim ayrılırım üzülürüm ağlarım ama gururum ağır basar .
Oda benim erkek versiyonun olabilir.
Dramaya bağlamaya gerek yok kendi kaybeder

Yaşadığınız şey aşk değil rutin hayatınızdan sıkılıp geçici heyecan arayışı ve etkileşimdir.
İnsan bazen elinde olmadan bu tür duygu durumlarına girebilir bu suç değil.
Suç olan bunu gerçeğe taşımaktır.
İnsanız neticede sürekli bir şeylerle sınanıyoruz ama doğru olanı seçmek bizim elimizde.
Kendinize bunun yanlış olduğunu sürekli telkin edin ve mümkün olduğunca karşıdaki kişiden uzak durun.
Eşinize daha çok sarılın, muhtemelen biraz zaman sonra geçecektir.
Umarım yanlışa düşmeden kurtulursunuz.

Ben de oturup nolur gitme diye yalvarmam, drama değil mevzu insan hiç mi öfkelenmez. Ne ara baskasina aşik oldu mesela benimle evliyken flortlesti mi ne yaptiysa artik diye dusunurum.
Öyle benim sayemde kenara yigdigi paralari birakip tamam diyip gitmem. Söke söke yarisini alirdim.

Mahkemede görüşürüz zaten orası ayrı konu.
Ama oraya kadar pusuya yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…