- 16 Haziran 2011
- 16.064
- 70.110
- 798
Aşık olmadım ama cok seviyorum derken??
Buda olayı hafifletmenin yeni yolumu.
Insallah boşanirsinizda adam sizden kurtulur!
Kocamı kesinlikle aldatmam ama inanın bilerek ve isteyerek olmadı ama onun gibi mukkemel bir adamı kaybermek istemiyorum
5 dakika sürmez kaparlar anlatigi dogrusaKonu sahibine rica etsek şimdi boşanmasa benim daha soyadı falan değişmedi
Gücenirim haber etmezse5 dakika sürmez kaparlar anlatigi dogrusa
Şimdi birkaç gün sonra der kocamı seviyom öyle haber verir şıp sevdiGücenirim haber etmezse
Biz şimdi böyle yorum yazdık ya değerlenir kocasıŞimdi birkaç gün sonra der kocamı seviyom öyle haber verir şıp sevdi
Allah aşkına nasıl aşık oldunuz tanimadiginiz adama tipine mi vuruldunuz anlayamadim. Esinizi sevmiyorsunuz o cok belli adam size deger verdikce resmen siz disarda aramaya baslamissiniz sevgiyi aşkı. Sonra esiniz gibi adamlar sizin gibi biriyle karsilasip iliskisi bitince bir sonra gelen kadına kök söktürüyor zamanında iyilik yaptim da ne oldu diye. Saka gibisiniz konunuza hic inanamiyorum. Sizi esiniz gibi bir adam mutlu edemediyse bu dünyada kimse mutlu edemez siz mutlu olamazsınız yüzde yüz pisman olacaksiniz biten evliliginiz icin. Üzgünüm ama durum buAşık olduğum adamı 4 5 defa gordum tanımıyorum nasıl biri olduğunu
Zaten kuzu tabi akıllanırsaBiz şimdi böyle yorum yazdık ya değerlenir kocası
Zaten böyle bir düşüncesi var evliliği bitmiştir kafasında bitirmiş başkasını düşünüyorAllah aşkına nasıl aşık oldunuz tanimadiginiz adama tipine mi vuruldunuz anlayamadim. Esinizi sevmiyorsunuz o cok belli adam size deger verdikce resmen siz disarda aramaya baslamissiniz sevgiyi aşkı. Sonra esiniz gibi adamlar sizin gibi biriyle karsilasip iliskisi bitince bir sonra gelen kadına kök söktürüyor zamanında iyilik yaptim da ne oldu diye. Saka gibisiniz konunuza hic inanamiyorum. Sizi esiniz gibi bir adam mutlu edemediyse bu dünyada kimse mutlu edemez siz mutlu olamazsınız yüzde yüz pisman olacaksiniz biten evliliginiz icin. Üzgünüm ama durum bu
fake konu ama yine de cevabı yazayım,
size rahat batmış, boşa dememişler deveye diken insana scan yaranır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?