Evliyken Başkasına aşık oldum

Neden fake bir konu açayım hanfendi elime ne geçeçek ben sadece bi anlık kafa karışklığı geçip gidermi aynı şeyleri yaşayan varsa yol gostersin diye konu açtım

Ben istediğinizden farklı bir yol göstereyim.

Eşinizden anlaşmalı olarak en kısa sürede ayrılın.

Eşinizin fiziksel özelliklerini de içeren özgeçmişini ve iletişim bilgilerini de ; sitenin bekarları için konunuza iliştiriverin.

Hem eşinize hem bekarlara giderayak bir sevabınız dokunmuş olur.

Evet kesin aşık olduğunuz insan serserini tekidir. Bu adam size 3 gömlek fazla zaten. Boşan acilinden...

Yanlış anlaşıldım galiba benim kocamı aldatmak gibi bir niyetim yok ama vicdanım susmuyor kensi 2 saat sonra gelecek konuyu ona acsammı acmasammı geçiçi bir hevesmidir gecermi emin değilim

Aklınız başkasına kayıyorsa , eşiniz yanınızdayken düşündüğünüz başkasıysa; icraate geçilmese dahi ayrılmak yapılabilecek en güzel harekettir.

Evet bana gorede bu yaptığım aldatma işte bi anlık heycanmı ondan emin değilim evliğim kotu olsa direk boşanırdım

Eşinizi gerçekten seviyor musunuz ? Yazdığınıza bakarak , bu evliliğin size sağladığı imkanları seviyor gibi duruyorsunuz.

Eşinin kredi kartına bağlı ek kart kullanıyordur. Adam maaş alınca , adamdan nakit olarak harçlıkta istiyor herhalde.

Millet böyle koca arıyor bulan da kıymet bilmiyor. Kıymet bilmeyeceksiniz neden rezervasyon yaptırdınız ay darlandım.

Allah aşkına boşanın adam kurtulsun sizden , bence daha iyilerine layık...

geçiçi hevestir o tanımadığınız adamla sevişirseniz geçer bence bir ortam ayarlayıp sevişin bence sonra tekrar düşünürsünüz gerçekten aşıkmısınız aşıksanız boşanırsınız değilseniz kocanızz siz ve kocanızın boynuzları yaşar gidersiniz yatarken dikkat edin kapılarıda genişlertin boynuzlar takılmasın

Konu ve olaylar gerçekse , bu kadar iyi bir adam 180 derece dönmez özünden.

Bezdum da bezdum.. delirdinizmi siz aklinizla hicmi araniz yok ben anlamiyorum biriyle evliyken bir insan baskasina nasil asik olabiliyor bu nasil bir ozellik arkadas... bosan git adamin basini belaya sokma bari. Adamin bi kanatlari eksik Allahtan belanizimi istiyorsunuz sanirim istiyorsun

Bir şey derdim ama senin gibi birisi için engel yiyemicem.....

La havle yaa. Tez zaman da boşan. Adam hayatına baksın. Senden kurtulduğu için adak falan kessin hatta. Yazık ya nasıl adamlar ziyan oluyor böyle anlamıyorum

Eşinize üzüldüm ya. Çoğu kadının hayali ve Türk erkeği standartlarına hiç uymuyor. Kimse kusursuz değil derler sizin ki kusursuzmuş belli ki. Ama işte hayat acı gerçeklerle dolu :)

İyi insanların şansı hiç yok ...niye ya niyeeeee herşey güzel giderken?eşiniz hakkında saydığınız özelliklerin çoğu kimsede yok,eşinizi hak etmiyorsunuz bence hayatında çıkın,siz zaten eşinizi aldatiyorsunuz... baska bir erkeği hayal ederek adamı enayi yerine koymak,siz heyecan (sıze hakaret edecek aldatacak, şiddet uygulanacak,sömürecek) birini istiyorsunuz... etrafta çok,bulmuşsunuz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…