Evliyken Başkasına aşık oldum

Tanimiyo tanimadigi adama asik olmus.kocasinida 4 5 kez gordugu insana degisiyor..cok tehlikeli bir insan tipi.allah eslerimizi boyle tiplerden uzak tutsun

Kocamı kesinlikle aldatmam ama inanın bilerek ve isteyerek olmadı ama onun gibi mukkemel bir adamı kaybermek istemiyorum
Bihter böyle bir durumda behlule demişti ki "hem amcanın imkanlarından faydalan hem de benimle oyalan Yok öyle". Eşinizi kendinizden kurtarın.

Yanlış anlaşıldım galiba benim kocamı aldatmak gibi bir niyetim yok ama vicdanım susmuyor kensi 2 saat sonra gelecek konuyu ona acsammı acmasammı geçiçi bir hevesmidir gecermi emin değilim
Tanımadığınız bir adamın dış görünüşünden etkilenmişsiniz belli ki. Tanısanız belki kalıcı olur ama geçici duruyor. Bunu kalkıp da eşinize söylerseniz topuğunuza sıkmış olursunuz.

Etkilendiğiniz kişiyle irtibat kurmayın. Bağlanabilirsiniz yoksa. Eşiniz madem iyiymiş. Onu kaybettiğinizde neleri kaybedeceğinizi düşünün. Aranızda sıkı bağ yoksa da güçlendirmeye bakın. Etrafınızdaki yön şaşırtıcılara odaklanmayın.

Acilen aklini basina topla. Elindeki esinin kiymetini bil. Su anda ask zannettigin kendini kandirmaktan baska birsey degil. Esine odaklan. Insallah yalnis adimlarda bulunmamissindir. Aldattiysan bari serefinle sorun cikarmadan ayril. En adil olan o olur cünkü

Arkadaşın kendi söyleyemediklerini burda söylesinler diye tavsiye etmiş sanırım belki de gizli bir nick le sayıp saydırmıştır rahatça

Siz iflah olmazsınız

Üfff kendinize gelin ve elimizdeki hazinenin farkına varın yoksa başkaları havada kapar yeminle
Adama eski yok sanki.

Robot süpürgeniz yok mu
Ben bitek oraya takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…