- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
10dakika sürmezTamam tatlım . Hemen kocanı boşa ve bdv de sağ köşeye bırakıver. 10 dk sonra yerinde yeller eser zaten ahahah
Ben yazsam eşimi böyle bir adam yaşıyor mu dünyada dersinizKocani o kadar övmüşsun ki konuya hiç inanmadım
Böyle adamlar nerde deriz bizde hep,biri sizdeymiş.Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
Ahahahahshaaha ay harikaKoca değildir o cindir. Üç harflilere karışmışsınız. Felak nas okuyup evin her yerine üfleyin, gider o. Sonra aşık olduğunuz insanla evlenirsiniz. İnsan kılığına girmiş bir de münasebetsiz.
Koca değildir o cindir. Üç harflilere karışmışsınız. Felak nas okuyup evin her yerine üfleyin, gider o. Sonra aşık olduğunuz insanla evlenirsiniz. İnsan kılığına girmiş bir de münasebetsiz.
Bayadır yoktun ama dönüşün muhteşem olmuş. Maşallah yine formundasın idrak
Durduramadım kendimi, Allah var konular da güzeldi aksks
Kız 5 dakika sürmez10dakika sürmez
Aynı konuyu farklı isimlerle daha kaç kere açacaksın? Normal bir davranış değil. Yardım al.Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
Muhtemelen evli bile değilsin. Hadi bugün de oynadın, güldün, eğlendin. Yarın farklı isimle yine gelirsin. Yine de dediğim gibi normal değilsin, yardım almalısın. Toplumda kimlerle yaşıyoruz yaKocamı kesinlikle aldatmam ama inanın bilerek ve isteyerek olmadı ama onun gibi mukkemel bir adamı kaybermek istemiyorum
Yuh ya rahatlık batti derler ya sizinkide ondan bu durumda siz eşinizi kaybetmiş olursunuz..Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
Konu sahibine rica etsek şimdi boşanmasa benim daha soyadı falan değişmediKız 5 dakika sürmez
ben anlattığınız gibi erkeğin Türkiye sınırları içinde hatta dünyada bulunduğuna inanmıyorum, o olsa olsa gılman olur, onu da cennette görürüzYok fake değilim ama ya gecici bir şey için yuvamı yıkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?