- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
2 sezonluk dizi çıkar bu yaşananlardanAblam kendisi yakalanmadan itiraf etmiş enişteme. Kadın beni tehdit ediyor demiş. Kadın açığa çıkmadan önce buradan tasinacaksin yoksa herkese eşine ailene söylerim diyor. Ablam tehdit olunca enişteme anlatıyor olayı.
Kadın konusma SS lerini bulmuş falan. Eniştem göster diyor yok gosteremem diyor. Ama herhalde bu yalan çünkü elinde olsa mutlaka gösterirdi.
Sonra kadını arıyorlar eniştem küfür ediyor adama da karısına da baya. Ablamin bir tanidigi Silahlı adam gönderip adamı aldırıyor evinden.
küfür etti adam ve karısına. Eşyalarını topladı gidecekti dondurduler. Şu an iyiler.Enişten naptı?
Valla yine adam gitmiş merhameti varmış. helal olsun, öpün başınıza koyun.ben olsam kolundan tuttuğum gibi çıplak ayak sokağa atardım. Ağlamış da yalvarmis da timsah gözyaşları hep.Hayır karşı tarafın da 2, çocuğu var ablamın da 2. Eniştem valizi falan almış gidiyormuş ablam yalvar yakar günlerce ağlamış. Arkadaşları öyle. Vs...
Öyle döndürmüş eve.
Evet gerçekten öyle.2 sezonluk dizi çıkar bu yaşananlardan
Adam aldatsa ablası hesap sorsa senin bana hesap sormaya hakkın yok sen de bunları bunları yapmıştın dese tek kelime edemez. Ne üzücü.Valla yine adam gitmiş merhameti varmış. helal olsun, öpün başınıza koyun.ben olsam kolundan tuttuğum gibi çıplak ayak sokağa atardım. Ağlamış da yalvarmis da timsah gözyaşları hep.
senin yerinde olsam ablamla arama mesafe koyarım. Böyle kalitesiz abla olmasa da olur. Ha bu arada adam affetmenin bedeli olarak hergun ablani farklı kişilerle aldatabilir ve ablan da susmak zorunda kalabilir.
Çok haklisin. Ben de Bayram seyran haricinde görüşmüyorum zaten. İnsan nefes aldığına benzermis. Aynı ortamda nefes almak bile beni geriyor. Duramıyorum.Valla yine adam gitmiş merhameti varmış. helal olsun, öpün başınıza koyun.ben olsam kolundan tuttuğum gibi çıplak ayak sokağa atardım. Ağlamış da yalvarmis da timsah gözyaşları hep.
senin yerinde olsam ablamla arama mesafe koyarım. Böyle kalitesiz abla olmasa da olur. Ha bu arada adam affetmenin bedeli olarak hergun ablani farklı kişilerle aldatabilir ve ablan da susmak zorunda kalabilir.
Eniştem düşkün görünüyor ablama. Aldatacagini zannetmiyorum. Çok mutlu görünüyorlar.Adam aldatsa ablası hesap sorsa senin bana hesap sormaya hakkın yok sen de bunları bunları yapmıştın dese tek kelime edemez. Ne üzücü.
Hiç valla.Gözünün ustunde neden kas var dese bile bir şey diyemez.Adam aldatsa ablası hesap sorsa senin bana hesap sormaya hakkın yok sen de bunları bunları yapmıştın dese tek kelime edemez. Ne üzücü.
ya enişten gercekten aşırı merhametli ve saf ablanın anlattıklarına inaniyor.aldatma olmadığına ikna edildi. Ya da ablan rol kesiyor kötü kadın moduna düşmemek için. Bakın ben aldatmış olsam kocam beni affeder mi ne kadar mutluyuz diye.Eniştem düşkün görünüyor ablama. Aldatacagini zannetmiyorum. Çok mutlu görünüyorlar.
En güzeli.Çok haklisin. Ben de Bayram seyran haricinde görüşmüyorum zaten. İnsan nefes aldığına benzermis. Aynı ortamda nefes almak bile beni geriyor. Duramıyorum.
ya enişten gercekten aşırı merhametli ve saf ablanın anlattıklarına inaniyor.aldatma olmadığına ikna edildi. Ya da ablan rol kesiyor kötü kadın moduna düşmemek için. Bakın ben aldatmış olsam kocam beni affeder mi ne kadar mutluyuz diye.
Bazen çok özlüyorum.En güzeli.
Ablan sevgiyi haketmiyor ama ne diyelim alan memnun satan memnun mutluluklar umarim bir dahaa hata yapmaz.Eniştem saf değil merhametli çok akıllı bir erkek ama biraz iskolik ve umursamaz. Rahat ve düzeninden memnun erkeklerden. Ama çok seviyor bence ablamı bir de.
Gündüz eski sevgilimizi düşünüyosaniz,gece rüyaniza girebilirMerhabalar
Gün içinde zerre aklıma gelmemesine rağmen dönem dönem eski sevgilimi rüyamda görüyorum. Haliyle de günümü de etkiliyor. Uykularım bı garip oluyor.
Rüyalarımda denk geliyor, karsilasip konuşuyor oluyoruz. Aşırı heyecanlanıyorum mutlu oluyorum filan hatta.
Oysa ki zamanında onun tarafindan aldatıldım ve onu terk ettim, evet sevmiştim de ama sonra eşimi tanıdım evlendim. Eşimi de çok seviyorum. Rüyalarımda da evliyim. Eşim görmeden eski sevgiliyle konuşmak istiyorum gizli gizli filan. Çok yıpratıcı oluyor gerçekten. Bir duygu yok içimde, adamı görmüyorum bile.
Aradan geçmiş 11-12 yıl. Böyle birşey yaşayıp kurtulan oldu mu? Eşime karşı da kendimi kötü hissediyorum. O yaşasa ben üzülürdüm yani.
Bazen hiç olmuyor bazen üst üste haftalarca görüyorum. Yıllardır da devam ediyor böyle
İnsallah ablaniz pişman olmusdur,ayni hatayi bidaha yapmazKabus gibi günlerdi. Yıllarca bu düşünce ile geldi gitti beyni. Derken Bir gün karşılaşıyorlar. Mesajlaşmaya başlıyorlar. Sahte Instagram hesabı vs açıyorlar. Baya baya konuşuyorlar onlinedan.
Sonra evde degilim diye yalan söylüyor adam. Ablam da evde değil nasılsa diye aramış. O an karısı açıyor adamın telefonu.
Yakalanmaları bu şekilde.
Sonrası çok feci.
İnsallah ablaniz pişman olmusdur,ayni hatayi bidaha yapmaz
Yakalanmayi hazmedememiş olabilr, o yüzden pislik yapmiş dirÇok pişman. Adam zaten pisliğin teki çıktı..ona da ders oldu yapmaz..
Allah korusun büyük konuşmak istemem ama öyle bir şeye asla girismem. Biraz aşk konularinda realistigimdir duygularıma kapilmam. Zaten rüyamda görmek bile rahatsız ediyor. Huzursuzluk veriyor. Bu rüya işinden kurtulmak istiyorumDers olsun diye yazdım. Bu tarz öyküler asla ve asla hayıra çıkmaz. Artık nerede bir eski sevgili hikayesi duysam ablamın olay gelecek aklıma. Herkes sevdiğini aldı ve mutlu olsun. Eski artık mazi olsun herkes için.
Helali dururken harama karışmak niye. Düşüncede bile karışmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?