Evliyken eski sevgili düşüncesi

Ney açığa çıktı

Bazen çok özlüyorum. Eskisi gibi olmak istiyorum ama... Sanırım olmamam gerekiyor.
Olmalısın. Ablan o senin kardeşin ötesi yok. Yanlış sana yapılmamış eniştene yapılmış o affettikten sonra sana laf düşmez. İlişki 2 kişiliktir.
Benim de kardeşim var kızarım ederim ama ne olursa olsun o benim kardeşim. Karısını aldatmadı karısıyla kendi arasında sorun.
Yanlış yapıyorsun sahip çık kardeşine. Beşer şaşar. Allah’ın bile affedeceği şeye sen kul olarak bu kadar ağır ceza uygulayamazsın

Allahım şükürler olsun ki birisi onca gazlamanın karşısında durmuş. Sonuna kadar okuyup öyle yazayım demiştim çok rahatladım şu an.

Ablaya saymış her fırsatta o da yetmemiş görüşme demiş @turuncuuu1 ’e…

Sanki enişteler çok masum da. Turuncu ablanla barış ve özlem bitsin artık. Şimdi allah korusun haberi gelse kahrolursun. Küsmek neymiş.

@turuncuuu1 sana akıl verenlere sor bakalım kendi hayatlarında da böyle disiplinli böyle temiz paklar mıymış. Neler yutmuştur sana ablanla görüşme diyenler heyyy gidi hey :)

eniştene yapılmış o affettikten sonra sana laf düşmez

E egecell Hanım, aklıma “affeden tarafın dava hakkı yoktur” geldi

Bilincaltiniza işlemiştir birde şöyle derler ya hemen birini bul ben buna karşıyım o kişiyi unutmadan başkasını bulmayin derim

Bendede oluyor bazen,sosyal medya hesaplarina bakiyormusun

Valla bu dünyada erkek olacaksın. Karısını aldattı diye ailesi tarafından sonsuza kadar silinen kaç erkek var ?
Bir de nasıl anlatsam bilemiyorum ama etrafında böyle ahlak timsali insanlar olanlar yanlışa daha meyilli oluyorlar.
Örneğin bahsi geçen kadın rüyalarında eski erkek arkadaşını gördüğünü, aklının karıştığını anlatabilecek olsaydı örneğin kardeşine veya ne bileyim ben aldatıyorum yanlış yapıyorum diyebilecek olsaydı belki konuşup olayların bu kadar büyümesini önlerlerdi. Ben kocamı aldattım diye beni sonsuza kadar silecek kardeşin kalıbına tüküreyim. El de aynısını yapıyor sen niye kardeşsin o zaman?

Arkadaşım, ailem veya sevdiğim herhangi birinin canının sıkıldığını farkettiğimde söze ne yapmış olursan ol seni asla yargılamayacağım her şey insanlar için asla utanma bana anlatabilirsin diye başlıyorum.
Benim de var böyle mükemmellik abidesi arkadaşlarım zerre derdimi anlatmam.
Babama asla hiçbir şey söylemem mesela.

Olaya bak insan nefes aldığına mı benzermiş ne saçma sapan bir söz de söylemiş. E madem nefesle geçiyor huy iyice ablanın yanında nefes al da senin ahlakın ona geçsin.
Enişte affetmiş bacısı affetmiyor saçmalığa bak gsgsgsgsg
Olayın bu kadar tepki çekmesinin sebebi tamamen erillik. “ bir erkeğin aldatılması “ öyle büyük bir günahtır ki yer gök titrer

Çok güzel anlatmiş siniz tebrikler

Evet genelde hep böyle olur. Örneğin neredeyse her 3 kadından 1 inin aldatıldığı ülkemizde aldatılan tüm kadınlar ceza olarak kocalarını aldatır ve kocaları susmak zorunda kalır. Bizim o minnoşşş erkeklerimiz
Ve tabiki erkeğin ailesi erkeği geri dönüşsüz şekilde siler.
Hanımefendi aldatmak iyi bir şey demiyoruz ama suçta ve cezada orantılılık ilkesi vardır biliyor musunuz ?
Adam öldürme ile eşi aldatma farklı kategorilerdedir mesela. Adam öldüren kişiye bizzat devlet dava açar. Yani ölenin ailesi razı olsa bile dava hakkı devlettedir. Eşi aldatmanın cezası yoktur olsa olsa boşanma davasının sebebi ve tazminat nedenidir.
Ve yine her suçun cezası aynı değildir. Siz nitelikli dolandırıcılıkla canavarca hisle adam öldğrmeye aynı cezayı verirseniz orantılılık ilkesini ihlal etmiş olursunuz.
O yüzden abartmayın

Ben de başka bir kız için terkedildim yıllar önce ve senelerce onu görmememe rağmen gün içinde istemsizce adını söylüyordu beynim. Hiç anlam veremediğim birşey. Aradan 15 yıl geçti. Çook nadiren hala oluyor. Sanırım büyük bir travma olduğu için beynizimde iz bıraktı

Konuya gitmeyecektim ama mecbur giriyorum :)

Sadece bu konudan dolayı mesafe koymadım. Boşandım diye ablam bana karşı durdu. Psikolojik şiddet görüyordum. Bir iki kez de fiziksel. Boşanıyorum diye aldattı damgası vurdu. Yoksa boşanmazmişim. Mutlaka biri varmis. Ve bunu enişteme de böyle arkamdan konuşmus. Halbuki fotoğraflı delillerim vardı fiziksel şiddete de ugradigim konusunda . Annem boşansin benim kızımi çok eziyor şiddete asla devam edemez yazmiş ablam da O delirtmişstir demiş anneme mesaj yazmış tesadüfen gördüm. Hep boyle dedi. Ne var bagirdiysa ne var ittiyse gibi şeyler söyledi.

Gerçekten iyi niyetimi bilseniz bu konularda. Çok fazla konu sahibini bolmiyim diye kendi muhabbetimi yazmadım.

Sonra konu ile hiç alakam yokken ablamı farkettim ve ablam dedim. Yapma kendine de evliliğine de. O da inkar etti. Halbuki ben onu anlayarak yaklasmiştim. Defalarca hem de. O kadar inkar edince düşünmemiştik. Aslında burada bana samimiyetime inanması asıl beni inciten. Ben onun her zaman arkasinda durdum bu konuda. Karşı kadını da sakinleştiren bendim zaten.

Ve yine yine çok seviyorum onu. Dediğim gibi özlüyorum da. Ayrica Yigenlerime çok bedelim var. Doğumgünü verdi en son mesela. Tek koşturan bendim. Her zaman onun arkasındayım yanındayım. Ama şöyle bir şey var ki kişi. Olay ahlak değil. Kalp kırılmaları da söz konusu.

Siz ablani silme konuşmama konusunda haklisiniz,sizin arkanizdan o laflari etmesi hiç hoş degil

Allah göstermiş asıl yüzünü sonunda, eşini aldattığı için değil size yaptıkları için belli bir mesafeyi koruyun, aldatması eşi ile arasındaki mesele ama size yaptıkları sindirilecek gibi değil kolay kolay. En zor zamanımda destek olacakken içindeki ezilmiş yerleri üstüme kusan kardeşin yokluğunu çok da hissetmezdim. Ama bayram seyran, doğum, ölüm, hastalık gibi şeylerde arardım.

Bende de şöyle bir durum oluyor, zamanında bana çok yanlış yapan beni çok üzen ama benim de aşırı duygu beslediğim biri vardı, sonra bir şekilde onu sildim, şimdi evliyim eşimi çok seviyorum mutluyum. Ara ara onu görürüm bazen helalleşirim bazen sadece görürüm bence beyin kapatamadıgımız hesaplaşmalar için yapıyor olabilir.

Eski sevgili unutamama diye bi durum olmaz bi süre acı çekersin evet sonra geçer. Yıllar geçmesine rağmen hala eski sevgili düşünen saplantılıdır evet rüyanda görebilirsin rüyanı kontrol edemezsin ama uyandıgında seni neden bu kadar etkiliyor. Tamam aldatılmak çok canını yakmış olabilir ama o da bir süre sonra geçiyor. Geçmişte takılıp kalmayın hayatınızdaki insana saygısızlık haksızlık. Aynı şey kendinize yapılsa nasıl hissedersiniz. Yanınızda yattığınız uyudugunuz adam içten içe eski sevgilisini düşünse konuşmak istese ? Aldatılmaktan daha acı bence

Ayy abartmasanmıı. Rüya yani. Belki eşin rüyasında eski sevgilisini öpüyodur bile

Ay abartmayın kadın zaten rüyasında dahi görmek istemiyor ve bunu dert etmiş.
Geceler boyunca eski sevgilisini düşünüp rüyasında görmüyor yani.

Ay abartmayın kadın zaten rüyasında dahi görmek istemiyor ve bunu dert etmiş.
Geceler boyunca eski sevgilisini düşünüp rüyasında görmüyor yani.
E konuşmak istiyorum eski sevgilimle demiş. Rüyasında mı diyor gerçekte diyor gibi anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…