Evliyken eski sevgili düşüncesi

Gündüz eski sevgilimizi düşünüyosaniz,gece rüyaniza girebilir
Aklıma bile gelmiyor. Bir gece durduk yere rüyamda görüyorum sonra aralıklarla bir iki hafta rüyamda oluyor. O dönemde gündüzde gece rüyamda gördüğüm için aklıma geliyor. Çok huzursuz ediyor beni. Takmamaya çalışıyorum ama ne işi var yine rüyalarımda diyorum

Bilinç altiniza yerleşmiş

Lisedeki çok yakın arkadaşımın başına geliyor. Aslında evliliğinde çok mutlu çok severek evlendi. Ancak eski sevgilisiyle dramatik bir şekilde ayrıldı.
Sürekli rüyasında görüyor hala.
Söylemek istediklerini bir türlü söyleyemedi bence o yüzden.
Sizin de benzer olduğunu düşünüyorum.

Rüya meselesi ilginç, bilinçaltımız gece karşımıza ne çıkaracak hiç bilemiyoruz.
Astrologlara göre bu Merkür gerilemesinde ve Neptün'ün bişey bişeyinde oluyordu (tam hatırlayamıyorum) ama geçecektir. Ben de dönem dönem eski sevgililerimi çok görüyorum rüyamda. Hatta o kadar ki "kesin adama bişey oldu, öldü filan bu kadar üstüste görülür mü" dkjfjfhgdh
Ki ben de evliyim ve eşimi çok seviyorum.

Gün içinde buna odaklanmamaya çalışın. Geçeceğini bilin, rahatlayın.

Hahah ay yoksa öldü mü ya umursadigim düşündüğüm biri değildi ama evet cok yarım kalmıştı o zaman için sevmiştim onun yaşattığı duyguları. Ama olmaması gerekiyorsa olmamalıdır. Sadece rüyalara anlam veremiyorum. Ve bu rüyaları görmek istemiyorum. Kendimi suçlu gibi hissediyorum.

İlk ve lise aşkım beni çok üzerek terk etmişti. O kadar üzülmüştüm ki o dönem 15 kilo vermiştim derslerim dibe vurmuştu. Nadirde olsa hala rüyamda görürüm. Görünce de hala üzülürüm öyle bir kafa. Bilinçaltında duruyor hissettiklerimiz , yaşadıklarımız. Elimizde olan bir şey değil maalesef. Çünkü ne zaman rüyamda görsem hissettiklerim 16 yaşındaki bir çocukken hissettiklerim ile aynı.

Bak kesinlikle bu olabilir. Ayrı şehirlerdeydik ayrildigimizda. Beni gönderirken aramiz iyiydi bir ay sonra yine bir arada olacaktik. Aldattığıni farkettim uzakken ve ayrıldım. Ben de şehir degistirdim sonra hiç gorusmedim. Demek istediklerim vardı elbet ama değer görmedim. Bitti gitti. Üzüldüm o dönem ama sonra eşimle tanistim sevdim, sevildim güvendim evlendim. Rüyalarıma girmesinden rahatsızım. Arkasından konuşup sana bunları demek istiyorum diye uzaktan terapi mi yapsam girmesin bir daha rüyama filan ya

Söylemek istediklerinizi bir kağıda yazın yakın küllerini savurun
Kendinizle başbaşa kaldığınızda belki de açtığınız düşüncelerin üstüne gidip zihninizde tam çözüme gidip, artık gereksiz bir insan olduğunu bilinçaltınızı ikna etmeniz gerekmektedir.

Ya bence çok düşünmeyin bende bir ara rüyamda iki hafta uzaylılarin istilasini gördüm . Hergun yeniden farklı uzaylılar . Çok para harcanmış Hollywood yapımı gibiydi ve korkunçtu hepsi. Bazı geceler uyanıyorum geri yatıyorum rüya kaldığı yerden devam ediyordu . Beyin çok değişik bir organ kandirilmasi da bir o kadar kolay. Kim bilir arka taraflarında hangi bilgiyi işleyip , kurup gece rüya olarak gösteriyor. Zamanla geçecektir

Benim rüyalarda genelde o tarz aksiyonludur. Çok da severim. Rüya benim en sevdiğim en önem verdiğim sey. Rüya görmemiş gibi kalktigim sabahlar boşuna uyumuşum gibi gelir hatta :)) derdim bu tarz cins duygu barındıran rüyalar ..

Aslında rüyanızda gördükten sonra kafaya takmazsanız bi süre sonra kesilecektir. Gördünüz bitti gitti.. Elinizde değil ki.

bilinçaltımızdan sorumlu değiliz, kendinizi kötü hissetmenizi anlıyorum tabii bundan rahatsızlık duyuyorsunuz. ama bence kafa yorup kendinizi üzmeyin çünkü dediğim gibi, bilinçaltı bu yani. ne yapabiliriz ki

Benimde anlattığınız gibi oluyor benimde üstünde 13 yıl geçti. Ama benim genelde eşime küsünce falan görüyorum aklımda olmadan

Eniştem saf değil merhametli çok akıllı bir erkek ama biraz iskolik ve umursamaz. Rahat ve düzeninden memnun erkeklerden. Ama çok seviyor bence ablamı bir de.
Benim de öyle bir akrabam var. Herkes aldattığını biliyor ( şimdi yapıyor mu bilmiyorum) kocasının da bildiğini düşünüyorlar ama adam karısına deli gibi aşık el üstünde tutuyor.

Benim bu ikinci evliligim ben önceki ni rüyamda görünce bir iki gün içinde eşimle tartışıyoruz. Açık ve net..

tetikleyen bir şey olmalı. rüyalarımız genelde bize bir şey anlatır. muhtemelen yaşadığını bazı durumlar tetikliyor. kendinizi sorgulayıp bulmazsanız bir terapistle görüşebilirsiniz gerçi artık kimseye terapi al da denilmiyor en dandik terapist nerdeyse 1000 lira olmuş

Benim de öyle bir akrabam var. Herkes aldattığını biliyor ( şimdi yapıyor mu bilmiyorum) kocasının da bildiğini düşünüyorlar ama adam karısına deli gibi aşık el üstünde tutuyor.
belki açık ilişki yaşıyorlardır. en normal görünen çiftlerin bile yatak odaları çok karanlık olabiliyor

Gördüğünüz rüyalar huzursuzluk veriyorsa musluğu açın, akan suya anlatın derler. Yapmışlığım var, bir ferahlık geliyor sanki. Bu arada aklımızdan geçenlerden sorumlu tutulmuyoruz öbür tarafta demek ki olabiliyor böyle şeyler

Geceleri dua ederek uyuyun. Bazı koruma duaları var. İnternetten araştırıp bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…