- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Niye evlenince güncelleme mi geliyormuş kadınlara.asosyal bir hayatım var, bir tane bile arkadaşım yok. kendi isteğim doğrultusunda da böyle gelişti aslında nedense kimseyle aşırı yakın olmayı sevemiyorum. bu yüzden tamamen resmiyiz herkesle.
geçen eşime bundan bahsediyordum ama aslında denemek lazım dedim eski arkadaşları görmüyorum ama yeni arkadaş bulabilirim belki iyi gelir dedm. bir tane online derste tanıştığım uzaktan arkadaş mesaj atmıştı. mesela onun yanına gidebilirim (başka şehirde, evli değil). insanlar böyle bahanelerle tanışıyor, geziyor dedim. bende öylesine söylüyorum tabi öyle hemen kalkıp gidecek yapım yok.
eşim de sen artık evlisin bekar olsan neyse tek başına ne işin var dedi. ben eşimi böyle kısıtlayıcı bilmezdim. bu huyumdan dolayı bu kadar uyumluymuşuz demek ki diye düşündüm.
Tanıdığınız biri olsaydı yakından veya esinizde tanıyor olsaydı bence esiniz bu konu da sıkıntı etmezdi diye düşünüyorumasosyal bir hayatım var, bir tane bile arkadaşım yok. kendi isteğim doğrultusunda da böyle gelişti aslında nedense kimseyle aşırı yakın olmayı sevemiyorum. bu yüzden tamamen resmiyiz herkesle.
geçen eşime bundan bahsediyordum ama aslında denemek lazım dedim eski arkadaşları görmüyorum ama yeni arkadaş bulabilirim belki iyi gelir dedm. bir tane online derste tanıştığım uzaktan arkadaş mesaj atmıştı. mesela onun yanına gidebilirim (başka şehirde, evli değil). insanlar böyle bahanelerle tanışıyor, geziyor dedim. bende öylesine söylüyorum tabi öyle hemen kalkıp gidecek yapım yok.
eşim de sen artık evlisin bekar olsan neyse tek başına ne işin var dedi. ben eşimi böyle kısıtlayıcı bilmezdim. bu huyumdan dolayı bu kadar uyumluymuşuz demek ki diye düşündüm.
Uzaktan arkadas icin sehir degistirip gezmek bana mantikli gelmedi yakininda cevre yaparsin zor degil kuzum icinden gelmiyor senin ondan , kisitlama olarak dusunme biz ciftiz beraber gezelim diyor adamasosyal bir hayatım var, bir tane bile arkadaşım yok. kendi isteğim doğrultusunda da böyle gelişti aslında nedense kimseyle aşırı yakın olmayı sevemiyorum. bu yüzden tamamen resmiyiz herkesle.
Tanimafiginiz bir insanin yanina farkli sehire daha hic tanismadan ne kadar mantikli. Boyle bir devirde insanin basina ne gelicegi belli degil. Tamam cok da iyi biri olabilir. Ortak bulusmak da isteyebilirdiniz.ama esiniz bunlari dusundugunden size demis olabilir. Neden bu dusuncesi bi anda kisitlayici oluyor ki. Evlilikle alakasi yok sizin basima bisey gelebilir mi diye dusunmeniz lazim hatta. Daha oncesinde tanissaydiniz neyse de. Mesela benim bulundugum sehire uzaktan arkadasim gelse online de olsa cok guzel agirlamaya calisirim ama herkes oyle mi dir bilinmez herkeside kendimiz gibi sayamayizasosyal bir hayatım var, bir tane bile arkadaşım yok. kendi isteğim doğrultusunda da böyle gelişti aslında nedense kimseyle aşırı yakın olmayı sevemiyorum. bu yüzden tamamen resmiyiz herkesle.
Çok tanımadığın ve farklı şehirdeki bir insanın evinde ne işin var deseydi haklıydı da bu cümlede evli iken tek gidemezsin, kalamazsın mesajı var sanki. Tanıdığınız birine gitmek isteyince anlarsınız kafa yapısını.eşim de sen artık evlisin bekar olsan neyse tek başına ne işin var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?