- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
-online derste tanıştığım uzaktan arkadaş- demissiniz. Sizin gitmek istemeniz tuhaf. Eşiniz haklıasosyal bir hayatım var, bir tane bile arkadaşım yok. kendi isteğim doğrultusunda da böyle gelişti aslında nedense kimseyle aşırı yakın olmayı sevemiyorum. bu yüzden tamamen resmiyiz herkesle.
geçen eşime bundan bahsediyordum ama aslında denemek lazım dedim eski arkadaşları görmüyorum ama yeni arkadaş bulabilirim belki iyi gelir dedm. bir tane online derste tanıştığım uzaktan arkadaş mesaj atmıştı. mesela onun yanına gidebilirim (başka şehirde, evli değil). insanlar böyle bahanelerle tanışıyor, geziyor dedim. bende öylesine söylüyorum tabi öyle hemen kalkıp gidecek yapım yok.
eşim de sen artık evlisin bekar olsan neyse tek başına ne işin var dedi. ben eşimi böyle kısıtlayıcı bilmezdim. bu huyumdan dolayı bu kadar uyumluymuşuz demek ki diye düşündüm.
sürekli mesajlaştığım konuştuğum birisi ama şu anlamda dedim insanlar bişeyleri bahane ederek tanıyor yakın arkadaşlık kuruyor, geziyor diye. herkesten uzak duran benim yani kendimi eleştirdim aslında.Arkadaşsızlıktan ne yapacağınızı şaşırmışsını heralde. Eşim online’dan tanıdığı birinin yanına gideyim,arkadaş oluruz dese delirdin heralde derdim. Bu onu kısıtladığım için değil ama benim eşim erkek arkadaşlarıyla istediğinde tatile giden,gece yemeli içmeli organizasyon yapan adam. Sizin düşünce tarzınız pek normal gelmedi bana
Ama sizin teklifinizde biraz garip olmamış mı?asosyal bir hayatım var, bir tane bile arkadaşım yok. kendi isteğim doğrultusunda da böyle gelişti aslında nedense kimseyle aşırı yakın olmayı sevemiyorum. bu yüzden tamamen resmiyiz herkesle.
geçen eşime bundan bahsediyordum ama aslında denemek lazım dedim eski arkadaşları görmüyorum ama yeni arkadaş bulabilirim belki iyi gelir dedm. bir tane online derste tanıştığım uzaktan arkadaş mesaj atmıştı. mesela onun yanına gidebilirim (başka şehirde, evli değil). insanlar böyle bahanelerle tanışıyor, geziyor dedim. bende öylesine söylüyorum tabi öyle hemen kalkıp gidecek yapım yok.
eşim de sen artık evlisin bekar olsan neyse tek başına ne işin var dedi. ben eşimi böyle kısıtlayıcı bilmezdim. bu huyumdan dolayı bu kadar uyumluymuşuz demek ki diye düşündüm.
evlenmeden önce herkes özgür,arkadaşlarınla rahatça takılabilirsin,gezersin,tozarsın derler.evlenince sen evli kadınsın tek başına ne işin var. iki gün için arkadaşımın yazlığına gitmeyi düşünüyorum. evli kadınsın tek ne işin var diyemiyor da, ben seni biliyorum sıkılırsın oralarda yapamazsın ne yapacaksın gidip diye mızıldanıyor. önce bi tavır koymaya kalktı hayır bilmemne diye,ben daha üst perdeden tavır gösterince benim için sorun yok da sen sıkılırsın demeye getirdi kendince. evlendik diye birey olmaktan kendimiz olmaktan istifa etmiyoruz sonuçta. herkesin sosyalleşmeye arkadaşlarıyla çevresiyle olmaya ihtiyacı var. bu konuda taviz verilmemeli bence. tabii iki taraf da evli olduğunun bilincinde olarak belli sınırlar çerçevesinde olmak şartıyla. ama online dersten tanıştığınız başka şehirdeki birine gitme fikri bence de doğru değil. sonuçta tanımıyorsunuz kimdir nedir bilmiyorsunuz.asosyal bir hayatım var, bir tane bile arkadaşım yok. kendi isteğim doğrultusunda da böyle gelişti aslında nedense kimseyle aşırı yakın olmayı sevemiyorum. bu yüzden tamamen resmiyiz herkesle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?