Evliyken Universite Okumak?!

benim evli ve çocuklu arkadaşım,30 yaşından sonra hukuk okudu,avukat oldu

benim evli ve çocuklu arkadaşım,30 yaşından sonra hukuk okudu,avukat oldu

Ay masallah ya, cocuk olayi cok buyuk sorumluluk isteyen birsey birde egitimle ayni zamanda olursa. Cok imreniyorum boyle yapanlara. Benim tuzum kuru yasim genc o yuzden takdir edilmesi gereken onlar kesinlikle.

LG G2 D802

Senin isin simdi cok zor, bebis dogduktan sonra zorlanicaksin ama biraz zaman gecsin rayina oturur insallah. Bebisin uyuma saatlerine gore ayak uydurabilirsen calisirsin canim

LG G2 D802

Son düzenleme:
ben evliyken üniversite okudum dışarıdan okudum ama sonuçta yine de sınavlara hazırlandım kardeşimde okuyo dışarıdan üni. hem çocuğu var insan okumak isterse çocukmuş evlilikmiş bahane değil
birini biliyorum 3 çocuğuyla önce lise sonra üni.okuyup üniversiteyi dereceyle bitiren ve küçük çocukları ikizdi düşün...

Son düzenleme:
Canım benim tanıdığım iki kişi var hem evliler hem tıp okuyorlar, üstelik tıp eğitimi de ağırdır.Birisi başıörtüsü meselesi yüzünden ara vermiş iki sene önce on yıl aradan sonra geri döndü tabi evli ve bir çocuk annesi :) Maşallahı var hem de hep yüksek notlarla veriyor derslerini.Bu sene 4.sınıfı bitiriyor.Diğeri de 6ya geçicek artık.Geçen sene doğum yaptı o da. :)

Beni anımsadım bir an şuanda açıktan okumaya çalışıyorum geldim bu seneye kadar ama bu sene olmuyor çünkü hazırlıklar içerisindeyiz kafamı veremiyorum en güzeli evlendikten sonra kafan dinç çalışmak sadece eşin olur ev sorumluluğun olur şuan benim söz-düğün-eşya-mekan her şey var mesela

Ogrenciyken evlendm 1sene kaldi okulu bitirmeme 2 yildr ewliyim suanda 6aylik hamileym esim askerde 4bck ay snra gelicek insan isteynce herseyn ustesnden gelir

Masallaah masallah ne kadar guzel yaaa. Cok heyecanliyim cok. Baslasam da hemen bitirsem keske benden mutlusu olamaz 😍

Burda yaşayanlar geneld dogulu oldugu içn pek hoş karşlanmyo.onun içn kmseye solemyorum kazanrsam eger duydklarnda napcklar merak edyorum

Oyleyse istersen onceden bi citlat, yarin obur gun kazanirsin okutmamazlik yapmasinlar 😠

Ayyy canim o telase zaten cok stresli, baska birsey dusunmek bir yana hele ki okumak ve ders calismak... kesinlikle suan kafam cok rahat stresim sıkintim yok cok sukur. Biraz da sanki daha cok bilincleniyor insan evlenince gecim derdine dusunce, kazanmaliyim ve bir meslegim olmali diyor.

Ogrenciyken evlendm 1sene kaldi okulu bitirmeme 2 yildr ewliyim suanda 6aylik hamileym esim askerde 4bck ay snra gelicek insan isteynce herseyn ustesnden gelir

Supersin canim benim, Allah tez zamanda esine cocuguna kavustursun seni insallah. Ne kadar azimlisin 🙏

LG G2 D802

Yürütürsün, niye yapamayasın? İstiyorsan oku, erteleme daha fazla. Zaten normal bir yas 22..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…