Evet canim tabiki destek olalim birbirimize. Ben pazar gunu gidicem bakalim dershaneyle gorusmeye bolumler icin. Pdr yada ozel egitim ogretmenligi istiyorum zihinsel, ustun zeka yada isitme engelliler ogretmebligi de olabilir. Icim de cok buyuk bir heyecan var hadi hayirlisi insallah.
Sen de mi okuyorsun canim ya da okumak istiyorsun? Boyle gordukce bana daha bi cesaret geliyor :)
LG G2 D802[/QUOTE
hedefn bya buyuk seninbende ilk senemde pdr istdgm içn zhnsel engelliler ögrt.e puanım yettgi hald gtmemştm.ama pdr çok yuksek.inşallah hrşey gönlumuzce olur benim istanblda olsunda ne olursa olsun.dersane olunca kendni daha çok drslere verirsn keşke bnimd oyle bi şansm olsaydi neler yapmazdm
Ben meslek lisesi okudugum icin sayisal bolum secmek zorundaydim. Ona da puanim yetmedi ne yazik ki matematigim iyi ama fizik ve biyolojiden hic anlayamiyorum. O yuzden esit agirlik puanim iyi geliyor bolum olarakta pdr yuksek gercekten iste bakalim pazar gunu rehber hocasiyla goruseyim ona gore bir yol cizicem kendime. Babam da sagolsun ben de yardimci olurum dedi 👏 oda cok istiyordu cunku okumami
LG G2 D802
benim evli ve çocuklu arkadaşım,30 yaşından sonra hukuk okudu,avukat oldu
Nekadar guzel hrkesn dstegni alman.inş. İsteklermizi hayallermizi gercekleştrirz.benimd arkdşlarm var evlenp çocugu olduktan snra okuyn etrafndakilern arkanda olması en guzel şey.ben şmdi mat 1den bşladm bikç knu bitrdm bebegm olduktan snra çalşamam test çözerm sdce dye.Ben meslek lisesi okudugum icin sayisal bolum secmek zorundaydim. Ona da puanim yetmedi ne yazik ki matematigim iyi ama fizik ve biyolojiden hic anlayamiyorum. O yuzden esit agirlik puanim iyi geliyor bolum olarakta pdr yuksek gercekten iste bakalim pazar gunu rehber hocasiyla goruseyim ona gore bir yol cizicem kendime. Babam da sagolsun ben de yardimci olurum dedi 👏 oda cok istiyordu cunku okumami
LG G2 D802
Nekadar guzel hrkesn dstegni alman.inş. İsteklermizi hayallermizi gercekleştrirz.benimd arkdşlarm var evlenp çocugu olduktan snra okuyn etrafndakilern arkanda olması en guzel şey.ben şmdi mat 1den bşladm bikç knu bitrdm bebegm olduktan snra çalşamam test çözerm sdce dye.
Supersin canim, kv ile ayni apartmanda oturmakta zordur ona ragmen cok iyi gidiyosun. Biz yapariz bu isi 😙
LG G2 D802
Gerçekten öle.kótü insanlar dgller ama ynede surekli orda olmamı istyo gerçi şmdi köyne gtcek dogumuma 1ay kala gelcek ama çocuk olduktan snraki yogunluktan korkyorum malm 1-2 ay msafr gelcek benim akrblarm az ama eşmin tarafı hep yakn uzun bi zaman ziyaretler surer.nyse artk beşk jsallarken çalşirm bendeSupersin canim, kv ile ayni apartmanda oturmakta zordur ona ragmen cok iyi gidiyosun. Biz yapariz bu isi 😙
LG G2 D802senin işn bna gore daha rahat kolay olck.sen daha çok azim góstr cnm daha çok üstne düş
Gerçekten öle.kótü insanlar dgller ama ynede surekli orda olmamı istyo gerçi şmdi köyne gtcek dogumuma 1ay kala gelcek ama çocuk olduktan snraki yogunluktan korkyorum malm 1-2 ay msafr gelcek benim akrblarm az ama eşmin tarafı hep yakn uzun bi zaman ziyaretler surer.nyse artk beşk jsallarken çalşirm bendesenin işn bna gore daha rahat kolay olck.sen daha çok azim góstr cnm daha çok üstne düş
evet zor olck ama seneye mtlaka yapmam lazm bşka şansm yokSenin isin simdi cok zor, bebis dogduktan sonra zorlanicaksin ama biraz zaman gecsin rayina oturur insallah. Bebisin uyuma saatlerine gore ayak uydurabilirsen calisirsin canim
LG G2 D802
evet zor olck ama seneye mtlaka yapmam lazm bşka şansm yok
Istanbulda nerde oturuyorsun?
LG G2 D802
Pendikteyim canim
LG G2 D802
Senin yerin guzelms burda çogu kşi gelnlerni dşarı ble çkarmyolar.onun içn bi yandanda halme şükrdyorum.
Canım benim tanıdığım iki kişi var hem evliler hem tıp okuyorlar, üstelik tıp eğitimi de ağırdır.Birisi başıörtüsü meselesi yüzünden ara vermiş iki sene önce on yıl aradan sonra geri döndü tabi evli ve bir çocuk annesi :) Maşallahı var hem de hep yüksek notlarla veriyor derslerini.Bu sene 4.sınıfı bitiriyor.Diğeri de 6ya geçicek artık.Geçen sene doğum yaptı o da. :)Kizlar henuz yasim cok genc 22 yasindayim 1 senedir evliyim. Her sey iyi hos ama bir seyler yapmam gerekiyor. Esimle konustum, iyi bir dershaneye gitmek ve örgün eğitim almak istiyorum. Fakat cesaretim yok sanirim. Sizce hem ev hem okul yürütebilir miyim??
LG G2 D802
Hadi ya niye ki? Ne oluyormus disari cikinca
LG G2 D802
Kesinlikle katiliyorum canim, insallah seninde ileride anlayisli bir esin olur hayallerini gerceklestirirsin. Bence evliyken ders calismak daha guzel olur. Daha once sevgiliyken uniye hazirlandigimda aklim bi karis havadaydi, cok bilincinde degildim. Su an hersey cok daha farkli geliyor.
Canım benim tanıdığım iki kişi var hem evliler hem tıp okuyorlar, üstelik tıp eğitimi de ağırdır.Birisi başıörtüsü meselesi yüzünden ara vermiş iki sene önce on yıl aradan sonra geri döndü tabi evli ve bir çocuk annesi :) Maşallahı var hem de hep yüksek notlarla veriyor derslerini.Bu sene 4.sınıfı bitiriyor.Diğeri de 6ya geçicek artık.Geçen sene doğum yaptı o da. :)
Burda yaşayanlar geneld dogulu oldugu içn pek hoş karşlanmyo.onun içn kmseye solemyorum kazanrsam eger duydklarnda napcklar merak edyorum
Beni anımsadım bir an şuanda açıktan okumaya çalışıyorum geldim bu seneye kadar ama bu sene olmuyor çünkü hazırlıklar içerisindeyiz kafamı veremiyorum en güzeli evlendikten sonra kafan dinç çalışmak sadece eşin olur ev sorumluluğun olur şuan benim söz-düğün-eşya-mekan her şey var mesela
Ogrenciyken evlendm 1sene kaldi okulu bitirmeme 2 yildr ewliyim suanda 6aylik hamileym esim askerde 4bck ay snra gelicek insan isteynce herseyn ustesnden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?