Evet canim bugun gorustum derhaneyle, 2 dershaneye gittik gorusme yaptik. Birinde rehber hocasinin aciklamalari cok tatmin etmedi beni ne yazik ki. Ben farkli bir sey soruyorum o farkli bir sey anlatiyor. Sorularima yanit bulamadim. Oranin muduru cok iyiydi, cografya ogretmeniymis, esime dedi zaten en buyuk pay size dusuyor. Siz destek olmazsaniz bu is olmaz en basindan soyleyeyim. %70 sen %30 dershanenin katkisi dedi. Fiyat olarak 3500 tl dediler nakitte %10luk bir payi varmis. Diger dershane cok daha aklima yatti gibi. Mescidi olmasi artisi oldu benim icin ve ogrencileri secerek aldiklarini soylediler da benim icin bir arti. Onun disinda cok zor olacagini ve zorlu bir maraton oldugunu soyledi mudur. Biraz realist konustuk, hakli da. Istedigin bolumlerin puani yuksek ama olmaz diye birsey yok cok calisip konulari anladiginda olay bitiyor bol bol ustune test cozersen bu is olur dedi. Orasida 2500 tl dedi evli oldugumuz icin yardimci olacaklar biz sizi sıkistirmayiz odeme konusunda egitimin yasi yok yardimci oluruz elimizden geldigince dediler. Buyuk ihtimal orayi dusunuyorum. Zaten seneye kapaniyormus dershaneler mezunlar icin son sans bu sene dedi. Agustosta basliyor. Kayit yaptirirsam lise4ler temmuzda basliycakmis onlarla birlikte sizi de aliriz 2 kez gormus olursunuz konularin birazini dedi, seve seve dedim :) iste boyle arkadasim. Simdilik durum bu, babam cok mutlu. Ama daha esimin ailesine soylemedik, onlar ne derler bilmiyorum acikcasi.
Canim haklisin aciktan okumak cok daha buyuk kolaylik. Ama bolumleri kisitli acik ogretimin. Yasitlarim daha yeni mezun oldular. Daha fazla vakit kaybetmeden elimde firsatim varken okumak istiyorum. Insallah basarabilirim 🙏🙏
Sen hangi bolumde okuyosun arkadasim, evliyken mi hazirlandin sinava sende?
Masallah canim ne kadar guzel. Aynen devam insallah basaririz hepimiz. 💕💕💕
LG G2 D802
yArdım derken maddi açıdanmıı
Yok canim ya, dugun alisverisi ev yerlestirme falan. Dershaneye baslayinca hic aksatmak istemiyorum cunku. 1 gunluk kayip konulari etkiliyor.
LG G2 D802
Bende 3.cü universitemi okurken evlendim.31 yasındayım mimarlık 3 te evlendım 4 te doğum yaptım.sadece 2 hafta okula gıtmedim :) anlayışsız bı kocam olmasına rağmen ne okuldan geri kaldım nede bebeğimden...zor oldu ama guzelde oldu...evlendiğime pişmanım ama bebeğime baktıkca ıyıkı o olmuş diyorum...o herseye değer...
Bende 3.cü universitemi okurken evlendim.31 yasındayım mimarlık 3 te evlendım 4 te doğum yaptım.sadece 2 hafta okula gıtmedim :) anlayışsız bı kocam olmasına rağmen ne okuldan geri kaldım nede bebeğimden...zor oldu ama guzelde oldu...evlendiğime pişmanım ama bebeğime baktıkca ıyıkı o olmuş diyorum...o herseye değer...
Evet soylersnz cnm sen soyleyemezsen eşn duzgun bi şekilde solesn.nekadar bşkalarna gore onemli olmasada bzm icn önemli bi knu bu
Hele ki mimarlik, helal olsun 3. Sinif konulari cok zor diye biliyorum arkadaslarimdan. Allah bagislasin bebisinizi, kesinlikle hayatta ki en guzel mutluluk evlat.
Kesinlikle, buyuk ihtimal esim konusur ben soyleyemem gelemem diye. Zaten basima ne geliyosa hayir diyememekten geliyo...
LG G2 D802
Ne kadar guzel dogumdan snra 2 hafta içnde toparlanabldnizmi
Hele ki mimarlik, helal olsun 3. Sinif konulari cok zor diye biliyorum arkadaslarimdan. Allah bagislasin bebisinizi, kesinlikle hayatta ki en guzel mutluluk evlat.
Mımarlık bastan sona cok zor zaten gecen gunduzun bırbırıne karışıyr...zordu ama Allahım yardım ettı..cuma okula gıttım ptesı doğumyaptım..okulda benı goren 8-9 aylıkken " kızı hamıle sandım " dıordu benı tanımayanlr,,rahat bı hamılelıktı bebegımde cok sukur sorun cıkarmıyo halleetm..ıyıkıde bırakmadım okulu cunku plansz bı bebektı hedıye gbı geldı bana.
bence hamileysen ertele
bende hamileyim
çocuğumla benden başkasının ilgilenmesi , onu yönlendirmesi ve başkasının terbiye edip eğitmesini istemem açıkçası
bi tanıdığım çocuğu 4 yaşına geldiğinde anaokuluna verdi kendiside üniversiteye başladı mesela
sende öyle yapabilirsin
Evet..o sürectede eşim destekten cok sadece moral bozdu ama neys ki annem yanımdaydı ..norml doğum yaptım 2 haftada dıkışlerım duzeldi sonrakı hafta vizelerdedym :))
Evet canim bugun gorustum derhaneyle, 2 dershaneye gittik gorusme yaptik. Birinde rehber hocasinin aciklamalari cok tatmin etmedi beni ne yazik ki. Ben farkli bir sey soruyorum o farkli bir sey anlatiyor. Sorularima yanit bulamadim. Oranin muduru cok iyiydi, cografya ogretmeniymis, esime dedi zaten en buyuk pay size dusuyor. Siz destek olmazsaniz bu is olmaz en basindan soyleyeyim. %70 sen %30 dershanenin katkisi dedi. Fiyat olarak 3500 tl dediler nakitte %10luk bir payi varmis. Diger dershane cok daha aklima yatti gibi. Mescidi olmasi artisi oldu benim icin ve ogrencileri secerek aldiklarini soylediler da benim icin bir arti. Onun disinda cok zor olacagini ve zorlu bir maraton oldugunu soyledi mudur. Biraz realist konustuk, hakli da. Istedigin bolumlerin puani yuksek ama olmaz diye birsey yok cok calisip konulari anladiginda olay bitiyor bol bol ustune test cozersen bu is olur dedi. Orasida 2500 tl dedi evli oldugumuz icin yardimci olacaklar biz sizi sıkistirmayiz odeme konusunda egitimin yasi yok yardimci oluruz elimizden geldigince dediler. Buyuk ihtimal orayi dusunuyorum. Zaten seneye kapaniyormus dershaneler mezunlar icin son sans bu sene dedi. Agustosta basliyor. Kayit yaptirirsam lise4ler temmuzda basliycakmis onlarla birlikte sizi de aliriz 2 kez gormus olursunuz konularin birazini dedi, seve seve dedim :) iste boyle arkadasim. Simdilik durum bu, babam cok mutlu. Ama daha esimin ailesine soylemedik, onlar ne derler bilmiyorum acikcasi.
Canim haklisin aciktan okumak cok daha buyuk kolaylik. Ama bolumleri kisitli acik ogretimin. Yasitlarim daha yeni mezun oldular. Daha fazla vakit kaybetmeden elimde firsatim varken okumak istiyorum. Insallah basarabilirim 🙏🙏
Sen hangi bolumde okuyosun arkadasim, evliyken mi hazirlandin sinava sende?
Masallah canim ne kadar guzel. Aynen devam insallah basaririz hepimiz. 💕💕💕
LG G2 D802
Benim eşm de zannetmyorum dstek olmaz kendi ailemd yanımdayok kaynanamlarla aynı apartmandayız hepside drler otr ne işn var çocuguna bk drler.bidde lohusalik sendrmundan korkuyorum :-(
Walla hamileydim bı nazım bi isteğim olmadı eşim sankı hamile gbi ilgi bekledi doğum yaptım yıne sankı o doğum yapmış o sancı cekıp dikiş yemiş gibi ilgi bekledi benmle hıc ilgilenmedi .ne hamileliğimi ne de doğumumu hatırlamak bile istemiyorum..hala ilgisi yok ama alıştım heralde.. Bebeğimin hatrına sineme cekıyorum ve cok sukr ki okulumu bırakmadım yada ara vermedim yarın ne olacağı bellı deıl cunku.meslek önmli....
Tabiki bende oyle duşunuyorum inşallah kazanrsam eger eşm yada ailesndn biri olmaz dmez.arkdşlarm bu sene mezun oldular içm cız edyo fotolarnı falan gordukçe.daha fazla geç kalmadan olsun istyorum
Dershaneye yazildim canim beni son siniflarla agustosta baslaticaklar. Benim ailem sonuna kadar destekliyor. Kpderim biraz laf soyledi duyunca esim diyorki senden tek istegim cok iyi calisip iyi bir bolum kazanman. Ben o zaman hepsine cevabini vericem dedi. Bakalim hayirlisi olsun ne diyeyim, moral bozmasalar olmaz....
LG G2 D802
takma diycem ama insan ister istemez takıyor eşin arkandaysa sorun yok senin için önemli olan o ve hiç bi kaynana yada kayınbaba istemez oğlundan gelininin üstün olmasını ama ünv. olayı kendi kızlarında olsyadı sonuna kadar destek olurlardı değilmi öle düşün boşver
Hic sorma canim yaaa, sanki kotu birsey yapiyorum. Anlayamiyorum artik onlari, ne yapsam yaranamadim daha da ugrasmiyorum ya bosverrrr.
LG G2 D802
öyle tabi canım uğraşma takma derslere odaklan şimdiden çalışmaya başla ben mat le birlikte coğrafyaya başladım mesela sen dersaneylemi başlamayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?