Evliyken Universite Okumak?!

inşallah canım inşallah

Bende 3.cü universitemi okurken evlendim.31 yasındayım mimarlık 3 te evlendım 4 te doğum yaptım.sadece 2 hafta okula gıtmedim :) anlayışsız bı kocam olmasına rağmen ne okuldan geri kaldım nede bebeğimden...zor oldu ama guzelde oldu...evlendiğime pişmanım ama bebeğime baktıkca ıyıkı o olmuş diyorum...o herseye değer...

Ne kadar guzel dogumdan snra 2 hafta içnde toparlanabldnizmi

Hele ki mimarlik, helal olsun 3. Sinif konulari cok zor diye biliyorum arkadaslarimdan. Allah bagislasin bebisinizi, kesinlikle hayatta ki en guzel mutluluk evlat.

Evet soylersnz cnm sen soyleyemezsen eşn duzgun bi şekilde solesn.nekadar bşkalarna gore onemli olmasada bzm icn önemli bi knu bu

Kesinlikle, buyuk ihtimal esim konusur ben soyleyemem gelemem diye. Zaten basima ne geliyosa hayir diyememekten geliyo...

LG G2 D802

öyle ama gereken yerlerde demek zorundayız yoksa olan bize olur canım :)

bence hamileysen ertele
bende hamileyim
çocuğumla benden başkasının ilgilenmesi , onu yönlendirmesi ve başkasının terbiye edip eğitmesini istemem açıkçası
bi tanıdığım çocuğu 4 yaşına geldiğinde anaokuluna verdi kendiside üniversiteye başladı mesela
sende öyle yapabilirsin

Daha snraki seneyd ünv gris sistemi dgsecekmş ayrca yaşmda geçesn dyorum kazandktan snra dondurmayı düşünüyorum

Evet..o sürectede eşim destekten cok sadece moral bozdu ama neys ki annem yanımdaydı ..norml doğum yaptım 2 haftada dıkışlerım duzeldi sonrakı hafta vizelerdedym :))

Benim eşm de zannetmyorum dstek olmaz kendi ailemd yanımdayok kaynanamlarla aynı apartmandayız hepside drler otr ne işn var çocuguna bk drler.bidde lohusalik sendrmundan korkuyorum :-(

Ben peyzaj Mimarlığı okuyorum canım. Evliyken hazırlanmadım ilk senemde evlendim ve okuluma devam ediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim eşm de zannetmyorum dstek olmaz kendi ailemd yanımdayok kaynanamlarla aynı apartmandayız hepside drler otr ne işn var çocuguna bk drler.bidde lohusalik sendrmundan korkuyorum :-(

Walla hamileydim bı nazım bi isteğim olmadı eşim sankı hamile gbi ilgi bekledi doğum yaptım yıne sankı o doğum yapmış o sancı cekıp dikiş yemiş gibi ilgi bekledi benmle hıc ilgilenmedi .ne hamileliğimi ne de doğumumu hatırlamak bile istemiyorum..hala ilgisi yok ama alıştım heralde.. Bebeğimin hatrına sineme cekıyorum ve cok sukr ki okulumu bırakmadım yada ara vermedim yarın ne olacağı bellı deıl cunku.meslek önmli....

Tabiki bende oyle duşunuyorum inşallah kazanrsam eger eşm yada ailesndn biri olmaz dmez.arkdşlarm bu sene mezun oldular içm cız edyo fotolarnı falan gordukçe.daha fazla geç kalmadan olsun istyorum

Tabiki bende oyle duşunuyorum inşallah kazanrsam eger eşm yada ailesndn biri olmaz dmez.arkdşlarm bu sene mezun oldular içm cız edyo fotolarnı falan gordukçe.daha fazla geç kalmadan olsun istyorum

Dershaneye yazildim canim beni son siniflarla agustosta baslaticaklar. Benim ailem sonuna kadar destekliyor. Kpderim biraz laf soyledi duyunca esim diyorki senden tek istegim cok iyi calisip iyi bir bolum kazanman. Ben o zaman hepsine cevabini vericem dedi. Bakalim hayirlisi olsun ne diyeyim, moral bozmasalar olmaz....

LG G2 D802

takma diycem ama insan ister istemez takıyor eşin arkandaysa sorun yok senin için önemli olan o ve hiç bi kaynana yada kayınbaba istemez oğlundan gelininin üstün olmasını ama ünv. olayı kendi kızlarında olsyadı sonuna kadar destek olurlardı değilmi öle düşün boşver

Hic sorma canim yaaa, sanki kotu birsey yapiyorum. Anlayamiyorum artik onlari, ne yapsam yaranamadim daha da ugrasmiyorum ya bosverrrr.

LG G2 D802

Hic sorma canim yaaa, sanki kotu birsey yapiyorum. Anlayamiyorum artik onlari, ne yapsam yaranamadim daha da ugrasmiyorum ya bosverrrr.

LG G2 D802

öyle tabi canım uğraşma takma derslere odaklan şimdiden çalışmaya başla ben mat le birlikte coğrafyaya başladım mesela sen dersaneylemi başlamayı düşünüyorsun

öyle tabi canım uğraşma takma derslere odaklan şimdiden çalışmaya başla ben mat le birlikte coğrafyaya başladım mesela sen dersaneylemi başlamayı düşünüyorsun

Kitaplari vermediler henuz. Deneme verdiler onlari cozucem bakalim ne kadar hatirliyorsam 😍 dun kalem silgi falan aldim. Degisik bi gurur, bi heyecan var icimde. Rabbim utandirmasin insallah.

LG G2 D802

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…