Evliyken Universite Okumak?!

Ben mecburen ara verdim yani düğünden sonra inşallah dediğin gibi geçim derdine düşünce zaten insan daha çok sarılıyor bir şeyler yapmanın peşine gerçekten yani uzun lafı kıssası vazgeçmek pes etmek yok istedikten sonra her şey mümkün

Yok cok cnm ya solersem daha kotu olur kazandktan snra kmse önumd duramaz zaten.naptn knuştn mu drsaneyle

canım bende aynı durumdayım :) ve bide bebek bekliyorum geçen günlerde bende aynı konuyu açmıştım ve beni burda baya cesaretlendirdiler şu anda seneye için hazırlanıyorum

Kizlar aciktan okumayi dununmuyomusunuz ? Sizin icin daha kolay olur gibi. Ozellikle bebek bekleyen bayan icin :) hem kendi hayatina bakarsin hemde okul bitirirsin ne guzel iste :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açkögretmde kaydm var zaten ama hayallermi gerçekleştrmek istyorum hayırlısi ya ne olursa artk.belki bebekten snra fikrm tamamen dgşir

Canım ben yürütüyorum. Eşinde anlayışlıysa diyecek hiçbirşey yok. En iyisini yaparsın okula gitmekle. Ben hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki tane kızım var biri eylülde anaokuluna başlayacak bende üniversite sınavına gireceğim kısmetse seneye okumanın yaşı yokkk okuyabildiğin kadar oku hele de eşin destek oluyorsa benim eşim çok destek oluyor bu konuda

Yok cok cnm ya solersem daha kotu olur kazandktan snra kmse önumd duramaz zaten.naptn knuştn mu drsaneyle

Evet canim bugun gorustum derhaneyle, 2 dershaneye gittik gorusme yaptik. Birinde rehber hocasinin aciklamalari cok tatmin etmedi beni ne yazik ki. Ben farkli bir sey soruyorum o farkli bir sey anlatiyor. Sorularima yanit bulamadim. Oranin muduru cok iyiydi, cografya ogretmeniymis, esime dedi zaten en buyuk pay size dusuyor. Siz destek olmazsaniz bu is olmaz en basindan soyleyeyim. %70 sen %30 dershanenin katkisi dedi. Fiyat olarak 3500 tl dediler nakitte %10luk bir payi varmis. Diger dershane cok daha aklima yatti gibi. Mescidi olmasi artisi oldu benim icin ve ogrencileri secerek aldiklarini soylediler da benim icin bir arti. Onun disinda cok zor olacagini ve zorlu bir maraton oldugunu soyledi mudur. Biraz realist konustuk, hakli da. Istedigin bolumlerin puani yuksek ama olmaz diye birsey yok cok calisip konulari anladiginda olay bitiyor bol bol ustune test cozersen bu is olur dedi. Orasida 2500 tl dedi evli oldugumuz icin yardimci olacaklar biz sizi sıkistirmayiz odeme konusunda egitimin yasi yok yardimci oluruz elimizden geldigince dediler. Buyuk ihtimal orayi dusunuyorum. Zaten seneye kapaniyormus dershaneler mezunlar icin son sans bu sene dedi. Agustosta basliyor. Kayit yaptirirsam lise4ler temmuzda basliycakmis onlarla birlikte sizi de aliriz 2 kez gormus olursunuz konularin birazini dedi, seve seve dedim :) iste boyle arkadasim. Simdilik durum bu, babam cok mutlu. Ama daha esimin ailesine soylemedik, onlar ne derler bilmiyorum acikcasi.

Canim haklisin aciktan okumak cok daha buyuk kolaylik. Ama bolumleri kisitli acik ogretimin. Yasitlarim daha yeni mezun oldular. Daha fazla vakit kaybetmeden elimde firsatim varken okumak istiyorum. Insallah basarabilirim 🙏🙏

Sen hangi bolumde okuyosun arkadasim, evliyken mi hazirlandin sinava sende?

Masallah canim ne kadar guzel. Aynen devam insallah basaririz hepimiz. 💕💕💕

LG G2 D802

eğer 2. gittiğin dersanenin cemaatle bi alakası varsa onlar gayet iyi hazırlıolar öğrencilerini piyasadaki dersanelerden eniyileri denebilir.ders çalışmakiçin kamplar falanda yapıolar senin için iyiolur

eğer 2. gittiğin dersanenin cemaatle bi alakası varsa onlar gayet iyi hazırlıolar öğrencilerini piyasadaki dersanelerden eniyileri denebilir.ders çalışmakiçin kamplar falanda yapıolar senin için iyiolur

Yok canim cemaatin degil, cemaatin durumlar karisik orasi gercekten ogrencinin uzerine cok dusuyor iyi calistiriyor ama istemedim :) kamplara izin vermezdi zaten esim buyuk ihtimal

LG G2 D802

Yok canim cemaatin degil, cemaatin durumlar karisik orasi gercekten ogrencinin uzerine cok dusuyor iyi calistiriyor ama istemedim :) kamplara izin vermezdi zaten esim buyuk ihtimal

LG G2 D802

hmm olsun ya dersane olursa üstüne düşersin derslerin falan.peki dersaneye başladın diyelim hamile kalırsan napcaksın

hmm olsun ya dersane olursa üstüne düşersin derslerin falan.peki dersaneye başladın diyelim hamile kalırsan napcaksın

Bebek olayini erteledik canim. Aslinda dusukten sonra 1 yil kadar korunup tekrar istiyorduk ama okul olayi olunca uni bitene kadar dusunmuyoruz. Esimle bunu konustum oncelikle, 5 yil kadar cocugumuz olamaz ben basladigimda cocuk istersen sıkinti yasariz, eger cocuk istiyorsan hic baslamayayim dedim. O da kabul etti yasimiz genc okulunu bitirince yapariz ins dedi. Bilmiyorum canim belki mezuniyete yakin dusunebilirim. Aslinda cok istiyorum bir cocugumuz olsun, ama cocukla beraber ben guvenemiyorum kendime 😕

LG G2 D802

evet olabilir mezuniyete yakın bi arkadaşım var üniv. son sınıfın 2. yarısında hamile kaldı kpssyi falan erteledi amaokul bitti sonuçta benimeşimin yaşı büyük olmasaydı bende istemiyordum daha

evet olabilir mezuniyete yakın bi arkadaşım var üniv. son sınıfın 2. yarısında hamile kaldı kpssyi falan erteledi amaokul bitti sonuçta benimeşimin yaşı büyük olmasaydı bende istemiyordum daha

Olsun canim benim bebisin herseyden kiymetli, sakin umitsizlige kapilma sen elinden gelenin en iyisini yapiyorsun bence. Esimin de yasi buyuk olsaydi istemezdi sanirim okulu, cocuk isterdi.

LG G2 D802

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…