Evliymiş

Hem evli hem de boşandın diye ailem istemiyor seni mi dedi, istemeyen ailesi de karısı ve cocuğu mu?

Kurtulduğuna şükret asla görüşme aşık fln değil.

Eşine söylesen de boşanmaz cocuk var küçücük daha da kıymetlenir sana böyle yalanlar söyleyen eşine neler söyler takıntılı der sıyırır.

Borç ne kadar verdin? EFT ile borç yazdın mı ?

Salin ipini gitsin, bu kişi için üzülmeye değmez

İnşallah gebelik riskiniz falan yoktur. Ayrılın kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz.

Borç verdim yazıp neden sildiniz ?

Affetmek sevgi falan soz konusu degil. Borçlarımı da tahsil ederim. Eşinin bilmesi hakkı diye düşünmüştüm elimde fotoğraflarımız videolar var takıntı olmadigi belli yani. Affedebilir kendi karari tabi
Ben napacagimi ne düşüneceğimi sasırdım hic beklemezdim yani bir kez bile şüphe duysaydım üstüne giderdim günlerce görüntülü konuşurduk çalıştığı yerden. Saklaması cok kolay oldu yani beni de ailesini de

Nasıl farketmediniz?

Sen neden utanıyorsun ? O ahlaksız utansın.

Borcumu alırım delillerim var avukatım. Malesef avukatlar da kandırılır aptalligimin üstüne bi de bu yüzden utaniyorum
Avukat misin ? Kız ben avukat olsam adamın don numarasına kadar bakarım. Hiç mi bı araştırmak aklına gelmedi ? Bak kızdım şimdi sana.

Eski konunuza baktım. Nisan ayında, 8 aydır görüştüğünüzü yazmışsınız. Siz aynı şehirde değil miydiniz veya ailem uzakta dediği, eşi ve çocuklarını mı kastetti de hiç falso vermedi? Ailem karşı diyerek oyalamış işte. İstiyorlar dese bir sürü prosedür çıkacak çünkü. Yapacak bir şey yok. Mecbur uzaklaşacaksınız. Allah ferahlık versin...

İyi de evli olsa kafanıza göre arayamazsınız karısının yanında da sizinle konuşamaz ki ? Nantık dışı bir hareket olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…