- 18 Nisan 2023
- 63
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi rimeldensonrakihapsirik
-
Salin ipini gitsin, bu kişi için üzülmeye değmezBirkac ay önce erkek arkadaşımın ailesi beni boşanmış olduğum için istemiyor diye başlık açmıştım. Bugun tamamen içime dogdu şüphelendim durduk yere üstüne gittim ve evli olduğunu öğrendim. İnanın bir kere bile şüpheye düşmemiştim daha once. Saatlerdir ağlıyorum elim ayağım titriyor ne yapacağımı sasırdım. Çocukları bile varmış daha ufacık. Ne yapmalıyım utancımdan bunu kimseye bile anlatamam
İnşallah gebelik riskiniz falan yoktur. Ayrılın kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz.Birkac ay önce erkek arkadaşımın ailesi beni boşanmış olduğum için istemiyor diye başlık açmıştım. Bugun tamamen içime dogdu şüphelendim durduk yere üstüne gittim ve evli olduğunu öğrendim. İnanın bir kere bile şüpheye düşmemiştim daha once. Saatlerdir ağlıyorum elim ayağım titriyor ne yapacağımı sasırdım. Çocukları bile varmış daha ufacık. Ne yapmalıyım utancımdan bunu kimseye bile anlatamam
Birkac ay önce erkek arkadaşımın ailesi beni boşanmış olduğum için istemiyor diye başlık açmıştım. Bugun tamamen içime dogdu şüphelendim durduk yere üstüne gittim ve evli olduğunu öğrendim. İnanın bir kere bile şüpheye düşmemiştim daha once. Saatlerdir ağlıyorum elim ayağım titriyor ne yapacağımı sasırdım. Çocukları bile varmış daha ufacık. Ne yapmalıyım utancımdan bunu kimseye bile anlatamam
Yok hayır gebelik falan yok ayrıldım zaten. anlatmak derken dert olarak demek istedim hesap vermek degil deİnşallah gebelik riskiniz falan yoktur. Ayrılın kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz.
Tabi oyle aile meselesi tamamen beni oyalamak için. Kimsenin benden haberi yok tabi beni meze yaptığı ortamlar hariciEski konunuza baktım şimdi adam tam yalancı yok ailem tanışmak istemiyor falan demiş ailesinin haberi bile yoktur kendi kendine kurmuş bu sözleri
Nasıl farketmediniz?Birkac ay önce erkek arkadaşımın ailesi beni boşanmış olduğum için istemiyor diye başlık açmıştım. Bugun tamamen içime dogdu şüphelendim durduk yere üstüne gittim ve evli olduğunu öğrendim. İnanın bir kere bile şüpheye düşmemiştim daha once. Saatlerdir ağlıyorum elim ayağım titriyor ne yapacağımı sasırdım. Çocukları bile varmış daha ufacık. Ne yapmalıyım utancımdan bunu kimseye bile anlatamam
Sen neden utanıyorsun ? O ahlaksız utansın.Birkac ay önce erkek arkadaşımın ailesi beni boşanmış olduğum için istemiyor diye başlık açmıştım. Bugun tamamen içime dogdu şüphelendim durduk yere üstüne gittim ve evli olduğunu öğrendim. İnanın bir kere bile şüpheye düşmemiştim daha once. Saatlerdir ağlıyorum elim ayağım titriyor ne yapacağımı sasırdım. Çocukları bile varmış daha ufacık. Ne yapmalıyım utancımdan bunu kimseye bile anlatamam
Bilmiyorum. En ufak sey içime doğar ama uzak mesafe olduğumuz için sanırım anlayamadım görüşmemizde hic engel yoktu tum taşları yerine oturtmuştu belki güvenmek istedim her sey mükemmel geldi ama oyun oldugu için mükemmel gorunuyormusNasıl farketmediniz?
Avukat misin ? Kız ben avukat olsam adamın don numarasına kadar bakarım. Hiç mi bı araştırmak aklına gelmedi ? Bak kızdım şimdi sana.Borcumu alırım delillerim var avukatım. Malesef avukatlar da kandırılır aptalligimin üstüne bi de bu yüzden utaniyorum
İyi de evli olsa kafanıza göre arayamazsınız karısının yanında da sizinle konuşamaz ki ? Nantık dışı bir hareket olmaz mı?Bilmiyorum. En ufak sey içime doğar ama uzak mesafe olduğumuz için sanırım anlayamadım görüşmemizde hic engel yoktu tum taşları yerine oturtmuştu belki güvenmek istedim her sey mükemmel geldi ama oyun oldugu için mükemmel gorunuyormus
Malesef. Utancım da bu yüzden boşandıktan sonra artik boşluk mu oldu bilmiyorum inanmak guvenmek istedimAvukat misin ? Kız ben avukat olsam adamın dön numarasına kadar bakarım. Hiç mi bı araştırmak aklına gelmedi ? Bak kızdım şimdi sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?