- Konu Sahibi rimeldensonrakihapsirik
-
Aynı şehirde değildik o da ailesiyle aynı şehirde değildi. Çalışmak için baska yerdeydi ben anne babasından ayrı sanıyordum meğer kendi çekirdek ailesinden ayriymisEski konunuza baktım. Nisan ayında, 8 aydır görüştüğünüzü yazmışsınız. Siz aynı şehirde değil miydiniz veya ailem uzakta dediği, eşi ve çocuklarını mı kastetti de hiç falso vermedi? Ailem karşı diyerek oyalamış işte. İstiyorlar dese bir sürü prosedür çıkacak çünkü. Yapacak bir şey yok. Mecbur uzaklaşacaksınız. Allah ferahlık versin...
Aynı şehirde değildik o da ailesiyle aynı şehirde değildi. Çalışmak için baska yerdeydi ben anne babasından ayrı sanıyordum meğer kendi çekirdek ailesinden ayriymis
Neyse kurtulmuş oldun ve ders çıkarmış oldun. Artık kim olursa olsun bir sorusturursun. Gelmiş geçmiş olsun.Malesef. Utancım da bu yüzden boşandıktan sonra artik boşluk mu oldu bilmiyorum inanmak guvenmek istedim
Evet ben de oyle düşündüm ama yaptığı her sey yanına kar mi kalacak benim hayatımdan çaldı o düzenine öylece devam mi edecekEvli erkeklerin neden böyle olması?
Evde karısına kan kusturur
Sokakta gördüğü dişi sineğe bile kur yapar, en romantik en aşık oluverir.
Hiçbir suçunuz yok.
Aşık olduysaniz bilin ki aşk değil ilgi ihtiyacınız vardı.
Eşine de söylemeyin boşverin zavallı kadın küçük çocuklarla mı uğraşsın bununla mi
Sizin yerinizde olsam tüm işlerine engel koyardımTabi oyle aile meselesi tamamen beni oyalamak için. Kimsenin benden haberi yok tabi beni meze yaptığı ortamlar harici
İyi de evli olsa kafanıza göre arayamazsınız karısının yanında da sizinle konuşamaz ki ? Nantık dışı bir hareket olmaz mı?
Çalıştığı yere ait bi yerde kalıyor haftasonları eve gidiyordu. Kardeşlerinin evinde kalıyordu bana dediği. Aile beni istemediği için de orda kaldığı aksamlar cok az konuşurduk kendi eviymiş iste ay delirecegimİyi de evli olsa kafanıza göre arayamazsınız karısının yanında da sizinle konuşamaz ki ? Nantık dışı bir hareket olmaz mı?
Açık konuşmak gerekirse sevinmelisiniz. Onun yaptığı yanına kalmaz ama siz kendi hayatınıza bakın. Allah verir onun cezasınıYok hayır gebelik falan yok ayrıldım zaten. anlatmak derken dert olarak demek istedim hesap vermek degil de
Tamam ama onu dışarıdayken yapabilir. Nereye kadar evden konuşmayı idare ettirebilir ki ?Bisürü yolu var 2. Telefon var, ya da Harun abi diye kaydedip bi konuşup geleyim de diyebilir
Yaşınız da çok genç. Dediğim gibi siz kurtulduğunuz için sevinin. Sanıyorum kısa sürede o kişiyi unutursunuz.Çalıştığı yere ait bi yerde kalıyor haftasonları eve gidiyordu. Kardeşlerinin evinde kalıyordu bana dediği. Aile beni istemediği için de orda kaldığı aksamlar cok az konuşurduk kendi eviymiş iste ay delirecegim
Heee, anladım. Şimdi oldu.Çalıştığı yere ait bi yerde kalıyor haftasonları eve gidiyordu. Kardeşlerinin evinde kalıyordu bana dediği. Aile beni istemediği için de orda kaldığı aksamlar cok az konuşurduk kendi eviymiş iste ay delirecegim
Tamam ama onu dışarıdayken yapabilir. Nereye kadar evden konuşmayı idare ettirebilir ki ?
Tamam ama onu dışarıdayken yapabilir. Nereye kadar evden konuşmayı idare ettirebilir ki ?
Vay anasını yaaa senaryoya bak! Bu enerjiyi, eşine ve çocuklarına harcasaydı keşke. Bir kez daha nefretim arttı şu erkeklere! Siz nerede tanıştınız, ortak tanıdık, iş vs. var mı? Ben sanki birilerine çıtlatmayı ve işine balta olmayı düşünebilirdimÇalıştığı yere ait bi yerde kalıyor haftasonları eve gidiyordu. Kardeşlerinin evinde kalıyordu bana dediği. Aile beni istemediği için de orda kaldığı aksamlar cok az konuşurduk kendi eviymiş iste ay delirecegim
Yoktu evet. Ben aile ikna olmadan ciddi bi sey istemiyorum diye kendi kendime gelin güvey olmuşum da… isteZaten çok sağlam bir ilişkileri yokmuş kıza alttan alttan sen boşanmışsın ben bekarım ailem biraz sorun yapıyor ama ben rest çekiyorum mesajını veriyormuş eski konusunda da, evli 2 cocuklu erkek bekarım diyor ne numaralar vardır onda
Ailenin kimsenin benden haberi yok. Orası beni oyalandığı senaryoydu sanırım.Ailesi evli çocuklu olduğunu bildiği halde sizi niye kabul ettiler tanışmak için
Eşinin duyacağını hiç mi düşünmedi
Nasıl cesaret bu evli oğulları tanışmak için birini getiriyor eve
Düşman başına diyicem düşmana da vermesin Allah böylesiniZaten çok sağlam bir ilişkileri yokmuş kıza alttan alttan sen boşanmışsın ben bekarım ailem biraz sorun yapıyor ama ben rest çekiyorum mesajını veriyormuş eski konusunda da, evli 2 cocuklu erkek bekarım diyor ne numaralar vardır onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?