- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Bakın şimdi bir carlarım size, sonra da hormonlardan der geçerim kenara.Bu kadar istemiyorsanız doğurmayın bence, çocuğun günahı ne? Sevgisiz bir anneyle büyümek zorunda kalmasın.
Sağlıklı değil değil aslında. Ters çevirin olayı, çocuk isteyen biri hamile kalamayınca üzülüyor, kahroluyor vs. Sağlıksız mı? Hayır.Sizin durumunuzu sağlıklı bulmadım. Doğum sonrası ağır bir depresyon geçirebilirsiniz. Bence profesyonel yardım alın ona göre bebeği dünyaya getirip getirmeyeceğinize karar verin.
Kese varmış, kalp demek ki 2-3 hafta sonraki. Hani belki kalp atışı işin içine girince duygulanır mıyım acaba bilemiyorum ki.Ne yazacağımı bilemedim.
Bir sonraki kontrolde keseye ve kalp atışına bakılır.
Keyfi kürtaja karşıyım, evet. Evlilik dışı değil, sağlıkla ilgili de bir problem çıkmazsa doğacak.Ne yapmayı düşünüyorsun ? Aldırmayacağına göre doğuracaksında senden tırstım yaa .
İlk kez anne olmak istemeyen bir kadını iliklerime kadar hissettim , sory , anne olduğum için duygularını anlayamıyorum doğal olarak ama üzüldümyaa.
Gördümmm canısı sus ban yeme
Hamilelik depresyonu da mı var? Doğum sonrasını biliyordum da hamileliği duymamıştım. Ama ondan değildir benimki.Şimdiden hamilelik depresyonuna girmişsiniz bile karar sizin
Teşekkür ederim, yaramı sardı biraz yazdıklarınız. Adım adım gidelim bakalım.Böle hissetmeniz normal bence, insan istemediği birseyle karsılasıyor. Bu demek değil ki altından kalkamayacaksınız. Bu demek değil ki hep aynı hisleri hissedeceksiniz. Dogru adımları atmaya calısın, zamanla hersey daha iyiye gidicektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?