- 30 Mart 2009
- 14.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.614
- 1.123
- Konu Sahibi kavun kokusu
Cocuklardan oldum olasi haz etmedim sizin gibi ve ayni sekilde cok sevimli ya da guzelse gulumsedim. Cok samimi arkadaslarimin cocuklarini bile gordugumde seviyormus gibi yaptim sadece. 8 sene cocuk yapmadim, hic de istemedim. Sonrasinda saglik sorunlarimla ilgili korkularim yuzunden 1. Yi ve o yalniz kalmasin diye de 2. Yi yaptim. Cok agir lohusa depresyonlari gecirdim ve hala adaptasyon sorunu yasiyorum; cunku gercekten tum hayatim degisti ve benim kontrolumden cikti. En basiti, cok yogun calisiyorum ve isimi seviyorum, cocuklara kimi zaman vakit ayiramiyorum bile. Ya da cocuklardan biri bakicisini benden cok seviyor ama bu durum beni hic rahatsiz etmiyor.
Ozetle, her kadin anne olmak zorunda degil, oyle bir duygulari yok (ben oyleyim mesela sanirim). Ben sizin yerinizde olsam sanirim aldirirdim ama siz karsiymissiniz, o yuzden bolca sabir ve dayanma gucu diliyorum
Ozetle, her kadin anne olmak zorunda degil, oyle bir duygulari yok (ben oyleyim mesela sanirim). Ben sizin yerinizde olsam sanirim aldirirdim ama siz karsiymissiniz, o yuzden bolca sabir ve dayanma gucu diliyorum