- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
Çocuğa üzüldüm niyeyse 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bile şimdiden anne olduğunuzun kanıtıBakın şimdi bir carlarım size, sonra da hormonlardan der geçerim kenara.
Sevgisiz bir insan değilim ben. Hangi cümlemden sevgisiz olduğuma kanaat getirdiniz mesela?
Bi' doğsun karanlık odalarda mı tutacağım dedim? Aç bırakıp süründüreceğim mi dedim? Ne dedim?
İyi de Doğum yaptıktan Sonra hangi anne istemez keşke doğurmasaydım der.Şu anda böle hissetmesi normal bence çünkü planlı değil
Tupleri tam baglamamislar demekki hanile kalmis o kisiler. Bunu jinekolog soyledihıc cocugu yokken doktorlar tuplerı baglamıyor ona uygun sartların olusması lazım
tuplerı baglatmak yuzde yuz guvenlı degıl tupler baglı olmasına ragmen hamıle kalan cıddı oranda kadın var
neyse...
konu sahıbı sakin olun sinirini bozacak kadar önem verdıgınız kısıler degılız dıs kapının mandalıyız bu yuzden sakin olun her kafadan bır ses cıkar o kafadan cıkan seslerın kulturu ekonomık sartları zekası bır degıl kı... ben kotu bır anne olacagınızı dusunmuyorum tam aksıne cok fazla sorumluluk alcagını bıldıgınden korkuyordun... keske her rahmı olan tavuk gıbı dogurmak yerıne dogurmayı matah bırsey sanmasa da dıkkatlı davransa bır cocugun bır nesıl oldugunu bılse.prezervatıf paranızı hesaplayıp sıze evlenmeseydın dıyenlerı cıddıye alacak degılsınız heraldebence komık sızın yerınızde olsam gulerdım
sıkmayın canınızı
belkıde bılemıyorum canım azımsanmayacak kadar okadar cok kıTupleri tam baglamamislar demekki hanile kalmis o kisiler. Bunu jinekolog soyledi
Yok iste isini dogru yapmaz oyle bir ihtimal yokmus. Bakayim o yoruma simdi:)belkıde bılemıyorum canım azımsanmayacak kadar okadar cok kı
hoş oda degısık okadar sezeryan gıbı kesıyorlar acıp baglıyorlar musluk mu bu akmasa da damlasındıye dusunuyorum bılemıyorum
yukardakı bır uye sinirimi bozdukonu sahıbıne saydırmıs gecmıs yazdıklarına baktım epey sinirli biri herkese saydırmıs bana da dokundurdu da baska konuda
biçer döver gibi dalmıs baya herkese
![]()
Siz de yapmayın ama.Ben okurken sadece ( rabbim bin defa esirgesin) bu kadar irrite olmuş Allah’ın gücüne giderde engelli bir bebek verirse diye hissettim